Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa fac un abonament in Anglia de vreo 4 telefoane mobile si sunt foarte curios daca dupa doua luni de cand sunt aici pot face asta si daca da, daca mi se poate intampla ceva dupa ce ma intorc...? (mai mult)
oameni de pe TPU. Acum vreo 3 luni mi- am comandat o piatra de pe un site care nu pare (sau nu parea) shady si inca nu a ajuns. E din America deci probabil ca aia ar fi o explicatie? Dar sa-...? (mai mult)
Pot gasi heets pentru iqos la farmacie?
Ceva recomandari pentru cumpărarea unui scaun birou/gaming? Caut ceva cu funcția masaj, dar nu prea găsesc doar câteva scaune de birou. As dori ceva orientat spre gaming si mai înalt...? (mai mult)
Vreau si eu un site unde găsesc pantofi in stilul demonia sau chiar demonia dar la un preț accesibil!
Caut siteuri cu plata prin sms. Am abonament la Digi. Siteuri cu haine, incaltamine...mancare etc. Dar nu jocuri! Siteuri cu plata SMS, de incredere. Adica nu sa trimit sms, sa ma taxeze si...? (mai mult)
Idei cadouri pentru băieți, aniversare un an de relație
Stie cineva daca site-ul Rapcity.ro au adidasi legit? A cumparat cineva? Au preturi mai mici decat in toate celelalte magazine
De ce fructele și legumele din supermarket-uri în mare parte nu au nici gustul nici mirosul specific pe care al trebui să îl aibă, precum legumele și fructele de la piață sau din grădină?
As vrea sa imi cumpar ceva de pe zaful:) daca a mai comandat ceva de acolo as avea 2 intrebari. Siteul e de încrede? In cat timp vine comanda in România?
Ce trebuie sa cumpar din Carrefour ca sa primesc un plic cu troll magnet?
Salut, acum o luna si ceva am cumparat un laptop Asus de la altex si am observat cand ma jucam minecraft ca laptopul nu are placa video nVIDIA mx330, aparea Intel UHD graphics. Are doar procesorul, ...? (mai mult)
Probleme cu Aliexpress, ce pot sa fac? Am vrut sa- mi iau ceva, am ales un vanzator de incredere, cu stelute si multe produse vandute, am completat tot ce era de completat pe acolo, am platit si ...? (mai mult)
Am comandat un ceas de pe aliexpress, iar pe site- ul postei romane scrie ca este avizat (12.10.2020 12:00 Programat pentru predare incepand cu aceasta data - Oficiul Postal Bucuresti ...? (mai mult)
Nu sunt eu vreun expert sau ceva, dar de mai bine de două săptămâni caut să îmi iau un laptop mai de buget, până în 2000 de lei. Și am căutat pe mai multe site- uri și peste tot erau...? (mai mult)
Recent am comandat un telefon de pe site- ul celor de la Altex în valoare de 2800 de lei. Produsul a fost predat curierului. Acum problema stă în felul următor: azi am intrat iar pe site-...? (mai mult)
Deci am vazut un produs pe olx (un controller) si m- am decis sa il cumpar. Am pus pe vanzator sa il puna la urgent cargus etc, etc. Vanzatorul l- a pus insa cand, am intrebat despre awb a zis ca nu ...? (mai mult)
Voi ce experiență ați avut cu cei de la Altex? Mă refer în general la produsele comandate online. Am înțeles că nu sunt serioși când vine vorba de garanția produsului
Salut, mi- am comandat un hoodie de la tommy lewis hamilton si nu am observat in descriere ca e oversized, gen e oversized pentru orice mărime, e făcut asa intr- un fel încât sa fie larg(cred) asta...? (mai mult)
Daca dau o comanda de pe nike.com o sa platesc taxe vamale sau o sa am probleme la vama?
Se poate face retur la eMAG sa duc produsul direct la showroom? Dacă da, care e procesul, adică faci cererea de retur pe loc sau cum sta treaba?
Ce gamepad este bun pentru jocuri si sa nu se strice repede? M-ar interesa in special seria assasin creed. Multumesc
Din greseala m- am pus cu fundul pe ochelari si i- am rupt. Momentan nu am bani pentru o pereche noua si nu stiu ce sa fac. M- am apucat sa imi strang bani dar pana anul viitor in mai nu o sa...? (mai mult)
Recomandare camera foto buget 500 lei (estimativ) dețin un Mi 8 Explorer Edition, deci sa fie ceva peste camera telefonului, dau funda.
Vreau să- mi achiziționez un produs și l- am găsit pe altex cu 130 de lei mai ieftin față de cel de pe eMAG. Acum n- a comandat niciodată de pe altex, numai de pe eMAG și cam ies din...? (mai mult)
Vreau sa- mi iau un scaun nou pentru statul la birou, am un buget maxim de 700 Ron. Eu ma gandeam la genesis nitro 330 si nitro 440, inaza raven, inaza cobra, inaza tornado, arozzi enzo....? (mai mult)
Salutare TPU, dețin un buget de 700~800 Lei și doresc să cumpăr un scaun de birou pentru PC (Gaming Optional) o recomandare? Că am căutat și am vizionat mai multe modele dar chiar nu știu ce și...? (mai mult)
Pepco are magazin online sau nu?
A cumpărat vreunul din voi telefoane de pe amazon? Dacă da, este safe? Livrează si in Romania?
Este legit Sneaker Industry? As vrea să îmi cumpăr o pereche de Nike Air Force 1 dar din poza mi se par puțin fake. Voi ce părere aveți? Uitați și link de la nike-uri. https://bit.ly/33uXBpe
Îmi puteți recomanda un site cu perechi de adidași în special de alergare, eventual din străinătate deoarece în general sunt puțin mai ieftine, în afară de Amazon, doar să livreze în...? (mai mult)
Trebuie sa ajunga un colet livrat prin fan courier maine dar expedietorul a gresit o cifra din numar cand a plasat produsul la fan courier, ce pot face pentru a schimba numarul?
Buna, cum se procedeaza cu vamuirea coletelor internationale, comandate de pe aliexpress de exemplu? Ma refer la procedurile postei vamale, programul meu de lucru nu- mi permite sa ajung la posta vamala....? (mai mult)
Vreau si eu sa cumpar un produs de pe eMAG in rate fara dobanda, problema este ca nu-mi apare acolo acea optiune, imi apare ramburs, in rate online, dar doar prin ecredit. Ma puteti ajuta?
Am făcut comanda pe joom la mai multe produse, iar acum trebuie să ajungă, însă ele îmi sunt sortate (nu știu cum să mă exprim) când vreau sa vad o unde se afla o comanda îmi arată...? (mai mult)
Salut, de curand am dat o comanda pe pcgarage de un laptop de gaming si un telefon, am fost sunat de un reprezentant al BRD Finance(am ales creditul de gaming in 24 rate) si mi s- a zis sa merg ori la...? (mai mult)
Comenzile de pe joom îmi sunt livrate acasă (stau la țară) sau la posta?
Https://www.emag.ro/set-cadou-trandafiri-de-sapun-in-cutie-cdi-004/pd/DP4MDCBBM/ Îmi spune și mie cineva dacă chiar are 57 cm înălțime?
Știți vreun site de unde pot comanda ceva cadouri și să plătesc cu cardul și să se facă livrarea la o adresă pe care o pun eu? M-ar interesa jucării, dar nu numai.
Vreau si eu o parere despre partenerul eMag, BMK. Vreau sa imi iau un telefon si vad ca este livrat de ei. Este ok firma? Ajunge telul original sau unul luat de pe AliExpress? ????
A făcut cineva schimb pe jollystore? Dacă da atunci in cât timp a ajuns coletul nou? Trebuie scrisa adresa pe cel pe care îl ridică curierul?
Este o teapa site-ul 'energylab.ro'? Vreau sa comand de acolo dar nu stiu daca ma pacalesc astia
Salut. Am găsit câteva oferte la.parfumuri pe elefant ro, n am mai comandat de acolo. aveti idee daca sunt originale? S au daca știți alt site de parfumuri originale la preturi decente. De sephora...? (mai mult)
Stie cineva site- uri de haine romanesti sau care livreaza in Romania PRIN CURIER nu prin posta care au in stoc hanorace sau articole asemanatoare celor din link- urile de mai jos? https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fnerdyroom.com%2Fproducts%2Fwarning-...? (mai mult)
Ce restaurante tip all you can eat in București cunoașteți si îmi recomandați? Nu doar cu sushi
Vreau sa imi iau un xiaomi mi note 10 lite dar am o dilema. Initial voiam sa il iau de pe eMag dar am vazut ca la ei este vandut si livrat de BMK. Este o firma de incredere? Adica daca telul ajunge...? (mai mult)
Atunci cand comand de pe eMAG (si in anumite cazuri de pe aliexpress) si platesc online imi apare o pagina in care mi se zice sa introduc intr- o caseta Verified by visa, dar nu inteleg la ce se refera....? (mai mult)
Am o întrebare la care m- am gândit mereu. Este vorba despre Aliexpress și vreau sa- mi răspundeți la următoarele "subîntrebări" de mai jos: 1. Aliexpress este un magazin de încredere? ...? (mai mult)
De ce produsele de pe WISH sunt asa de ieftine? Au calitate sunt noi?
Am incercat sa dau o comanda pe aliexpress dar imi spune ca plata a trebuit inchisa din cauza unor probleme de securitate si ca este vorba de eroarea CSC_7200053. Ce pot sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?