Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU. Am cumparat un produs de pe thomann, unde ai dreptul de retur 30 zile. Am returnat produsul dupa 15 zile, dar inca nu a ajuns la sediul lor, iar imediat perioada de 30 zile este depasita....? (mai mult)
Hei! Sunt la arhitectura si am nevoie de niste materiale de arhitectura (trusa geometrica, echere mari, rigla, teu, culori, creioane? Stiti niste siteuri cu preturi accesibile si de calitate?
Nume de aspiratoare electrice drăguțe, de preferat fata, rotund, alb/negru?
Salut,ce parere aveti despre cel.ro? Sunt de incredere? Mi-am facut o configuratie la un pc si as vrea sa comand de la ei, ce ziceti?
A mai comandat cineva de pe ekopiro? In cat timp vine coletul, prin ce e livrat si mai ales, este legal?
Salutare :D Care bicla ar fi mai buna? Daca puteti sa imi spuneti avantaje si dezavantaje, multumesc :) https://www.dimisport.ro/biciclete/biciclete-hardtail/bicicleta-29-inch-b7.htm
Stiti cumva de unde pot sa cumpar piese de sah cu tematica ieftine? Stiu ca au un pret mai mare dar ma intereseaza un site de unde pot sa le iau la un pret convenabil
Ati cumparat arome pentru narghilea online? De pe ce site? Unul sigur as vrea.
Am comandat de pe ebay si zice ca intr-o luna si este din China.Sunt sanse sa vina mai repede?
Vreau sa îmi dau comanda de pe Joom dar am câteva nelămuriri. Dacă adaug sa zicem 5 produse în cos și dau comanda cu toate deodată curierul va veni cu toate acele produse și voi plăti...? (mai mult)
Salut,aș dori o părere in legătura cu o comanda pe care am dat-o pe ekopiro și din greșeală am scris emailul greșit la aceasta, coletul o sa mai fie trimis sau o sa fie anulat?
Salut, ce leduri imi recomandați până în 50lei? Lungimea sa fie 5-6m.
Daca comand ceva acum de pe Aliexpress imi poate ajunge comanda pana in ianuarie? Dar de pe wish?
Salut. Vreau sa îmi fac abonament la telefon la Telekom. Am 19 ani. Ce acte necesare am nevoie?
A comandat cineva ceva de pe amanzon.es? Este magazin pentru Spania. As vrea sa comand ceva de acolo dar nu stiu daca ajunge si in Romania. Fac livrari cei de acolo si catre tara noastra?
Am o intrebare daca tot vine craciunul si revelionul. Pirotehnicele din categoria p1 sunt legale persoanelor care au varsta minima de 18 ani? Ca idee, nu stau la oras si nu am sa le folosesc...? (mai mult)
Unde as putea gasi cupoane de reducere la diferite magazine online? Majoritatea desi comanzi peste 100 de lei transportul tot trebuie platit :(.
Ceva Samsung watch cel mai ieftin posibil sau o bentita de aia de masoara pulsul? Ideea e sa fie de la Samsung ca am telefon Samsung, nu imi trebuie nu stiu ce de lux sa arate ok si sa fie bun, sa o ...? (mai mult)
Merită sa cumpar acest telefon de aici? http://grandgsm.ro/huawei/3249/huawei- p40- lite- 5g- 128gb- 6gb- ram- dual- sim- space- silver Este site fantoma? Este sansă de teapa? A mai comandat cineva...? (mai mult)
Salutare! Am cumparat o pereche de casti pentru pc. Ele sunt de gaming dar in muzica sunt slabe rau. Nu sunt multumit. Imi puteti voi recomanda cateva perechi de casti de pc speciale pentru muzica? Vreau...? (mai mult)
Am dat comanda de un telefon de la Orange sâmbătă și îmi zice ca se va livra in 5 zile lucrătoare. Poate veni și mai devreme?
Pentru cei ce au comandat de la pc garage cam în cât timp veneau produsele?
Salut, de unde as putea achiziționa grip pentru mouse sau ceva asemănător care poate fi găsit prin acasă.
Ce parere aveti despre acest site? https://s-mania.com/v1/ro/aparat-de-tuns-profesional-ornatepro/ Se numeste s-mania, vreau sa stiu daca este legit, poate a cumparat cineva de la ei
as dori sa va intreb ceva de pe Aliexpress doresc sa imi achizitionez un aparat de sudat fibra optica, aparatul costa 3500 lei, eu am acesti banii insa sunt putin incurcat cu taxele vamale...? (mai mult)
Un site cu prețuri ieftine pentru camera de luat vederi la intrarea in apartament, cu instalare și să pot vedea pe o aplicație imagini Live, știți?
In 2020, cei de la cel.ro mai fac probleme din punct de vedere al comenzilor? Am comandat un PC cu ramburs si mi- e frica sa nu existe vreo problema, din ce- am citit pe internet cica ar fi site neserios,...? (mai mult)
Hei! Rama ochelarilor mei de vedere s- a cam deteriorat. Dacă m- as duce la clinica de unde i- am achiziționat cu tot cu lentile sa- mi schimbe rama veche cu una noua, dar același model și lentilele...? (mai mult)
Boxa cu microfon, bună, pana în 150 de lei?
Pe ce site, în afară de amazon, eBay etc pot gasi căni cu mickey mouse 3d? Si pagini de Facebook daca știți...
De ce produsele vandute de eMAG de Black Friday se livreaza in 2 saptamani si daca faci comanda saptamana asta ajung in maxim 2 zile? Am comandat de Black Friday un tv si zice ca mai dureaza cateva zile...? (mai mult)
Salut.Poti cumpara direct online in rate de la eMAG, folosind cardul Cetelem, fara alte drumuri pana la eMAG/banca etc?
Buna ziua! Ma puteți ajuta cu o recomandare de tastatura wifi? Am un laptop Asus (daca are relevanță)
De unde pot cumpăra ac și ață în București? O adresa, ceva?
Buna, am dat comanda pe h&m sambata trecuta, si miercuri mi au trimis mesaj ca si cum comanda e in tranzit, azi e joi, si inca nu a venit, maine sper sa vina.Ce inseamna in tranzit? Imi mai apare "Pregatita...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe eMAG si am platit cu cardul. Pe aplicatia bancii imi apare in raportul de tranzactii "o tranzactie in asteptare" iar pe contul de client de pe eMAG scrie ca plata a fost...? (mai mult)
Hei! A comandat cineva bijuterii de pe EdenBoutique. Cum vi se par? Merită?
Puteți sa îmi spuneți de unde as putea achizitiona o banda led cu lungimea de 20m as vrea sa îmi luminez mai mult camera (dacă se poate îmi puteți da link- ul de la un site și va rog...? (mai mult)
As vrea un site de pe care sa comand lenjerii de pat calitative. Imi puteți da site-uri de pe care ați comandat și ați fost mulțumiți?
Vreau sa-mi comand o pereche de bocanci de armata si nu stiu ce sa aleg intre firmele viper si kombat. Nu stiu care sunt mai buni si de asta va cer o parere.
Am mare nevoie de idei pentru un cadou de Anul Nou pentru iubitul meu, vreau ceva original, vă rog mult să mă ajutați!
Este posibil sa vina politia doar daca comanzi de pe ekopiro? Nu vreau din auzite, vreau sigur, pe yt de exemplu cineva a facut un clickbait ca ar fi venit politia si dupa a zis ca e...? (mai mult)
Știe cineva niste site-uri frantuzesti de electronice?
Fluierele acelea pentru caini, de le aud doar ei, chiar functioneaza?
Stie cineva cam in cat timp vin comenzile si cat de seriosi sunt cei de la basketzone.net?
De black friday, mi- am dat comanda de un pc, dar a intervenit o problema si a trebuit sa plec pana pe 10 decembrie. Intrebarea mea este, poate curierul sa imi tina calculatorul pana pe data...? (mai mult)
Am cumparat un produs de la PC Garage dar la metoda de plata in loc sa aleg "online cu cardul" am ales "online in rate la BCR, o rata(integral)". In aplicatia bancii imi apare suma exacta ca fiind blocata....? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, mi- am comandat un colet, doresc sa stiu mai exact cand ajunge. Imi spune: 2020- 11- 16 17:46 Expediere in tranzit. Daca puteti sa imi spuneti ce ar insemna si cam cand...? (mai mult)
Bună, am făcut comanda pe amazon de niște lucruri. E vorba de un pătuț. Când am dat comanda a apărut și el acolo, înregistrat în comanda dar acum nu mai apare deloc. Nici la anulate sau poate...? (mai mult)
Stiti un site de încredere de pe care pot cumpăra benzi de albire a dinților?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?