Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
De ce anumite produse made in România, în special dulciuri, care se găseau pe piață la începutul anilor 2000, nu se mai fabrică acum? De exemplu, guma de mestecat Turbo, Gumela, bomboanele...? (mai mult)
Ce site-uri cu carti stiti, dar preturile sa fie mai mici decat in comert? Am fost pe la librarie la carturesti, dar sincer preturile de acolo ma inspaimanta :(
Cineva din Constanta care-mi poate spune unde gasesc niste halate albe? Imi trebuie urgent pana miercuri, daca stiti un magazin mai aproape de gara ar fi perfect, Multumesc
Cam cu cat la % se reduc produsele de black friday pe companiile gen eMAG, altex, cel.ro etc?
Buna, am nevoie de o soba https://ecosanteh.md/ pentru sauna, am gasit pe un site din Moldova ceva modele dar poate stie cineva unde pot gasi aceste modele in Romania.
Îmi puteți recomanda un laptop performant până în 2000 lei?
Vreau și eu un site unde sa personalizez bodyuri pentru bebe și materialul sa fie ok, iar imprimeul sa reziste la spalat. Ceva sigur, de unde ați cumpărat.
Salut, am comandat de pe site- ul buzz sneackers o pereche de adidasi, dar astazi am vazut niste recenzii proaste la magazin, ca vand fake- uri si produsele sunt purtate, cei care au comandat de la...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi iau o pereche de papuci și am găsit din întâmplare siteul rapcity.ro Este site legit? A mai comandat cineva de la ei?
vreau sa vând un laptop cuiva dar vreau sa il trimit prin curier la persoana respectiva, cum trebuie sa procedez?
Unde mă pot duce ca să-mi fac un piercing?
Buna seara, Stie cineva ce se poate face cu un voucher valoric de la e-pin? L-am primit in urma unei tranzactii de la un aparat si nu am idee cum si unde poate fi folosit.
Pot plăti la mc cu carduri de bonuri sodexo?
La Auchan se pot face returnari?
Nu stiti cum ar trebuie sa ambalez o geaca pentru retur la about you? Am aruncat toate ambalajele de la colet. Si pe site scrie sa il ambalez in acelasi pungi parca.
Buna,am facut o comanda la amazon care a fost anulata de către ei dar banii au fost retrași din cont.Cand vor fi restituiti? A pățit cineva asa ceva? Multumesc
Am cumparat un produs de pe maniamall.ro si am platit cu cardul. Curierul mi- a comunicat ca el asa a primit coletul ca trebuie sa achit pretul. Am platit curierului si apoi am observat si banca...? (mai mult)
Am luat un Tv din magazinul Altex, pe data de 4 septembrie, il pot returna? Nu imi intra programele pe el
Mă poate ajuta cineva cu un SSD pentru leptopul meu, DELL Inspiron 3573, Intel Celeron N4000 1.10GHz pana in 300 lei?
Markerele evidențiatoare unde se reîncarcă? Tot văd pe multe menționat "rechargable" și știu că se poate scoate mina aia dinăuntru dar nu știu cum și unde aș putea să încarc unul, ...? (mai mult)
Ce magazine online pentru rechizite stiti, dar care sa fie si bune si poate au si ceva reduceri?
Bună, dacă am 14 ani pot comanda de ex de pe eMAG? Pls nu vreau hate
A comandat cineva de pe sportisimo.ro? Produsele sunt calitative? Sunt serios? Vi s- a intamplat sa comandati de pe acest site iar apoi sa va anuleze comanda și să nu mai primiți banii înapoi? *Multumesc...? (mai mult)
Luni mi-am facut o comanda de pe h&m, iar astazi fiind vineri inca nu a ajuns.Stiti in cam cat timp ajunge o comanda de pe h&m.Mi-am mai facut comenzi si au ajuns in 2-3 zile, acum.
Știți cumva de ce nu mi se livreaza coletul? Am comandat o plapumă cu umplutură de lână si tot urmaresc de miercuri de cand am dat comanda sa vad daca mi le aduce. Deci miercuri am dat comanda si...? (mai mult)
Salut, stie cineva din Pitești niste second hand-uri care aduc haine mai misto, venind vorba de calitate, brand etc
Ce cadou îmi recomandați sa ii iau unei fete de 19 ani, ceva până în 100 lei, in afara de haine? Mulțumesc!
Care e varsta minima care se cere pentru a putea plasa comenzi pe eMAG? Multumesc! Dau funda
Hello. Din pacate am doar 13 ani. Daca as comanda ceva de pe eMAG si as merge la o statie de ridicare sa ridic coletul oare as putea sa il ridic?(stiu ca trebuie sa semnez ceva, iar dilema e daca as putea...? (mai mult)
Dacă- mi cumpăr trotinetă, normală nu electrică, în loc de bicicletă să merg prin oraș la serviciu, merită? Cu trotineta pot să merg pe trotuar, e mai compactă și mai ieftină, etc. ...? (mai mult)
Ieri dimineata (8 sept) am dat o comanda de cateva haine de pe Pullandbear. A trecut o zi de cand am dat comanda fiind si aceasta pe terminate. De foarte multe ori verific starea comenzii si ...? (mai mult)
Merită să cumpar un laptop în rate? Mai exact Asus tuf fx505dt, pretul normal este de 3000 de lei, iar în rate este de 115 lei/luna pe 5 ani.
Am cumparat un acumulator /incarcator telefon de la Altex cu 100 de lei. Am pus la incarcat telefonul si incarca 15% intr- o ora. Va dati seama cate ore trebuie sa astept pana ajunge la 100% Intrebarea...? (mai mult)
Bună seara. Ştie cineva unde pot găsi Gel de duş cu peroxid de benzoil? (am citit că este folositor pentru acnee). Şi un site de unde l-aş putea comanda m-ar ajuta.
Merită șamponurile ce costă 100 lei/ 500 ml? Sunt mai calitative sau costă pentru că e brand-ul scris pe ambalaj? De Kerastase-ntreb dar și Wella/ L'Oreal/ Vichy.
Vreau sa imi iau o pereche de adidași Adidas Superstar de pe site- ul district, dar nu știu dacă sunt originali sau nu. Site- ul vinde încălțăminte originale? Costa 300 de Ron. Știe cineva ...? (mai mult)
Buna, stie cineva de unde imi pot cumpara vans, converse, puma, champion (shoes) mai ieftini cu livrare internationala?
Footshop nu merge, am dat o comanda si la finalul ei imi arata ca siteul a cazut de la prea multe comenzi si nu merge de 3 zile, cand se repara siteul?
Aveti idee ce se intampla cu footshoop? Am dat o comanda si la finalul ei aparea ca a cazut siteul de la atâtea comenzi si spun ca se va repara intr- o clipa si am incercat de 3 zile si nu merge....? (mai mult)
Salut. Ati cumparat vreodata de pe Redbubble? Cum a fost? Sunt de incredere? E safe? Cum vine, la ceva depozit sau vine curierul pana acasa? Daca stiti au sedii numai in strainatate? Mersi, dau ...? (mai mult)
De unde tot cumpara lumea haine originale și le vinde? Mă uit pe internet e plin și pe Facebook la fel se da adidași cu 30 de euro de unde ii ia că baga și ei adaos la ei sa le iasă ceva chiar...? (mai mult)
Salutare TPU, nu știu dacă am ales categoria potrivita dar merita încercat:). Știți un magazin care face kurtos kalac în Ploiești și sa livreze la domiciliu? Dacă ați putea sa îmi dați un ...? (mai mult)
Cum anulez o comanda de pe Sinsay? Comanda a fost data vineri(dupa ora 17).Azi am primit mesaj(la 8:43) informandu=ma ca mi se va livra comanda in decursul orelor 9- 17(azi). Ce pot face? (Stiu ca daca...? (mai mult)
Salut, vreau sa dau comanda de niste air force 1 uri si am gasit marimea 42 pe sizeer si nu stiu daca o sa-mi vina. La jordan 1 mid port 43
Buna, pot face cumpărăturile la Jumbo cu cardul de bonuri?
Vreau sa-mi cumpar banda led si sa o pun prin camera, imi recomandati ceva la pret pana in 150 de lei? Da, am instalatii de craciun, dar eu doresc doar sa se vada lumina fara sa-si schimbe culorile.
Dacă comand ceva de la Emag prin Easybox, unde imi vor trimite codul pentru ridicarea produsului, pe SMS normal sau pe E- mail? Ori pe amândouă? E prima dată când comand prin Easybox. Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un aragaz nou, dar majoritatea acestora din categoria "gaz" se refera la acelea cu centrala de gaz. Nu am centrala, si e complicat pentru mine sa instalez, prin acte si mai multe. Nu...? (mai mult)
Am un hanorac suuuper frumos pe care l a pătat mama cu clor. Pe mancei e cu albastru închis și muștar sau crem (nu știu ce culoare e), gluga muștarul ala, buzunarul albastru iar restul alb. Oare...? (mai mult)
Salut vreau să- mi cumpăr o pereche de adidași pentru școală si nu știu care dintre astea doua https://vgeneration.ro/collections/vgeneration/products/tenisi- sk8- hi- vans- x- the- simpsons- multicolor-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.