Stiti cumva e site ulasta legit? https://www.thenorthface-romania.com/
Merge un iPad 8 2020 cu un Apple pencil generația I?
Stie cineva niste site-uti de incredere de unde pot comanda parfumuri tester?
Salut, am 17 ani și doresc sa comand o pereche de mănuși tactice de pe ViperShop.ro, site-ul este unul de încredere? Am nevoie sa am 18 ca să pot comanda de aici?
Cam in cate zile ajunge un colet de pe Ekopiro? Menționez că am dat comanda pe 2 decembrie, am primit mesaj pe 4 că e în curs de pregătire și nici in ziua de azi 12 decembrie nu mi- a ajuns?...? (mai mult)
Voi de unde va luati haine? Ma refer la geci blugi si hanorace pentru barbati Eu nu prea am rabdare la shoping si as vrea macar sa intru din prima unde trebuie
De un timp urmăresc anime- ul Naruto si as vrea să- mi achiziționez o figurina FunKo pop sa o am amintire, dar nu găsesc nici un model disponibil pe net, știți de unde as putea achiziționa...? (mai mult)
Vreau si eu cel mai bun cooler pentru procesorul AMD Ryzen 5 3500x. Coolerul stock echipat duce procesorul pana la 85 de grade. vreau sa stea maxim pana in 65. Vreau niste casti de Gaming...? (mai mult)
Cu ce firma de curierat vine melarox daca stiti au ei de la firma sau folosesc fancourier urgent cargus etc? a dat un prieten comanda si nu stie, ma intrebase pe mine dar nu am idee. poate are la cunostinta...? (mai mult)
Stie cineva un site pe care inca sunt disponibile calendarele advent de Craciun (maxim 200 lei, pentru fete și sa nu fie cu 12 zile de preferat sa fie cu mai multe)?
Se livrează în România în perioada de urgență produse de pe AliExpress/Wish? *livrare gratuită
Vreau si eu cel mai bun cooler pentru procesorul AMD Ryzen 5 3500x Carcasa este urmatoarea : Serioux TYRON middle tower ATX! Dau funda.
Ce parere aveti despre shop- ul meu online?(Sunt doar 5 produse nu am putut adauga mai multe deoarece imi trebuie abonamment premium si nu am card de credit) http://cristian- shop.mozello.com/ ...? (mai mult)
Ma uitam la un review pe Youtube la un macbook pro si am înțeles ca persoana respectiva a primit airpods gratuit deoarece a cumpărat macbook- ul prin oferta aceea de student. Se poate și ...? (mai mult)
Salutare, sper ca shopping e categoria corecta. Vreau sa comand doua chestii de pe eMAG si problema e ca vin de la destinatari diferiți si practic platesc livrare dubla, exista vreo cale de a le comanda...? (mai mult)
Dacă am refuzat o comandata la Fan Courier și intre timp m-am răzgândit și vreau sa o ridic, mai pot face acest lucru?
Livrează AliExpress în perioada stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova?
Cum merge cardul mega? Am cumpărat de 31Lei, am dat cardul, a scăzut la 21 și tot 31 am plătit. Wut?
Cat m-ar costa estimativ transportul cu DHL pentru un colet trimis din Grecia, în București?
Buna, Am cumparat pentru prima data un produs de pe amazon, dar a venit defect, spart in pachet si nu gasesc in site un loc unde sa reclam asta pentru macar un refund partial. Imi puteti spune ceva...? (mai mult)
Salut, am facut o comanda pe eMAG, cu plata prin ordin de plata, desi produsul a fost livrat si plata a fost facuta, mie imi apare pe cont ca si comanda neplatita...imi puteti spune de ce?
Port ochelari de vedere de un an și ceva, ultimul control l- am avut in iunie. Mi- as dori o rama noua însă vreau sa comand de pe net cu tot cu dioptrii deoarece la mine in oraș sunt putine...? (mai mult)
Stiti cumva un site ieftin in Romania de unde pot sa cumpar anime merch?
Poti cumpara de la walmart in Romania? Daca da, cum?
Stie cineva care second handuri faine din Timisoara? Precizez ca stau aproape de Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor. Doresc mai multe detalii despre strada, loc etc. Multumesc...? (mai mult)
Buna, încuietoarea brățării mele Pandora s- a stricat, o închid și se deschide singura la mișcări bruște, are cineva idee care ar fi motivul, trebuie s o curat sau? Dacă nu, aveți idee ...? (mai mult)
A achizitionat cineva de la Dedeman vreun card cadou? E reala treaba sau e teapa? As vrea sa achizitionez si eu un card cadou pentru cineva, ca si un cadou de Craciun. Trebuie sa platesc pentru...? (mai mult)
De unde cumpar chiloti cu supereroi de firma? Fara batman si prostii de copii.
Cat de "safe" este sa achizitionezi pocnitori si artificii de pe internet si sa iti fie livrate acasa? Doresc sa stiu deoarece nu doresc sa ma trezesc cu politia la usa si nici sa merg in piata pe la ...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr un ghiozdan sau să- l repar. Am ghiozdanul asta de 2 ani. Am carat MULTE greutăți cu el în timpul asta și n- a arătat nici- un semn de slăbiciune. În ultima luna au început ...? (mai mult)
Am facut o comanda de Joom si voiam sa intreb ce trebuie sa fac sa ridic coletul de la posta vamala si ce imi trebuie pentru a-l ridica?
Bună, vreau să- i cumpăr unei bune prietene o cană de Crăciun și vreau să fie frumoasă, mai scumpă (până în 100 lei) și să fie ceva special, ceva care să îi placă cu siguranță. Îmi...? (mai mult)
Buna,ma ocup cu portretele in creion.As vrea sa stiu cum as putea sa vand si in alte tari, ce siteuri ar putea sa ma ajute.
vreau sa cumpar de pe olx o tableta noua, sigilata.Ati mai cumparat pana acum telefoane sau tablete sigilate de pe olx? CREDETI ca ar fi vreo replica sau nu stiu ce fel de fals? Ce modalitati...? (mai mult)
Astazi09- 12- 2020 10:37 Primit cod: Intrare HUB 08- 12- 2020 18:23 Primit cod: Iesire HUB 14:46 Expeditia este ridicata 14:46 Primit cod: Preluat 14:00 Expeditia este gata de ridicare 14:00 ...? (mai mult)
Ce cadou sa ii fac surorii mele de 25 de ani? Pretul maxim 150 de lei, ii place muzica, e asistenta medicala, face si ceva fitness.
A mai comandat cineva de pe ipon.ro? Am înțeles că este un magazin unguresc cu sediul în Ungaria - Budapesta. Sunt ok?
Imi poate da cineva detalii despre un abonament la Vodafone? As vrea sa cumpar un iphone 11 pro max, am banii cash pentru el insa asta ar insemna ca singurul cadou de Craciun sa fie telefonul si vreau...? (mai mult)
Salut, intrebare pentru cei ce au avut oferta de la Spotify de 3 luni free, dupa cele 3 luni trecute, anulez sa platesc in continuare si sa fie Free version with ads, pe PC mai poate sa fie free cum...? (mai mult)
Care ar fi alegerea mai buna: rockrider st 530s sau st 540s? 530s are transmisia 1x9 pe cand 540s are 2x9 530s are amortizorul pe arc, iar 540s pe aer. Mai sunt inca cateva diferente, insa cele ...? (mai mult)
Daca ieri am comandat ceva de la altex care era 73 de lei și azi ii 50 si inca nu o trimis-o la curier cat trebuie sa plătesc pana la urma?
Știe cineva o farmacie în București de unde se poate cumpăra Karissa?
Ce părere aveți despre site-ul answear.ro...sunt serioși? Mărimile corespund?
Ce scaun de birou folositi? Puneti confortul inaintea pretului?
Îmi explică cineva pas cu pas cum pot încasa bani prin cont pe olx și cum stă treaba cu curierul?
Buna, am comandat un monitor de 165 de hz de la aoc de pe eMAG dar nu sunt multumit de produs, are un ghosting urat la culorile inchise din cauza ca e un panel VA si as vrea sa ii dau retur, intrebarea...? (mai mult)
Vreau sa comand de pe aliexpress. Cum se procedează cu transportul? Stau la tara pe lânga Ploiești. Comanda o ridic de la vama, sau vine în Ploiești, sau ajunge acasă?
As dori sa cumpăr niște piese de pc de pe aplicația Newegg. Si am următoarele intrebari: 1. Livrează în tara? 2. Pretul transportului include și taxa vamala? 3. Dacă prețul transportului...? (mai mult)
Cat costa sa imprimi un hanorac negru?
Aș vrea să-mi cumpăr un telefon de pe grifonul.ro, un s10 plus și voiam să știu dacă siteul e legit. Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.