Buna! Am dat o comanda pe shein in 26.06, iar in 03.07 imi arata ca e livrat transportatorului local si in 06.07 imi spune ca pachetul e in tranzit accelerat.Ce sa inteleg, e in Romania sau nu?
Bună! Am dat recent comandă pe Altex de un telefon (cadou pentru cineva) și aș vrea să știu dacă cineva a mai pățit să nu îi fie dată nici măcar factura. Am dat comanda pe 30 iunie, scria...? (mai mult)
Bună ziua, am cumpărat ceva din Uk (e bay) iar vânzătorul trimite coletul prin royal mail, aș vrea să știu cu cine colaborează royal mail la intrarea coletului în țară...? (mai mult)
Bună ziua! A cumpărat cineva mobila sau electrocasnice mari prin Olx(Dulap/frigider/birou)? As vrea sa cumpăr un birou cu opțiunea "Livrare prin Olx" pentru colete voluminoase de 120cm...ideea este...? (mai mult)
Bună tuturor, am o altă nedumerire, am făcut recent un card de credit Raiffeisen eMAG pentru a face rate la eMAG, am vrut să iau un produs de 2.000 de lei, eu am disponibil sold 3.000 am intrat...? (mai mult)
Bună ziua, Aș avea nevoie de un sfat, de o sugestie, de o rezolvare. Situația este în felul următor, am fost pe data de 17.08. 2024 pentru a cumpăra o rochie de mireasă, am găsit una pe ...? (mai mult)
Salut, in magazinul flanco daca nu am bani pe un card, pot plati cu 2 carduri, 2 sume diferite?
Bună ziua! Am plasat o comandă pe Shein cu suma de 4900 lei md. Mi sa zis la o lună că trebuie să plătesc taxe vamale aproape 2.000 lei sau să scriu retur prin mail, Și să după 2 săptămâni...? (mai mult)
Bună seara! ce părere aveți despre shein și temu? Care sunt mai ok?
Bună, unde găsesc formularul de returnare epantofi.ro, Am comandat de pe Google
Buna azi la 13:59 am plasat o comanda pe Emag va rog frumos imi puteti spune daca comanda poate ajunge pana maine? Nu imi scrie nimic la sectiunea urmareste livrarea.
Bună! Ați mai comandat de pe Dormeo Home? În cât timp va ajuns comanda?
Bună, dacă am făcut comandă de ochelari la magazin direct și trebuia să aleg dintre o pereche roșu si una neagră, am ales negru doamna a făcut deja comandă, vin luni ochelari, am dat 5 milione...? (mai mult)
Bună TPU, site-ul aliexpress este de încredere? Nu am comandat niciodată și vreau sa ma asigur
Bună aliexpress e de încredere? Nu am comandat niciodată
Bună! Dacă pe shein la comanda scrie "comanda nefinalizata a fost anulata" mi-au luat banii din cont?
Salut TPU. Acum o săptămână am comandat un telefon de pe platforma olx. Deoarece nu am avut timp sa ridic coletul expeditorul m- a sunat nervos ca dacă a pățit ceva coletul ma va contacta politia. ...? (mai mult)
Buna ziua! De unde pot cumpara Cardurile cadou App Store & iTunes
Buna! Am dat o comanda pe shein si imi apare la status ca coletul meu a fost directionat catre depozitul gresit. Ati patit si voi asta? V-a mai ajuns comanda?
Buna! Am primit o comanda pe vinted prin cargus, pentru a o expedia trebuie sa platesc eu sau cel de a cumparat-o? (Am trimis doar prin easybox pana acum)
Buna ziua, mi- am luat de curand un corset de la stradivarius si vine in fata cam ciudat, adica zici ca are un corn, iau in considerare ca asa este modelul, dar credeti ca daca il duc la croitorie poate...? (mai mult)
Buna tuturor! Știe cineva, daca pe eMag sunt membru Genius Family, cel care deține contul, poate vedea ce comand eu? Rog doar cei care știu să răspundă.
Bună! Am și eu o întrebare pentru cei care au cumpărat lenjerii de pat de pe internet. As dori sa îmi comand lenjerii de pat din 100% bumbac, nu bumbac satinat sau finet. Doar 100% bumbac pur cu ...? (mai mult)
Când fac retur la un produs, pe care am platit 500 de lei + 20 de lei pentru transport, cât voi primi înapoi? 500 sau 520?
A mai dat cineva comanda de pe shein fiind de la sat? Am dat saptamana trecuta cred ca joi sau vineri si acum cand intru la urmarie zice LUX, de zbor sosire, se mai plateste ceva cand vine curierul? ...? (mai mult)
Am cumparat un hard extern pe firma sh si parea prea uzat, cand a ajuns coletul mi- a spus expeditorul ca intre firme nu se accepta retururi. In poza era unul nou, in descriere scria ca are nota C. Inseamnand...? (mai mult)
Cum as putea face rost de un set de joc Dungeons & Dragons essentials kit, pentru ce imi tot arata pe fiecare site stoc epuizat si daca comand de le libristo nu mai vine! Si nu caut le site- uri ca Amazon,...? (mai mult)
Am o nelamurire in legatura cu vinted. Am dat o comanda din polonia(e vanzare foarte mare, si eu de asemenea am expediat prin cargus in polonia) de o geaca de 290 de lei si am primit mesaj de la vinted...? (mai mult)
Salut, am dat o comanda si am primit mail ca o sa o primesc in doua livrari. Nu gasesc informatii legate de asta nicaieri, o sa vina ambele cu aceiasi masina sau 2 masini diferite? Plata se face la livrare...? (mai mult)
Buna, stie cineva cand vor aduce un produs în stoc pe sephora online? Am vrut sa- mi dau comanda de un machiaj si nu mai este în stoc, zice stoc epuizat si eu ma grabesc sa- l iau. Stie cineva cat ...? (mai mult)
Ce înseamnă "livrare in depozitul de destinație"?
Bună seara, îmi puteți recomanda niște site-uri de jucării cu plata ramburs va rog? Dau fundă.
Acești ochelari sunt unisex? https://www.cropp.com/ro/ro/ochelari-de-soare-159bw-00x
Ce fac daca coamanda mea de pe shein a fost livrata altcuiva?
Pe data de 15.05. 2024 am comandat pe AliExpress un sistem electronic care conform trakingurilor a ajuns la o la alta destinație.banii le-au fost virați in cont...eu ce mai pot face?
Bună ziua, am puncte de pe shein și nu știu cum sa le folosesc. Dacă puteți sa îmi spuneți super îndetaliat. Mulțumesc!
Hey! Am dat o comandă pe shein și aceasta vine in 2 pachete. Am primit azi un pachet și am vrut să dau received pentru pachetul primit, dar ei mi- au luat- o ca pe toată comanda și nu știu dacă...? (mai mult)
Hei! Am și eu o întrebare. Am decis să dau o comandă de pe shein, aceasta a fost împărțită în două colete, un colet vine cu Sameday iar unul prin Fan, problema este ca ambele colete au fost...? (mai mult)
Cat de sigur este sa cumperi de pe Shein? Eu una nu am încredere in site-uri chineze! In cat timp vin comenzile? Este mai rapid ca Wish?
Cum cumpar cu cardul Revolut pe Temu? (Nu am mai cumparat niciodata cu cardul produse din strainatate).
Bună, am dat comanda pe shein și era setat prețul produselor cu euro, dar eu pe card am RON...am dat comanda și s- a plătit..acum mi- aa dat mesaj ca a fost adăugat un adaos de 0.59% în conversia...? (mai mult)
În cât timp ajunge un general prima comanda de pe shein? Daca am dat comanda pe 12 e posibil sa îmi ajungă vineri pe 21?
Ce fac dacă am pus nr de telefon greşit la comanda de pe shein şi am vazut abia după 3 zile?(stau în sat)
Ați comandat vreodată de pe greeno.ro? Nu am găsit pe internet nicio informație legată de acest site și sper să nu fie ceva scam?
Buna, vreau si eu sa- mi dau comanda de niste machiaje de pe SEPHORA si costa totalul 1400 de lei, faza e, mie- mi arata ca trebuie sa platesc inainte cu cardul si mi- e frica daca nu- mi mai aduce ...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe telvest.ro? Sunt de incredere? Au niste folii antistatice si as fi vrut sa stiu cum se aplica, daca raman sau nu bule. Multumesc!
Știe cineva de ce o comanda de la Notino mi- a fost redirecționată, refuzată și în curs de returnare la aceeași oră, de către curier, deși datele de livrare către easybox au fost corecte? ...? (mai mult)
Salut,pe shein unde arată livrarea scrie bud sosind_gha?
Buna, a comandat cineva iphone de pe grifonul.ro? E ok site-ul? Am vazut pareri împărțite.
Cum funcționează închirierea unui apartament pe Publi24? Vreau să mă mut la Cluj- Napoca vara aceasta în chirie. Pe Publi24 am găsit multe apartamente pe care aș vrea să le văd înainte de a...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?