Pot cumpara ceva in rate cu cardul de debit sau doar de credit? De ex un frigider.
Hei, TPU! Am dat o comanda de pe H&M, ieri, 15 august 2020. Tinând cont ca ieri si azi, fiind duminica, firma de curierat nu lucreaza, cam cand ar ajunge comanda si cand voi primi email- ul de confirmare...? (mai mult)
Bună TPU, vreau să cumpăr un telefon xiaomi redmi note 8 pro și am citit ca are 3 variante. 6gb + 64gb, 6gb + 128gb și 8gb + 128gb. Primele doua le- am găsit și in România, însă ultima ...? (mai mult)
Ieri voiam sa fac o comanda pe epantofi asa ca am pus produsele in cos am pus toate informatiile si am dat plata cu cardul. Am apasat comanda si plateste si m- a dus la pagina de payU. Atunci...? (mai mult)
Hei, mi s-a pus pata pe o pereche de sneakersi de la togoshi. Aveti ceva idei despre acest brand? Sunt de calitate? Merita banii? :)
Cei care nu au fost mulțumiți de produsul comandat de pe aliexpress a trimis produsul inapoi la expeditor pentru a primi banii inapoi?
Buna, daca ați comandat încălțăminte de pe sinsay îmi puteți spune cum e cu mărimile daca sunt la fel ca pe site adică daca masura tălpii tale corespunde cu mărimea de pe site?
Ce căști wireless de la Lumaudio recomandați?
Am cumparat un frigider de la Altex, am fost în magazin si au dat comanda cei de acolo si urmeaza sa ajunga. Am plătit cu cardul si as vrea sa anulez comanda, cum imi da banii inapoi, ...? (mai mult)
Daca azi la 3 am dat comanda de pe eMAG, sunt sanse sa imi ajunga maine? Acolo scrie ca data estimata livrarii este maine.
Ati cumpărat de pe districtshoes.ro? Sunt ok/de încredere?
Am 2 comenzi de pe amazon si cand dau la orders and details la una imi scrie arriving at... si la alta imi scrie out for delivery. Ma poate lamuri cineva ce inseamna asta si ce trebuie sa...? (mai mult)
A comandat cineva de pe site-ul newb-mag.ro? Sunt de încredere? Produsele sunt ok?
Salut, stie cineva daca am optiunea de plata la ramburs pe myprotein?
Mă gândeam să îmi cumpăr căști Tronsmart Onyx Ace True Wireless. Are cineva căștile acestea? Ce părere aveți despre ele?
Salut, stiti cumva vreun magazin din Londra de unde as putea cumpara ceva produse pentru desen? (cine mai sta pe acolo si stie) Ideea e ca am pe cineva care sta acolo si as vrea sa- mi cumpere cate ceva...? (mai mult)
Cine a mai comandat de pe alliexpress si ma poate sfatui in urmatoarea problema: am comandat o baterie externa alba care era pe stoc. Urmatoarea zi primesc un mesaj de la vanzator ca nu mai au baterii ...? (mai mult)
Vreau să îmi cumpăr niște căști wireless, compatibile cu iPhone X, care să coste maximum 150 de lei. Ce căști îmi recomandați care să fie bune?
Hei! Ați putea sa-mi dati niste idei de cadouri pentru cea mai buna prietenă (in afara de poze)? Mulțumesc!☺
Am văzut că la fast food- uri precum Mcdonald's, KFC, Subway etc. poti plati cu google pay contactless (folosind telefonul). Vreau sa stiu daca in Romania pot face acest lucru si daca pot...? (mai mult)
Cat de rapizi și eficienți sunt cei de la sameday?
Ma duc in vizita la o veche prietena si vreau sa- i duc un cadou. M- am gandit la o lumanare parfumata si poate inca ceva. Poate- mi dati voi o idee din experientele voastre. Intrebarea mea este, ce fel...? (mai mult)
Cupoanele care se acorda de pe alliexpres pentru cei care isi fac cont chiar se aplica? Iti scade din pretul produsului? Scuzati daca intrebarea e cam irelevanta si evidenta. Ei pe pachet iti scriu valoarea...? (mai mult)
Știți cumva daca au reduceri in mall la Nike?
Am si eu o intrebare legata de magazinul de haine New Yorker. Este posibil sa faci o comanda de pe site? Deoarece nu am vazut nimic legat de asta!
Cum vi se pare pizza de la Luca? E de tip franciza pizzeria, simigeria?
Pot pune pe aceasta bicicicleta o furca cu suspensie? Daca se poate si ceva linkuri, multumesc! :D https://www.decathlon.ro/bicicleta-polivalenta-rs-100--id_8605822.html
Am cumparat cu costum de baie de la kaufland si am platit cu cardul, il pot returna?
Ceasurile de la Gemius Army sunt ceasuri de firmă? Am primit unul albastru cu o curea din material din ăla puțin aspru, dar pare totuși de firmă bună.
As vrea sa comand de pe acest site: https://www.bookdepository.com/ si vad ca au transport gratuit in toata lumea + pretul foarte mici. Dar am suspiciunea ca poate e ceva murdar la mijloc....? (mai mult)
Pot pune la bicicleta anvelope de mărimea 26 X 2.25 in loc de 26 X 1.90?
Stiti in cat timp imi vine un produs cumparat prin comanda rapida?
Cat costa aurul in Turcia in momentul asta? De 14K
Salut, îmi trebuie sa fac un cont PayPal sa pot cumpăra online cu cardul fara sa mai fac card visa. Am intrat pe internet, mi- am scris datele tot, mi- am confirmat emailul dar îmi tot apare carte...? (mai mult)
Vreau si eu niste site-uri bune si cat de cat ieftine cu adidași originali.
Calvin Klein livreaza si in Romania? Pun intrebarea asta pentru ca vreau sa imi dau comada de adidasi direct de pe site-ul lor si vad ca exista si redirectionare direct pe siteul de Romania.
Nu am mai comandat de pe AliExpress si mi- ar prinde bine niste sfaturi privind alegerea vanzatorului si mai ales cu ce sa aleg sa fie facut transportul. Cainiao Super Economy sau AliExpress Standard...? (mai mult)
Salut, unde pot gasi si eu cola lime CU ZAHAR? Am cautat peste tot. Oare nu se mai produc sau ce?
Ati mai vazut pe la magazine Fuzetea de Afine sau Fuzetea de Musetel? Sunt curios daca mai exista pe undeva pe piata sau au fost retrase definitiv.
Am primit un mesaj pe Instagram(am un fan account pentru o vedetă). Hi! I hope you have a beautiful day!? I'm- a Brand Manager of @montezaofficial. We are searching for Brand Ambassador to represent...? (mai mult)
Stie cineva daca adidasii Nike tanjun sunt impermeabili?
Stie cineva cat dureaza sa ajunga un tricou de la cool kid comandat de pe siteul oficial?
Hei grup. Vreau sa imi cumpar de pe Wish niste chestii. Nu sunt electronice. Comanda costa 60 euro in intregime. Chestia e ca eu locuiesc in Germania si imi e frica sa nu am probleme cu vama. Credeti ca...? (mai mult)
Salutare, am si eu nevoie de un site safe de unde pot comanda lucruri inspirate din animeuri: postere, figurine, etc. Mersi anticipat.
Salut, site-ul Collective este legit? Mulțumesc anticipat!
am comandat joi niște produse de pe eMAG, dar din păcate am aflat pe parcurs ca sunt livrate de sameday si in weekend din cate am înțeles nu livrează, comanda nu mai pot sa o anulez ...? (mai mult)
a cumparat cineva de pe Flip.ro? Ce parere aveti de acest site? Multumesc.
Salut, stie cineva daca stocul online de la www.hervis.ro se actualizeaza? Intreb pentru ca am gasit niste adidasi si nu mai au marimea mea.
Ce bicicleta mi-ati recomanda pana in 1700 lei? Multumesc anticipat!
Buna, am facut o comanda online la h&m si azi a venit curierul sa o ia, comanda am platit- o ramburs, in aplicatie am cardul introdus, dar am vazut acolo ca ar trebui sa fie completat contul bancar, cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!