Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, daca un cumparator pe olx vrea sa ii trimit mai multe poze cu haine cum pun pozele in conversatie?
Cum pot afla mai devreme ofertele de black friday de la eMAG care vor fi acum pe 13?
Cam pe la ce oră incep reducerile de Black Friday? =)) In anii trecuti cam pe la ce oră apareau reducerile? Sau reducerile de BF incep la 00:00 13 noiembrie?;)))
Hei TPU, am o mică întrebare: m- ar interesa și pe mine să- mi cumpăr 2 perechi de cercei (rotuzi amândoi- unul simplu și altul cu cruciuliță. Ambii sunt cu clips. De unde aș putea să- i...? (mai mult)
Salut, gasesc Samsung galaxy a21s la sub 400 de lei de black friday, ceaw!
Cred ca la shopping e bine sa pun intrebarea. :) Voi cei care faceti cumparaturi on- line, sfatuiti- ma si pe mine. Vreau sa cumpar ceva ce numai pe eMag am vazut. Am eMag la mine in oras dar nu au ...? (mai mult)
Pandora are reduceri de black Friday? Sau când sunt oferte la Pandora in perioada apropiată?
Azi am incercat sa fac o comanda la Ikea, dar cand vreau sa plasez comanda imi tot da eroarea, , Te rugăm să introduci numărul străzii într- un format corect.", am incercat sa introduc adresa in...? (mai mult)
Salut, a câștigat careva la raffle pe footshop? Imi puteti spune cat costa transportul si cam cat durează până ajunge comanda la tine?
A mai dat cineva comana de pe site-ul Rmag? As vrea sa imi iau un telefon de acolo si nu stiu sigur daca telefonul va fi bun.
Luna aceasta va fi Blackfriday, care dupa traditia originala se sarbatoreste in ultima vineri din luna noiembrie... (adica 27 anul acesta). In Romania se anunta ca va fi pe 13 noiembrie. Voi ce credeti?...? (mai mult)
Buna grup. Daca cumpăr ceva de pe eMAG si aleg sa plătesc în rate cum se procedează? Se plătește la banca sau unde?
Buna, vreau si eu sa imi deschid un shop cu accesorii edgy si nu știu de unde sa imi iau materiale, imi puteți spun va rog?
Nu vi se pare iritant cum unele afaceri își fac reclamă? De exemplu, Fashion Days "donează- ți hainele vechi și comandă altele noi"; Sau mai era una (nu mai știu ce anume promova) care la final...? (mai mult)
Cat costa un capsator la jumbo?
Salut, oare unde as putea comanda de pe net paltoane mai scurte? Am 1.74 ca bărbat si majoritatea ce le găsesc sunt pentru bărbații înalți. Am fost și prin mallul din orașul meu dar nu am...? (mai mult)
Pot sa returnez un produs daca am scris pe cartea cu care vine?
Hei! Am și eu câteva întrebări: 1. Dacă dau comandă pe Emag de trei lucruri și toate sunt vândute de firme diferite, curierul va veni o dată cu toate sau de 3 ori? Și voi plăti transportul...? (mai mult)
A comandat cineva vreun telefon de pe siteul ăsta? https://phonegsm.ro E în regulă? Văd iphone la un preț suspect de mic față de alte magazine online. am mai citit recenzii și lumea zicea că...? (mai mult)
Salut. Cum se face afacerea asta cu comandantul produselor de pe Aliexpress / Alibaba sau alte siteuri, având în vedere transportul? Din câte am înțeles e mai ok să pui ce produse dorești la vânzare,...? (mai mult)
Vi s-a intamplat, vreodata sa nu va ajunga vreun colet prin posta romana? Coletul fiind extern
Stie cineva cam cat ar costa la amanet un lantisor de aur de dama? Nu ceva pretentios, unul normal cam cat ar varia?
unde pot cumpara chestii gaming, (articole fan gaming) plushuri sau orice accesorii care pot avea ca decoratie sau orice de folos, (in afara de eMag) imi puteti zice toate siteurile care ...? (mai mult)
Poate sa-mi spuna cineva cat dureaza un colet din Anglia, catre Romania, respectiv Chiajna, trimis prin posta romana? Mentionez, coletul a fost trimis saptamana trecuta miercuri.
Merită să comand haine sau alte produse de pe Aliexpress? Sunt de calitate produsele, având în vedere prețul lor?
La eMAG le merge sistemul de urmarire al pachetelor pentru produse vandute de ei? Ca a trecut mai mult de 24 ore si tot la "comanda plasata" a ramas, urmatorea etapa fiind "predarea la...? (mai mult)
La returnarea unui produs, autocolantul pentru retur se lipeste peste cel cu care pachetul a venit sau lângă acesta?
Salut,stie cineva ce reduceri vor fi pe 13 noiembrie de black friday la telefoanele Apple? Mersii
Salut. Cand este Black Friday? Vreau sa cumpar ceva de pe pc garage, eMAG sau altex...
Salut, acum o săptămână am primit mesaj de la cargus cum ca coletul va fi livrat în ziua aceea, însă nu a ajuns. Am încercat sa sun la numărul ce era în mesaj însă nu răspunde nimeni. Ce...? (mai mult)
Care sunt cele mai tari țigări? Vreau un top din punct de vedere obiectiv.
Cum comand de pe eMAG cu rate fara dobanda ca eu am vazut ca iti trebuie card brd, raiffeisen? Dar cand am incercat sa dau comanda nu imi arata optiunea pentru rate.
Unde pot gasi ursuleti mari de plus in Baia Mare sau in apropiere?
Salut,stie cineva ce reduceri vor fi anul acesta la telefoanele Apple? Vor fi 30%? Scuze de categorie, nu stiu exact unde sa pun intrebarea:)
Cand se sarbatoreste Blackfriday in Romania? 13 noiembrie sau 27 noiembrie?
Salut, ma poate ajuta cineva sa anulez o comanda de pe pc garage? Urgent!
Ati comandat vreodata de pe joom?
În ce magazine pot găsi șireturi pentru adidași dar ceva mai special, colorat, nu asa banal?
Stie cineva pe ce site as putea gasi Nike Air Force 1 BV0064- 600? Eu ii gasisem pe epantofi si pe sizeer, insa nu mai sunt pe stoc. Puteti sa imi dati si alte sugestii asemanatoare, de preferabil...? (mai mult)
Am comandat in decembrie-ianuarie niste chestii de pe Aliexpress si nu mi-au venit toate. Oare din cauza pandemiei? Inainte imi veneau. Nu am luat niciodata teapa
Pe Aliexpress se poate plăti în lei cu cardul?
Lămuriți-ma va rog. Pana la urma cand este black Friday pe eMAG? Pe 13, 27 sau toata luna?
Știți vreun vreun magazin online ca acesta http://www.funniest.com.br/ în România?
Salutare! Ma gandesc sa imi schimb telefonul peste cateva zile am nevoie de o recomandare de la voi. In prezent am un Huawei p10 lite. Am ales Huawei ca sa evit Samsung pentru ca mi se pare ca se strica...? (mai mult)
De ce s- au ieftinit atât de mult cartofii în supermarket- uri? De exemplu, la unul dintre supermarket- uri un sac de cartofi de 10 kg costă numai 3.99 lei acum iar pe vară costa 11.99 sau 12.99...? (mai mult)
Dacă comand de la un vânzător ce vinde pe Emag Marketplace, procesul de retur este același? Completez folmular pe site și- mi trimite curierul pe gratis să- mi ridice produsul ce vreau să- l returnez? ...? (mai mult)
Bună TPU știe cineva de unde pot să cumpăr un ceas rusesc de masă Slava? Model glob pamantesc. 11 rubine are o mică rachetă roșie în vârful orbitei. P.S. Să fie complet și să...? (mai mult)
Neața TPU, caut niste căști on- ear, sub 50 RON cu tot cu livrare dacă este necesară, sa nu fie marca chinezească din magazinul de la colțul străzi, să aibă microfon și să pot schimba volumul...? (mai mult)
Mi-am comandat ceva de pe evomag si nu stiu cum sa vad awbul, pe site nu vad, nici la istoricul comenzilor si nici pe mail. Voi primi un sms de la evomag/curier?
Buna TPU stie cineva de unde pot sa cumpar un ceas personalizat cu mesaj pe spate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a