Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
voiam sa va intreb daca aveti idee cum se comporta argintul placat cu aur galben si/sau cu aur roz, care este mai indicat sau ar trebui sa ma rezumum la argintul "pur"?
A mai cumparat cineva de pe www.magazinoutdoor.ro? Cum a decurs? Timp livrare, etc.
Poate cineva să-mi spuna un site legit de unde pot cumpara online componente de pc, precizez ca nu vreau ceva SH!
Va fi putin lung dar merita citit! Acum cateva zile am comandat de pe arhicunoscutul site Brasty.ro un esantion de 10ml de tom ford black orchid fiindca nu mai aveam prea mult parfum in casa....? (mai mult)
Stie cineva niste ghete gotice/punk, inalte cu talpa pana in 5 cm? Am cautat modele dar imi apar numai de 10 cm si deja am 1 70 nu vreau sa fiu f inalta:)) Si gen sa fie din tara, ca daca fac...? (mai mult)
Bună ziua, conform RSGilded, acesta este cel mai ieftin magazin pentru aur OSRS https://www.eldorado.gg/osrs-gold/g/10-0-0 este adevărat sau ați văzut chiar și mai ieftine?
vreau sa imi iau un telefon, am gasit un s9 mov dual sim, full box, folie sticla si husa la pretul de 1100 ron la mana a 2-a, merita? DAU FUNDA :*
Stiti vreun magazin in Bucuresti care vinde pachete cu cartonase pokemon?
Acum cu Covid-19, Aliexpress intarzie cu comanda?
Bună ziua știți cumva unde pot găsi online trandafiri din săpun, care sunt de calitate mai buna? As dori, dacă a cumpărat cineva sa îmi dea și mie recomandări? Mulțumesc
Am comandat o haină de pe magazinul official al Man City. Sunt din Republica Moldova. Dar cand m- au pus să selectez țara, în tabel lipsea Moldova, am ales Romania dar am pus codul poștal din ...? (mai mult)
Stiti cumva daca pot da comanda pe eMAG daca am 14 ani? Adica ei cer buletin sau ceva la livrare, sa verifice daca esti major?
Salut, vreau sa cumpar aceste casti de pe it- fashion, ati auzit de ei? Sunt de incredere? Va rog sa raspundeti sincer! Acestea sunt castile https://www.it- fashion.ro/shop/in- ear- headphones- with-...? (mai mult)
Salutare, intrebare pentru cunoscatori, caut sa cumpar o pereche de adidasi " nike huarache black " dar problema este ca am marimea 45 la picior si nu reusesc sa gasesc absolut nimic, stie cineva unde...? (mai mult)
Unde pot gasi hote pana in 45cm si maxim 500lei hota?
Care e diferenta intre boia, paprika si chilli?
Daca am comandat doua comenzi de la altex ele vor veni in aceeasi zi?
Unde sunt niste outlet-uri misto, adica haine noi, de firma, de calitate, preturi ok sau apropiate de cele din magazinele specifice, in Bucuresti? Mersi
se poate cumpara de pe eMAG cu tichete de la bursa de merit?
Ce magazine gen sportisimo mai stiti? Ei au preturi foarte ok, insa nu am mai gasit numarul meu.
Unde pot găsi flacoane de sticla 30 ml cu pulverizator pentru a pune in el parfum? Vreau nume de magazine din București in care pot sa ajung, nu să fac comanda online
De unde in Bucuresti se pot cumpara tigarile astea (magazin fizic)? https://tabaccoshop.ro/tigarete/7831-tigarete-cigaronne-black-royal-slims-triple-hollow-filter.html
Cat costa strugurii pentru vin daca cumpar de la producatori, ca persoana fizica?
Cum umpli o sticla goala de parfum cu lichid, dacă aceasta este capsată la baza si nu se desfileteaza?
Bună ziua, am trimis în Anglia un colet prin posta romana la o persoana care ar fi vrut să- mi cumpere consola. Problema e ca el tot îmi zice ca sunt ceva erori la banca și ca nu se trimit bani iar...? (mai mult)
Deci am facut o mare prostie. Am returnat un produs de la eMAG pentru voucher. Eu am crezut ca voi primi voucher la mana dar de fapt e electronic voucher, nu am card nimic. Ce sa fac? Am doar seria de...? (mai mult)
Dacă merg diseară după ora 12 la kfc pot cumpăra marți bucket?
O idee de cadou pentru un băiat de 25 de ani, ceva până în 600- 700 lei? Vrem sa punem mai mulți prieteni bani și să ii luam ceva mai ok. PS: in afara de ceas și brățări stil...? (mai mult)
Salut, am luat un laptop de la altex pe care ulterior l- am trimis în service deoarece avea un defect la display. Se credea ca e de la un driver, dar aparent este defect de fabrica. Taica- miu a făcut...? (mai mult)
Bună TPU, doresc să îmi cumpăr de pe un site păpuci de casă iar în anunț scrie mărimea 41-42 iar eu port mărimea 42! Oare să fie o diferență de mărime față de clasicul 42?
In ce market gasesc sos special pentru creveti? Mentionez ca am mancat la mare anul asta creveti cu un sos roz, opac, cu consistenta maionezei, adica gros, se lua cu lingurita. Am cautat peste tot ...? (mai mult)
Salut, un site cu obiecte Victorinox stiti? Ma intereseaza accesorii, cum ar fi arcuri pentru foarfeca! Un site unde nu trebuie sa dau 10 lei pe accesoriu si 20 lei sau mai mult pe...? (mai mult)
Am comandat de pe elefant.ro cateva carti, doar ca datile cand o sa vina cartile sunt diferite. Eu am bifat sa platesc cash, va trebui sa dau toti banii odata cand vine prima comanda sau doar cartile...? (mai mult)
Bună TPU, cât de bună este firma online : Produse din lână de oaie - Ovinshop.ro? A făcut cineva comandă păpuci de casă călduroși?
Salut, m-am abonat la newsletter-ul h&m, cand si unde primesc acel cod de reducere?
stie cineva cum pot sa comand monster roz de pe foodpanda sau glovo?
Salut, ceva firmă de hanorace? Sau un site de unde să iau hanorace cât de cât drăguțe
Pot anula o comandă de pe Emag dacă produsele sunt în curs de livrare? 1. Întârzie comanda foarte mult. 2. M- am răzgândit în privința unor produse comandate. 3. A intervenit o problemă cu...? (mai mult)
De pe ce site as putea sa comand in siguranța un toner pentru imprimanta?
in primul rand sunt interesat de o pereche de adidas superstar dar nu stiu ce sa fac doarece multi prieteni imi zic ca nu merita, altii ca da..Adica stiu ca trecut trend- ul dar as vrea totusi...? (mai mult)
ce căști bluethoot de tip AirPods pentru Android imi recomandați? Pt muzica, buget 150 ron
Îmi poate spune cineva când expiră oferta promoționala la acest telefon? Adică ceasul care ți- l da gratuit la achiziționarea telefonului https://altex.ro/telefon- motorola- moto- g9-...? (mai mult)
Stiti ca a inceput școala, eu voiam sa imi iau ghiozdanul de anul trecut dar cum ne- a anuntat ca facem mai putine ore(de la covid) imi trebuie unul normal, acela fiind prea mare pentru 4 materii....? (mai mult)
stiti daca este in Piatra Neamt un magazin care vinde cuburi rubice profesionale?
Cum pot anula o comanda pe cel.ro?
Am vrut acum sa comand de la McDonalds de pe Glovo, dar îmi apar prețurile in euro ceea ce mi se pare absurd. De exemplu apare un meniu la 25 euro. Sunt prețurile chiar in euro sau este vreo...? (mai mult)
Care e diferenta dintre produsele astea, in afara de ce este evident! E chestia aia cu are brand deci e mai scump sau are ceva in plus? Pretul initial e mai mare la cea care e mai ieftina! Deci...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau si eu vapa si nu stiu de care model. Ce diferente sunt intre ele?
Caut un site asemanator aliexpress, insa doar pentru gadgeturi. Exista asa ceva? Am inteles ca e unul sau poate mai multe care accepta si sa platesti la livrare. Ati auzit de asa ceva? Care sunt astfel...? (mai mult)
De ce anumite produse made in România, în special dulciuri, care se găseau pe piață la începutul anilor 2000, nu se mai fabrică acum? De exemplu, guma de mestecat Turbo, Gumela, bomboanele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.