Am comandat de pe h&m, dar unul dintre produse nu imi este bun, pot sa il returnez in magazin si sa imi iau altceva de acea suma?
Salut, voi ati gasit budinca proteica in Romania? Eu la niciun supermarket nu am gasit, doar iaurturi cu gust groaznic, in Germania gasisem in penny budinca cu 40gr proteina.
Salut Am și eu o nelămurire. Am comandat de pe eMAG pe data de 20 seara un procesor care, după 3 zile îmi arata ca se afla în depozitul curierului. Pe data de 21 am mai comandat o placa de baza...? (mai mult)
stiti vreun iaurt cu care l-as putea inlocui pe cel Danone Activia simplu (iaurt alb-cu fulgi de cereale)? Gen unul care sa fie dulce dar si sa il pot cumpara in cantitate mai mare.
Salut, am achiziționat un laptop cu 3 zile în urmă de la un magazin Flanco(magazinul fiind fizic și nu online). Laptopul în magazin părea ok, specificațiile păreau ok, era cam scump pentru ce...? (mai mult)
Salut, ce imi recomandati dintre aceste doua ceasuri, Tevise (https://www.emag.ro/ceas- barbatesc- mecanic- automatic- tevise- indici- luminosi- calendar- otel- inoxidabil- luxury- business- elegant-...? (mai mult)
Buna, am un prieten care este pasionat de istorie si colectioneaza tot felul de chestii, el isi doreste de Cariun o imitatie de chipiu german din al doilea razboi mondial si eu am decis sa ii fac cadou...? (mai mult)
Am o dilemă. Aș vrea să comand de pe Joom, pentru prima oară și vreau să plătesc cu cardul, dar coletul ajunge acasă (căci mi se cere adresa) sau la poștă? Și dacă trebuie să plătesc...? (mai mult)
Am vandut ceva pe olx, persoana care a cumparat produsul a facut plata cu transfer bancar, au trecut 5 zile de cand a facut plata produsul a ajuns la el si eu nu mai dau de el, nu mi- au intrat...? (mai mult)
Salut, as dori sa imi cumpar un aparat de sudat fibra optica de pe aliexpress insa sunt putin nelămurit cu taxele vamale. Pretul aparatului este de 3500 lei iar acolo scrie ca transportul este gratuit...? (mai mult)
Bună seara! Aș dori să achiziționez o oală pentru sarmale. Îmi puteți recomanda un magazin sau un site de unde aș putea cumpăra o oală trainică și utilă pentru sarmale capacitate (20+ ,...? (mai mult)
Pe 12 decembrie am comandat un vape de pe vapesourcing pentru un prieten dar problema este ca i- am pus numarul lui acolo si adresa lui si el acum nu are telefon si daca il suna curierul si nu raspunde...? (mai mult)
Salut, dacă acum 3 zile am achiziționat un laptop, de la un magazin fizic, în rate și nu sunt mulțumit de calitatea produsului, îl pot schimba sau returna? Ofer Fundă
A comandat cineva vreodată de la shop4pc? ..Cum e as vrea niste cabluri de la cable mod si doar acolo gasesc. Poate imi recomandati voi un site mai bun
Vreau să-i fac cuiva un talisman și am văzut ca nu e și cu lanțul ala. Îl mai cumpăr?
Știți de unde pot cumpăra un lantisor cu inițiala numelui, în Iași? Să fie până în 100 de lei.
Hello, aveți idee dacă există vreun site, un anticariat ceva care să cumpere cărți la mâna a 2- a? Având în vedere că sunt în stare destul de bună. Nu vreau sugestii tip „vinde- le pe...? (mai mult)
Daca vreau sa comand ceva de pe internet, pot trimite la posta din orasul meu gen? Si apoi sa ma duc personal la posta sa ridic coletul respectiv?
Salut, am dat sa schimb mărimea unor de sală de pe Decathlon, am selectat doar mărimea, îmi poate spune cineva mai multe detalii? Cine suporta curierul? Cât costă?
Ce cadou i-as putea face amei mele si prietenilor(ce le-as putea confectiona)?
Caut haine din cursele de GT (gran turismo 24h) sa vedem daca cineva se pricepe la chestia asta, sau haine similare din bumbac 100% care au inscriptie pe fata, spate mercedes, BMW, audi, etc. cu patrocinatori...? (mai mult)
Ce pot sa ii cumpăr unui băiat, colegul de la job, pentru secret santa?
Salut, a mai comandat cineva de pe site-ul promotia zilei? Are oferte prea bune sa fie adevarate iar pe net nu gasesc informatii despre el in alta parte. https://www.promotiazilei.ro/
Stie cineva de unde imi pot lua cateva haine din colectia lui Drake? Multumesc
Am primit un mesaj pe telefon care cica e de la eMAG in care spune:"felicitari ati castigat un Samsung s20 faceti click pe link sa va ridicati premiul" ceva de genul. Am dat click acolo si ma pune sa aleg...? (mai mult)
Ce cadou as putea sa ii fac prietenei mele de Crăciun? Plz help
Am returnat un scaun defect de pe eMAG si am ales s-a primesc voucher.O sa primesc voucher ul dupa ce vine curierul si i-a scaunul?
Salutare, a comandat cineva papuci de pe Sport Vision? As dori sa stiu daca papuci sunt originali sau fake - uri? Deoarece eu am gasit o pereche de papuci, peste tot pe net la pretul de 550 lei iar...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc asa ceva? Se accepta si similar, imi ingheata fundul, am un calorifer mic in baie, si e mereu rece :)) https://megazar.ro/product/protectie-colac-wc-pumpkin/
Salut TPU, Am pus pe ebay la.licitatie un iPhon 11 pro max. Și mi- e teamă ca acel care va cumpăra va plati pe paypal ear eu ii voi trimite coletul si el va da refund si voi ramane si fara telefon...? (mai mult)
Imi trebuie card ca sa cumpar un card paysafe din punctele de vazare din mall sau pot sa platesc si numerar? Prin puncte de vanzare ma refer la acele "bancomate" din malluri de unde cumperi carduri cadou...? (mai mult)
De pe ce site imi recomandați sa cumpăr artificii? De pe ekopiro este de încredere? Am auzit ca imi nu au primit coletul si la altii ca s-au trezit cu poliția la poarta. Multumesc!
As vreau și eu sa îmi cumpăr o placa de par ce îmi recomandați sa nu depășească 150lei.
Nu știu ce cadou să îi fac prietenei mele de Crăciun. Oare îmi dați ceva sfaturi?
La ce magazine din București pot găsi și eu forme de nuci? (dintr-alea cu crema). Fără online, vreau zone din București de unde pot cumpăra direct
Cum 4 zile am comandat un vape de pe vapesourcing si acum vad ca scrie acolo la My Orders ca scrie ca Shipped/Track order/Confirm Receipt acolo trebuie sa apas confirm receipt acum sau doar cand ajunge?...? (mai mult)
Am facut o comanda pe site wish cu cardul la niste produse si vreau sa stiu de unde imi ridic coletul. ..Va multumesc
Salutare, doresc sa achiziționez un parfum bun, m- am cam saturat, nu persista nimic și am luat mărci bunicele, in fine. Ce recomandări îmi faceți? Mi- a spus cineva de soapiro dar am căutat...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca pot folosi un cod extra-reducere de 10% si simultan un voucher la aceeasi achizitie pe eMag?
Salut, un prieten isi cauta un laptop mai ieftin pe la 500 euro. Pentru a putea juca gta 5 sau MK si navigatie pe net. Niste recomandatii?
Hei! Recomandați-mi niște site-uri cu carcase bune și rezistente. Mulțumesc!
Am cumparat un scaun de pe eMAG care era defect si l-am returnat, am ales sa primesc voucher, cum aleg sa folosesc voucherul cand dau o alta comanda?
Știe cineva cum pot sa îmi dau seama dacă adidașii de la Allstars sunt fake sau originali?
Știe cineva dacă site- ul de produse vestimentare Shooos vinde produse fake sau is originale? Am văzut ca au niște reduceri mari și prețuri la jumătate față de produse de pe alte site- ...? (mai mult)
Voiam sa imi cumpar un joc iar la informatii necesare trebuia sa completez "street line". Street line 1 care e obligatoriu si 2 optional. Inteleg ce inseamna dar nu stiu la ce se refera. Ce ar trebui sa...? (mai mult)
Bună, Îmi poate spune cineva de unde aș putea cumpăra o maimuță? Sau dacă îmi puteți da o persoană de contact să iau legatura, Mulțumesc
Caut un site cu produse ciudate=) nu caut de genul joom, WISH sau amazon. Vreau ceva care nu e asa popular. Cine ma poate ajuta îi dau fundă. Nu trebuie neaparat link doar numele siteului....? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un magazin în București care să aibă și încălțăminte din piele naturală pentru femei (cizme, Ghete)?
A mai comandat cineva de pe site- ul https://www.badabum.ro/? Ce experiență ați avut cu acest site? Sunt serioși? Firma S.C. Electronic World S.R.L. există din 2007, la o verificare...? (mai mult)
Ce părere aveți despre gate Shop?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?