Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Comenzile preluate de Fan Courier joi se livreaza si sambata?
Salutare, Vreau sa- mi cumpar o masina de spalat, din ce am vazut LG F4J5TN7S imi surade, voi ce ziceti este buna, merita sau stiti o masina mai buna de spalat? Iar in legatura cu transportul daca...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un TV in rate ( din Altex). Ce acte imi trebuie pentru a.mi face rata? Gen de la lucru?
In cat timp ajunge un produs comandat pe Joom?
Buna ziua am si eu o intrebare ce cadouri se fac la nasii de botez? Dispun doar de 50 de lire sunt in uk. Dqu fundita pentru un raspuns bun si rapid va rog, multunesc
Cum se face ca pe pagina web a siteurilor de electronice produsele sunt la un pret, si cand mergi in magazinul propriu zis Produsele sunt la Alt pret(mult mai scumpe)?
A cumpărat cineva ring light (lampa circulara)online? Am găsit foarte multe site- uri și destule modele, însă nu ma pricep și nu știu care este de încredere. Dacă are cineva sa îmi spuna...? (mai mult)
Buna seara, Care jumbo din București este mai mare? Nu sunt din zona. Mulțumesc!
Daca comand ceva de pe eMAG si cumpar produsul de la un furnizor de al lor, pot returna prodosul la o reprezenta eMAG sau trebuie dus la furnizorul respectiv?
Salut, a trimis cineva prin serviciul livrare cu verificare al olx? Ideea e ca vand ceva cuiva din alt oras si as vrea sa stiu daca imi trebuie 18 ani, avand 17 ca sa trimit.
Am dat o comanda pe aliexpress dar am scris decat București si codul poștal, iar eu stau intr-un sat de langa București poate fii vreo problema?
Telefonultau.eu e un site de incredere?
De la ce magazin din Bucuresti isi cumpara lumea haine si papuci falsi, gen jordan, tommy, gucci, etc? Stiu ca Europa s-a inchis si la Dragonul Rosu nu dau la bucata.
vreau sa imi deschid un card la BCR, maine m au chemat la 11 la ei cu buletinu si vreau sa stiu ce o sa trebuiasca sa fac, desi stiu ca o sa ma indrume ei. Imi doresc sa mai stiu si cat mai...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cat costa gramul de aur pentru 14k si 18k?
Cum pot da o comanda de pe aliexpress daca nu am decât card BCR?
Guys vreau sa va intreb 2 lucruri. In primul rand vreau sa va intreb daca stiti unde as putea gasi jordan 1 mid fie green toe fie pe rosu in Romania (online sau in magazin) In al doilea rand, am gasit...? (mai mult)
Baloane ieftine unde gasesc?
Unde pot gasi vapa cu canabidiol de calitate, pe internet?
Am nevoie de o recomandare. Vreau sa- mi cumpar o tabletă normală (adică nu grafică), dar pe care să o folosesc pentru a desena pe ea. Deci nu țin să fie excepțional de bună, că aș folosi-...? (mai mult)
Care apa la sticla este mai buna, din supermarketuri?
Salut, am comandat online de pe Decathlon niste haine, a durat cam 2 săptămâni până au sosit, dar un hanorac din cele comandate a sosit rupt în partea de jos sau descusut, le- am trimis un email...? (mai mult)
Hello, TpU! Imi puteti spune un magazin care poate schimba ora ceasului electronic de mână din Braşov?
Vreau sa cumpar ceva in rate pe flanco, care este procedura?
Buna seara.Ce pot face dacă am comandat niște haine la reducere și nu mai ajungeau.Cand am urmărit comanda am observat ca, curierul le- a dat retur. Nu voi mai prinde așa reducere curând.Ce pot ...? (mai mult)
A încercat cineva suplimentul choco lite? Unii zic că merge, alții că nu, de mult timp încerc să slăbesc și m- am gândit că ar merita să încerc, dar nu mă încântă să dau banii...? (mai mult)
Ce parere aveti de siteul Lentiamo? Am vazut ca au niste preturi relativ mai mici fata de alte magazine si vreau sa stiu daca ochelarii sunt originali. (eu vreau sa cumpar rayban)
Https://www.steroizi-originali.com/ Sursa este de incredere?
In cât timp ajunge comanda de pe Joom?
Imi puteti trimite niste link-uri catre niste site-uri unde sa gasesc haine de tip e-girl?
Stiti un site in care pot cumpara caiete studentesti(A4) dictando si pentru matematică? Am gasit si eu, dar sunt foarte scumpe, daca stiti unde pot gasi caiete la 2, 50- 3lei sa imi spuneti...? (mai mult)
Pixel 4a functioneaza si in Romania, nu?
Poate sa-mi recomande cineva o cana filtranta de apa care este intr-adevar buna si se potriveste raportului de calitate pret, sa nu am dezamagiri pe viitor?
A comandat cineva de pe micocot? Sunt bune produsele? Cat a costat transportul? E sigur siteul sau e cu tepe?
Bună tpu.Stiti cumva unde as putea găsii in Romania o rama de ochelari ca aceasta https://pin.it/2EDUAdp Mulțumesc
Pe ce site-uri găsesc si eu adidași de bărbați cool, moderni?
A comandat cineva vreodata de pe Aliexpress? In cat timp ajunge comanda?
Oare adidasi de pe airmaxromania ro sunt originale? ( nike cortez ma intereseaza)
Stie cineva daca se mai produce OnePlus 7t? Am văzut că nu mai e pe stoc, nici nord.
Stie cineva daca e ok site-ul? https://testershop.ro/acasa/322-set-cadou-chanel-5-in-1.html
Niste idei de cadouri pentru majorat? ( pana in 300 lei )
Unde gasesc in Brasov masti reutilizabile pe negru? Nu vreau sa iau de pe net si in magazine/farmacii n-am vazut
Ce părere aveți de combinația fusta tulle turcoaz + top alb lăsat pe umeri?
Salut, Perechi de sneakersi care te fac mai înalt? (Au talpa mai înaltă astfel câștigi câțiva cm) Mulțumesc
Salut,as vrea sa achizitionez un telefon de pe https://www.220volt.ro,puteti sa imi spuneti daca este un site de incredere, cei care ati mai comandat sau daca ati intampinat probleme cu ei.Multumesc!
Hmm. Huawei P9 Lite pe eMAG. An de apariție "2020". Preț: 900 lei. Mai pun puțin și iau P40 Lite. https://m.emag.ro/telefon- mobil- huawei- p9- lite- dual- sim- 16gb- 4g- white- p9- lite- white/pd/DBH6R3BBM/?ref=similar_products_7_1&provider=rec&recid=rec_4_326a6e100e8a2487ae832d7f340c15499ac5d2
Salut, a comandat cineva de pe wish? Cam in cat timp ajunge comanda?
Hallo! Știe cineva cum sunt țigările *Sobranie Collection Golds și Collection Golds Black?* Am văzut ca au aparut de curând la magazinul din apropierea mea și nu le- am încercat niciodată, nici...? (mai mult)
Siteuri bune cu adidasi buni?
Produsele comandate de pe aliexpress vin la posta locala sau la posta orașelor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!