Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
A comandat cineva de la Fireshow? E site de petarde si comand din categoriile p1, f1,t1, din cate am este legal daca ai 18 ani?
Stie cineva vreun site de unde as putea cumpara chestii legate de Harry Potter? Accesorii, poate haine etc.
Oare în Cluj este Jumbo?
Hey TPU! Ştie cineva un site unde pot să găsesc costume de trening (marca Adidas, Nike etc) şi alte haine?
Mă mut curând în apartament nou și am nevoie să achiziționez tacâmuri, farfurii, țigări, oale, pahare etc. și aș să le comand pe toate online. Ce site recomandați pentru produse...? (mai mult)
De ce site-ul asta seamana izbitor cu eMAG? E al lor? A auzit cineva de el? https://www.ecalator.ro/
De ce sunt hainele de pe About You asa de scumpe? Adica un tricou de la Street One 150 lei? Doar un exemplu
E ok sa imi cumpar o pereche de Air Force 1 mid de pe About you? Am mai comandat de 3 ori până acum şi n- am avut probleme, dar am auzit la un prieten că lui i- au venit într- o cutie random...? (mai mult)
Buna, m- am gandit recent sa cumpar niste componente de PC de pe Amazon.Am auzit insa ca livrarea in Romania costa multi bani, de obicei de 2 ori cat costul produsului, deci cam ce combinatii ar trebui...? (mai mult)
Buna, A incercat cineva cremele de la Bpure.ro, marca Indica? Ce parere v-au lasat? Mersi!
Hei. Daca vreau sa comand ceva din UK de 40$; un album/carte, la ce cost se poate ridica transportul? Sunt si costuri suplimentare? Vamale?
Cum comand de pe Orange shop niste casti cu puncte thank you? Am 50 sau 55(5€) si nu-mi apar la comanda.
Hello. A comandat cineva albumul/cartea The Adventure Challenge Couples Edition, sau alta editie, in Romania de pe siteul oficial? Cum ati procedat? Au fost ceva costuri in plus, gen la vamă? Sau...? (mai mult)
Mi- ați putea sugera vă rog niște siteuri cu îmbrăcăminte pentru bărbați la prețuri relativ decente? Mă interesează să cumpăr un pulover, dacă ajută cu ceva. Preferabil să aibă livrare...? (mai mult)
Joom este de încredere? Adică reduceri de peste 70%! Este imposibil să fie adevărat?
TPU îmi recomandați un site de pe care îmi pot lua haine/încălțăminte Adidas, Nike, Puma și geci?
Ce inseamna alea, vreau sa fac o comanda pe h&m și la adresa trebuie sa selectez din alea și nu stiu ce sunt. Dl Dra Dna
Am făcut comanda pe joom la mai multe produse, am mai multe produse (2- 3 sau chiar 4) sub același cod de urmărire, o să le primesc într- un singur pachet? E o eroare a site- ului? A mai...? (mai mult)
O husă bună pentru s10 plus?
Poți folosi cardul de vacanță de la Up la cumpărături? (Auchan, Cora, Carrefour, Lidl) Aveți vreo idee?
Am pus o comandă pe Aliexpress si am confirmat ca am primit pachetul, dar nu l-am primit. Oare o sa îl mai primesc acum?
Hey, deci vreau sa cumpar de pe amazon.co.uk un produs care costa 800GBP. Amazon face automat schimbul valutar la 4400RON(5. 50RON/GBP) ma intrebam daca se poate sa cumpar cu schimbul de 5.37?
Ce cadou ar trebui sa-i iau unei femei de 46 de ani, uneia de 16 si unui barbat de 54?
Heey! Săptămâna viitoare este ziua unei prietene de- ale mele foarte bună și încă nu stiu ce cadou să- i iau. Vreau să îi fac o cutie de cadou cu mai multe cadoașe doar că încă nu știu ...? (mai mult)
Aveți idee unde pot găsi un magazin cu huse pentru telefoane mai vechi? M-ar interesa pentru un iPod Touch, iPhone 4... Online nu am găsit nimic. Mulțumesc anticipat. Fundal!
Legitimatia in METRO se poate face ca si persoana fizica?
Care ați considera că este cea mai bună periuță și pastă de dinți? Cum le-ați clasifica?
O consignatie este acelasi lucru cu un amanet? Caut sa dau calculatorul vechi pentru o suma de bani echivalenta. Funda!
Mai exista Marlboro albastru de 7 cu bila? sau alte tigari cu bila/menthol? Daca da, de care?
As vrea sa cumpar banda/benzi LED dar am nevoie de ajutor. Am nevoie de aprox 10- 15m dar pe bucati, adica 1m, 3m, 2m, etc. ceva de genu. Nu ma pricep la benzi LED. Daca iau o banda de 10m de exemplu,...? (mai mult)
Pe data de 12.05. 2020 am achizitionat de la Altex o pereche de casti. Intrebarea mea este daca pot schimba castile cu o pereche noua? (castile sunt intr-o stare foarte buna)
Am efectuat o plata cu cardul meu BCR la Altex online, (nimic grav, un card de steam 5 euro) si imi apare ca suma e blocata cand intru in aplicatia george. Ce se intampla? Oare sa mai astept,...? (mai mult)
Am spart din greseala un LED de la o tasta, de unde as putea sa iau alt LED ca sa-l inlocuiesc cu cel spart? Nu e problema de inlocuire, dar nu stiu pe unde se gaseste un LED de acela.
Ce parere aveti despre reducerile de Blackfriday in general? As dori daca se poate si informatii despre eMAG si comparate cu altele ca si preturi si reduceri. Credeti ca preturile de Blackfriday...? (mai mult)
A comandat cineva de pe iPon? Vreau sa comand ceva de acolo dar nu am auzit de acest site pana acum si nu stiu daca e safe.
Stie cineva daca de Blackfriday sunt promotii si la Dedeman in magazinul fizic? P.S. Ce parere aveti despre Blackfriday- ul din Romania in general? Fiind imediat inaintea sarbatorilor de iarna(perioada...? (mai mult)
Tutunul merita? E mai bun decat tigarile de pe piata sau e groaznic?
daca comand de pe AliExpress, comanda ajunge la mine acasă sau la posta? Mulțumesc frumos!
A cumparat cineva de pe Wish? Daca da, imi puteti spune daca preturile chiar sunt asa mici si se poate plati la ramburs?
Povestea cu eMAG si nesimtitii de la SameDay, continua: Vreau doar sa stiu CUM ati reactiona in locul meu https://sameday.ro/#awb=2EMG2424035285001 https://ibb.co/rkXx8DY https://ibb.co/sgmBJtD https://ibb.co/84DkvYY ...? (mai mult)
Cel mai bun magazin raport calitate pret pentru haine?
Pot ridica contractul de încheiere a unei rate si sa fac alta rata pe acelasi nume in aceeasi zi? Va roog, am nevoie de un raspuns urgent. Firma e Altex
TPU: ce inseamna cand coletul tau este in tranzit?
Am plasat o comanda pe eMAG, miercuri si inca nu am primit- o, am comandat un produs de care chiar aveam si am nevoie si ei, ca sa imi aline durerea sufleteasca si ca sa imi astupe gaura nevoilor, ...? (mai mult)
de unde va cumparati parfumuri?
Site-ul ForIT este ok pentru a cumpăra componente de PC adica ma refer daca nu sunt la mâna a doua si sunt noi si sigilate?
Am comandat de pe amazon.co.uk un costum cosplay pentru un copil. Acolo spune ca ar trebui sa ajunga intre 23 octombrie si 10 noiembrie. Acum intrebarea este daca ar avea sansele sa ajunga mai ...? (mai mult)
Știe cineva dacă mărimile din pull & bear sunt mai mari decât cele din h&m? Jachete, pantaloni, tricouri, etc
Recent am descoperit site- ul Ipon.Ro si am vazut că sunt produse mai ieftine ca in Emag, Altex, Cell.ro, PC Garage, nu sunt foarte ieftine dar acolo cu 2- 3- 4 milioane is ok pentru mine. Întrebarea...? (mai mult)
De unde se mai poate cumpara cartea Milionarul de langa noi? Pe toate site-urile vizitate de mine stoc epuizat. Merci
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!