Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Ce markere pentru whiteboard recomandați? Le folosesc destul de mult si mereu vad ca se termina după ce le folosesc 3 zile.
Sunt unele marimi la pantaloni pe H&M care nu stiu ce reprezintă exact, de exemplu XS/S, M/S sau XXL/M si asa mai departe. Are cineva vreo idee la ce se refera? Mulțumesc
Salutare TPU, doresc să achiziționez un produs de pe Amazon, inițial am găsit produsul din US la un preț mai mare comparativ cu Germania sau în UK, acum bănuind că regulile și taxele vamale...? (mai mult)
Cine a folosit optiunea Service pe Cel.ro? Ce trebuie sa completez la "Serial Number"?
As dori și eu o recomandare de tableta. De preferat de la Huawei și sa nu fie exagerat de scumpa. Am nevoie sa ma uit pe Netflix și laptopul îmi e greu sa îl car după mine. Dacă o găsesc...? (mai mult)
Stie cineva unde se pot gasi (farmacii /magazine) parfumurile Yodeyma in orasul Suceava?
Nu stiu exact unde sa pun intrebarea, deci o pun aici. Am comandat online acum 2 saptamani din SUA ceva. Astazi mi- am dat seama ca, desi adresa este corecta, am gresit codul postal cu o...? (mai mult)
Dacă vreau sa îmi comand ceva de pe Amazon,ce trebuie sa știu, cât e transportul(un obiect), in cât timp ajunge in România? Multumesc!
Salut.Daca am pus un colet cu ramburs la Posta Romama sa zicem ca valoarea era 5 lei, iar rambursul 20, coletul a fost ridicat de către destinatar si daca face retur, pot refuza returul? Sau care ...? (mai mult)
Unde mai gasesc saltele 80x1.90?
V-ati comandat vreodata online halate de baie? Halate din acelea din material de prosop care aborb apa, nu din alea pufoase. De pe ce site?
Unde pot sa gasesc stickere cu Smiley face?
Pot modifica datele unei comezi de pe eMAG? Adica numele, am nevoie
Am facut o comanda obisnuita de la eMAG cu datele mele personale si mi- a zis mama ca daca o faceam pe firma ei primea 20% din bani inapoi sau ceva de genul. Am cum sa editez datele comenzii? Sau...? (mai mult)
Hei! Stie cineva in ce magazine mai gasesc decoratiuni pentru halloween? (Bucuresti)
Cum sa vinzi ceva fara sa iei teapa? Daca e din acelasi oras e ok sa va intalniti fata in fata la un mall ceva? Dar daca e din alt oras cum se procedeaza?
Am dat o comanda de pe eMAG azi si m-au sunat imediat dupa sa imi spuna ca ajunge maine...nu ca ar fi o problema, dar cum de? Ca nu mi s-a mai intamplat
Https://m.emag.ro/telefon- mobil- apple- iphone- 11- 128gb- black- mwm02rm- a/pd/DF9ZX6BBM/?ref=fav_pd- title Nu mi- am mai luat niciodata ceva de pe eMAG, voiam sa va intreb daca este ok. Pentru ca ...? (mai mult)
Anumite plafaruri au produse pe care le poti gasi si in anumite supermarketuri. Unde ar putea fi mai ieftine, la supermarket sau la plafaruri?
Luni am facut o comanda de la Flanco. In dimineata aceea imi aparea ca produsul nu era pe stoc, dar am intrat cateva ore mai tarziu si scria "stoc limitat". Am reusit sa fac comanda si imi zicea...? (mai mult)
Salut, am de primit un colet prin posta si astept de 7 zile si tot nu a venit.Nu am fost deloc la posta sa intreb de el pentru ca nu am avut timp, am asteptat sa ma sune postasul sau sa primesc aviz ...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea comanda o masca din aceea care iti poate schimba vocea? Ceva ca in filmul Distractie cu Jack and Jane parca. E o masca care iti schimba vocea, voice changer. M- ar interesa...? (mai mult)
Salut, isi merita banii Xiaomi Redmi Note 8 Pro? Vreau sa imi iau un telefon nou nu prea scump dar destul de potent. Mai joc din cand in cand PUBGM si vreau sa stiu daca il tine si daca merge bine si ...? (mai mult)
Si-a luat cineva haine de pe modalist.ro? E ok?
Sizeer vinde fakeuri? Adică eu am luat în pereche de vans sk8 hi și au tot ce le trebuie să dovedească că sunt originale dar nu fac flipul ala de mereu aterizează drept.
Hei TPU, cum as putea sa îmi conving părinții sa ma lase sa îmi iau niște haine de pe internet? Am suma necesară însă ei nu vor sa ma lase sa îmi dau comanda.Recent a fost ziua mea și le- am...? (mai mult)
Ce pasta de albirea dintilor pot cumpara? Sunt atât de multe branduri și nu stiu din ce alege. La voi ce a funcționat?
La ce magazine din București găsesc aurul de cumpărat la un preț mai mic decât în alte locații? Am auzit ca în Dragonul Roșu sunt preturi mai accesibile. Cine cunoaște?
Bună seara, Vin și eu cu o întrebare în speranța găsirii unui răspuns adevărat(de care mi- e frică, ce- i drept!). Sunt și eu "fericita" clientă a unui site care are în spate firma SHOPICA...? (mai mult)
De pe ce site-uri serioase pot comanda aur? In afara de firmele care se găsesc în centrele comerciale.
Au apărut ornamentele de Crăciun în Dedeman etc?
Imi puteti spune cum ar decurge treaba cu o comanda de pe net daca aleg optiunea sa imi vina prin posta? Voi primi acasa ceva hartie sa ma duc dupa pachet sau cum? As vrea sa fac comanda la ceva si ma...? (mai mult)
stiti cumva de unde pot cumpara masti personalizate (Targoviste)?
Https://m.emag.ro/cum- sa- ingrasi- porcul- in- ajun- si- sa- iei- bac- ul- la- matematica- profilul- tehnologic- curs- online- autor- simion- dorin- profusimion/pd/D26418BBM/?X- Search- Id=c745e6430b348bd8d64e&X-...? (mai mult)
La ce magazine din Romania de electrocasnice, pc, etc. se poate folosi si cardul paysafecard la cumparaturi online?
Salutare tuturor. Stie cineva la ce electronice va fi reducere de Black FRIDAY luna viitoare?
Ati comandat de pe flip.ro? As vrea sa- mi iau un iPhone 8 plus, am vazut la 1800 de lei. Mi se pare ca s- ar putea sa fie teapa, un telefon de asta ar costa in jur de 3000 de lei si nu stiu cum...? (mai mult)
Vreau sa primesc un colet prin posta, dar nu stiu cat ar costa si in cat timp ar ajunge. De la Brasov spre Craiova. Si coletul ar contine 7 carti.
Castroanele acelea speciale pentru sos (sos de pizza, ketchup, etc) au o denumire speciala? Cum se numesc castronasele in care ti se serveste sosul la pizzerie?
De ce îmi cere să plătesc taxa de 15 lei la Altex dacă, comanda depășește suma de 300 de lei? Știu că pentru produsele care costă mai mult de 100 sau 150 nu se aplica această taxă.
Când mă uit pe internet să cumpăr un calculator, îmi arată doar unitatea de bază Acei bani, mii de lei, se referă doar la unitatea de bază sau totul inclus (monitor, tastatură, mouse, ...? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot cumpara un green screen CU TOT cu stativ la max. 250 de lei? Vreau sa fie cam de 2m x 2m.
Salut, ce inseamna "Avizat in data de..."? Trebuia sa imi vina o comanda ieri si azi am primit mesajul asta, ce inseamna?
banuiesc ca stiti de amazon prime? M- am gandit daca amazon prime varianta USA livreaza gratuit si in Romania avand in vedere ca produsele sunt mai ieftine decat ca la amazon Germania sau amazon...? (mai mult)
Caut și eu un lantisor de aur cu pandantiv simbol egiptean ankh, ochiul lui Horus sau altele. Ma poate ajuta cineva? Un site de incredere de unde pot comanda?
A cumpărat până acum cineva huse de la UAG? Sunt bune? Mă gândesc că la cât de scumpe sunt ar trebui să fie și bune. Eu am un s10 plus și aș vrea să- mi iau un uag monarch pentru...? (mai mult)
Buna, am comandat din China de pe aliexpress niste machiaje pentru prietena mea si au venit cu fan curier. Daca imi puteti spune explicatia, pana acum venea cu posta si tot transport gratuit am pus. ...? (mai mult)
De unde va cumpărați cele mai frumoase agende?
Am o mare dilema,vreau sa-mi iau un aparat de cafea, dar intrebarea este daca sa-mi iau un aparat nespresso sau un espressor manual? Multumesc anticipat pentru sugestii!
Hey TPU! Ce culoare de haine să-mi cumpăr ca să mi se asorteze cu tenul (sunt deschis la ten)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!