Produsele comandate de pe aliexpress vin la posta locala sau la posta orașelor?
Hei TPU, am și eu o întrebare, vreau sa cumpăr ceva de pe darkweb dar îmi e frica sa nu primesc scam, adică sa plătesc pentru acel ceva si sa nu ajungă la mine. Vreau sa îmi spuneți dacă ați...? (mai mult)
Buna, am comandat in aceasta seara câteva articole de pe siteul h&m, din curiozitate am căutat firma de curierat care imi va livra coletul și am rămas surprinsă când aceasta nu era una cunoscuta,...? (mai mult)
Vrea sa fac un retur, mai exact sa schimb produsele, pe siteul mondris..cam cat ar costa?
Zilele astea as vrea sa imi iau un smart tv in bugetul de 10 milioane. As putea gasi ceva? Sa aiba macar 102 cm ca sa se asorteze cu mobila
In curand va fi ziua tatalui meu. Nu vreau sa ii iau ceva in genul "cel mai bun tata" scris/imprimat pe ceva
Vreau sa fac un retur, mai exact sa schimb produsele (motivul: nu s-au potrivit marimile) si nu stiu daca merita..cat ar costa? Despre siteul "mondris" este vorba
Unde gasesc jordan 1 mid in Romania? Si am inteles ca trebuie sa-mi iau cu cateva marimi mai mici sau mai mari fata de perechile de Nike
Pt cine a fost la munte recent, mai exista la mesterii populari (care vand la sosea) jucarii d-alea vechi, de exemplu sarpele in cutiuta, tragi de capac si iese sarpele, te inteapa usor in deget?
De unde pot comanda sushi bun cu livrare la domiciliu (în București), la preț ok?
Cel mai bun site de biciclete?
Dau funda! Care ar fi cea mai ieftina zona de pe steam cand vine vorba de store region? Am 5euro giftcard steam si vreau sa iau mai multe jocuri si cica daca dau pe Rusia gasesc cu 80% mai ieftine jocurile...? (mai mult)
Cei care si-au comandat produse de pe UEFA STORE. În cat timp au sosit la voi în România produsele( în cate zile)?
A comandat cineva de pe airmaxromania.ro? Sunt produse originale?
Caut si eu un portofel pentru barbati, slim si minimalist in care sa incapa si talonul masinii. Pana acum nu am reusit sa gasesc, toate sunt foarte groase. Multumesc anticipat
Cam ce mall-uri sunt în orașul Constanța? Găsești cam tot ce vrei în acestea? Vreau răspunsuri serioase și fără bătaie de joc.
Ce parere aveti despre noul sistem de casa de marcat din Kaufland? Mie nu imi place deloc acel spatiu mic cu aparate la care trebuie sa facem fiecare individual si cand supermarket- ul este aglomerat,...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de adidasii astia《https://www.sportisimo.ro/new-balance/cmt997hd/281489/?versiune=1719757》? Si daca stiti alte magazine online de incredere cu adidasi.
Daca vreau sa imi comand de pe eMAG ceva, iar un lucru e livrat de eMAG, iar celalalt de alta firma, trebuie sa platesc transportul pentru fiecare colet, chiar daca le comand simultan?...? (mai mult)
As dori sa cumpar un produs de pe site-ul greeno.ro. A mai cumparat cineva de la ei? Este un site de incredere ce vinde produse de calitate? Multumesc.
Am ceva de returnat de pe siteul aboutyou si nu mai am acele foi pentru retur si ei mi- au zis sa sun la fan curier si sa le spun ca nu mai am awb de retur, ca sa imi genereze ei altul. Si asta am facut,...? (mai mult)
De unde cumparati ghiozdane si rechizite? Prefer recomandari de magazine online (fara eMAG)
Anticariate cu cārti, muzica si diverse produse-- unde as putea sa gasesc in Iaşi?
Exista vreun magazin online de haine sh? Ati vazut asa ceva? Nu olx, ci magazin.
Hey,TPU! Stie cineva programul de lucru de la Econt Express si daca livreaza colete sambata? Multumesc anticipat!
De unde pot lua beyblade in Romania in afara de eMAG... ma refer la beyblade metal nu burst?
Stie cineva daca intersport e de incredere? Vreau sa-mi iau o pereche de papuci si chiar nu vreau sa-mi iau teapa. Va rog spune-ti-mi.Multumesc!
Am efectuat o comanda acum aproximativ cateva saptamani de pe aliexpress, doar ca la casuta cu detaliile livrarii am uitat sa specific si sectorul. Stie cineva daca comanda poate sa fie trimisa inapoi...? (mai mult)
Stiu ca nu este categoria corecta dar este cea mai vizitata si posibil sa primesc raspunsurile cautate. Scuze! A mai facut cineva cumparaturi de pe https://decumparat.ro? Vad ca au foarte...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un pistol airsoft si am gasit site- ul airsoftromania. ro dar parca nu imi inspira increderea din cauza preturilor mici fata de alte site- uri si parca si descrierea. Ce pareri aveti...? (mai mult)
O părere despre această bicicleta? https://www.carpatsport.ro/biciclete- hidraulice/bicicleta- hidraulica- mtb- ht- carpat- c2959h- roata- 29- cadru- aluminiu- frane- hidraulice- disc- shimano-...? (mai mult)
In cat timp livreaza Buzz sneakers in Bucuresti prin Urgent Cargus?
Stiti de unde pot lua un Playstation 1 Original(preferabil magazin- online romanesc, gen. Olx). Ok..stiu ca exista Playstation Classic, dar eu il vreau pe cel original din '90, daca ma puteti...? (mai mult)
Mai stie cineva cum se chemau biscuitii aia cu vanilie din anii ~2000- 2005 rotunzi, cu ciocolata pe o parte, care veneau intr- o funga cu rosu sau albastru si aveau o poza mica cu un batranel cu ochelari...? (mai mult)
Luni în jurul orei 20:30 am dat o comanda de telefon de pe Altex și am primit mesaj cum că estimează că produsele vor veni în 48h. Azi am primit un alt mesaj cu codul AWB și îmi zice că comanda...? (mai mult)
Zi buna, recent mi- am cumparat o sticla de suc pe care scrie "zero zahar" dar declaratia nutritionala pentru 100mg calculata pentru cel putin o doza de suc contine mai mult de 10g si as vrea sa stiu ...? (mai mult)
Salut, stiti vreun site de unde poti cumpara adidasi de firma online (nike/adidas) din afara, Germania, Austria, plata cu cardul?
Mi- am comandat pe 7 august o carcasa de pe forit si acolo scria ca e disponibila la cerere, in 7 zile. Carcasa nu mi- a ajuns nici pana acum, iar la status comanda scria ca data estimata de livrare ...? (mai mult)
Https://www.fashiondays.ro/p/pantofi- sport- din- piele- ecologica- hoops- 2- 0- barbati- adidas- performance- p2571283- 2/?selectedSize=NDYgMi8zfDExLjV8VUs%3D sunt legiti? Sau fake? Nu mai gasesc varianta...? (mai mult)
Produsele de pe ebay sunt la mana a doua sau folosite? Adica ebay este ca un fel de OLX sau OKAZII.RO?
As dori sa cumpar un pistol airsoft pe spring.Un loc din Pitesti as dori sa gasesc unde se vand. Daca aveti sa raspundeti corect o sa dau funda.
Caut o salopeta din denim, imi recomandati un site de incredere unde pot gasi?
Ceasurile Seiko sunt ceasuri de " firmă"?
Caut o salopeta din denim lunga, imi recomandati un site de incredere unde pot gasi?
Hei! Am cumparat de la un magazin de haine o rochie. Magazinul nu vinde haine second, ci haine noi noute, insa am descoperit ca rochia fusese deja purtata, avand multe urme de folosire. Mai am bonul,...? (mai mult)
Cu ce firma de curierat colaboreaza Sinsay?
Ce pot face daca smartphone-ul imi vine din service de 2 ori la rand cu aceleasi probleme la soft? Nu isi bat joc de mine?
Hei,TPU! După cât timp de la confirmare se expediaza comanda de la H&M? Multumesc anticipat!
Salut oamenii TPU, am o intrebare. Ieri noapte am fost la un sneaker randevu ca sa vad sneakerii unui tip, sa incerc sa il jecmănesc. Mi- a aratat mai multi sneakeri, printre care niste Bannanna 10s,...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc converseXdior sau converseXcomme de garcon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.