Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Unde pot să găsesc G Fuel in Romania?
Bună, știe cineva site-uri asemănătoare cu Aliexpress, Amazon, Wish, Joom, dar fără să faci plata cu cardul? Gen sa plătesc la livrare
Salutare, ati comandat de pe Joom? E intr- adevar asa de ieftin cum apare pe site? Intreb pentru ca am vazut ca la noi e 500 lei si la ei e 80 lei si sa nu fie cu costuri ascunse. Multumesc, o seara ...? (mai mult)
Pareri 220volt.ro? As vrea sa stiu experienta voastra cu acest magazin.
Hello TPU! Ma puteti ajuta si pe mine cu niste site-uri de sneakersi?
Vă rog! Știe cineva cum se obțin mai multe puncte în aplicația JOOM? În afară să dau comenzi. Am primit deja pentru instalarea aplicației și pentru autorizare.
Salut, am făcut o comanda pe un site și am primit un e- mail ca este pregătită sa fie expediata din Polonia, am două întrebări. 1.in cât timp ziceți ca ar veni? 2.pe site mi- a făcut factura...? (mai mult)
Când eram mic, mâncam niște bomboane roșii și picante (de la o vecina). Le- am tot cautat pe diferite site- uri și nu dau de ele. Cei care știu despre ele, le voi rămâne profund îndatorat....? (mai mult)
am o intrebare, va urma un botez peste 3 saptamani si nu stiu cum sa imi fac părul, rochia e roz cu negru, e scurta pana la genunchi, port o pereche de pantofi cu toc gros. Au 10CM. Sunt...? (mai mult)
Am un subwoofer cumpărat de la flanco și s-a cam stricat, încă mai am garanție. Pot să-l bag în garanție doar cu bonul? Altceva nu mi-au m-ai dat
Am comandat un produs de pe ebay pe 16 iulie și nici acum nu mi-a venit și acum 2 zile când m-am uitat scria că e in tranzit? Când vine?
Unde găsesc parfum Jean Paul Gautlier Ultra Male original care să fie bun? Pe ce site mai de încredere recomandați, să fie fabricat și recent.
Am comandat o rochie, peste cateva minute observ ca puteam sa bag un cod pentru reducere. Am facut greseala sa o comand din nou, fara posibilitatea de a anula comanda precedenta... Ambele se livreaza...? (mai mult)
Hei. Ce înseamnă mărimea 1/3 la încălțaminte?
Anul trecut ce reduceri au fost de Black Friday pe About YOU?
Cum anulez o comanda pe About You?
Stie cineva daca un Macbook Pro 16 inch (2019) intra intr- o geanta de 15.6? Am nevoie de o geanta pentru laptop dar in care sa intre si mouse si incarcator iar cele care le gasesc de 16 inch sunt mai...? (mai mult)
Cam in cate zile vine o comanda de la evomag? Nu m-am uitat la awb sau ceva că am asta pe alt telefon și n-am acum baterie pe ală.
Daca cumpar un Netflix gift card de la SelfPay, il pot activa fara card de credit?
Cel mai bun si de incredere site de unde imi pot comanda "Jordan"?
Salut,TPU. Imi puteti recomanda un site cu NIKE-URI mai ieftine?
Alloha TPU! Va rog frumos sa-mi dati si mie niste siteuri de pe care sa pot sa-mi iau bandane. Doresc un site legit deoarece nu am chef de scamuri.
Ați comandat vreodată ceva de pe Amazon? Trebuiesc plătite taxele vamale sau altceva? Sau sunt toate incluse în preț? Produsul pe care vreau să- l achiziționez se găsește doar pe amazon ...? (mai mult)
Salut, daca doresc sa cumpar un dispozitiv IQOS din mall trebuie sa imi dau si adresa? Intreb deoarece il fac cadou si nu doresc sa ma complic eu cu garantia.
Salut, TPU! Am auzit ceva zvonuri că în Polonia preturile ar fi foarte bune in comparație cu la noi. As dori să- mi cumpăr niste adidași și nu știu niciun site din Polonia care sa livreze in ...? (mai mult)
Cand vreau sa cumpar un produs de pe Amazon si apas pe buying options imi apare de multe ori langa unele modalitati de transport emblema prime, acolo nu scrie nimic de transport. Asta inseamna...? (mai mult)
Salut.Am cumparat o pereche de Airpods Pro, care s-au dovedit a fi fake, livrate si vandute de emag.Are rost sa fac vreo reclamatie, ma pot alege cu ceva?
Stiti site-uri de unde pot sa cumpar material alcantara? Nu gasesc aproape nimic. Multumesc.
Ati mai comandat lucruri din America? V- au ajuns sau au ramas pierdute prin vama? Ce serviciu ati folosit? Pe mine ma intereseaza sa cumpar niste acrilice, insa firma livreaza numai in America. Ce serviciu...? (mai mult)
Salut, am un colet de la ebay am dat comanda pe data de 16 iulie și zicea ca va ajunge după 22 iulie, cand naiba mai vine?
A făcut cineva tofu cu lapte de soia din comert? Merge si acela sau nu este bun?
Am dat o comanda pe Amazon (asta e prima mea comanda) cu cardul de credit si imi tot da mail spunand ca: your payment method has been declined. Si nu inteleg de ce adica am pus bani pe el si...? (mai mult)
Bună seara! Cine îmi poate spune si mie în Târgoviște unde pot găsi măști de cumpărat?
V-ați cumpărat vreodată telefon de la amanet? Ați avut probleme cu el sau a funcționat normal? Aș vrea să îmi cumpăr un telefon de la amanet dar mă cam tem.
Cum pot anula sau modifica o comanda pe Janviere? (fără să dau telefon)
Salut, TPU! Am auzit ceva zvonuri că în Polonia preturile ar fi foarte bune in comparație cu la noi. As dori să- mi cumpăr niste adidași și nu știu niciun site din Polonia Aveți idee de vreun...? (mai mult)
Pandativ se poate da cadou la ziua de naștere?
Buna! Vreau sa ii cumpar unui prieten de ziua lui niste converse de pe un site din afara. El poarta 43 si din cate am gasit pe net ar insemna cam 9.5 in termenii americani. Imi puteti spune daca este...? (mai mult)
Cum pot face mai multe puncte în aplicația JOOM?
Un site cu echipamente de fotbal ieftine?
As vrea sa fac o comanda pe joom. Îmi poate și mie spune cineva în cât timp vine, dacă le ridic de la posta sau vin prin curier. PS: comanda e Maricica (300lei)
Imi poate spune cineva daca mai este deschis dm-ul din Ploiești din omnia?
Azi mi-am cumpărat o pereche de adidași din piele întoarsă și după ce i-am băgat la spălat pielea s-a făcut foarte urata și aspra. Cum ii pot regenera?
Care sunt cele mai calitative marci de ciocolata ce se gasesc in Romania?
Ce aparate de barbierit imi recomandati? Nu vreau deloc sa fie cu lame (gen bic), eu pana la varsta pe care o am am folosit doar aparat de tuns cu mai multe capuri, dar as vrea sa fac un...? (mai mult)
Stiti vreun aparat de ras electric pentru mâini şi picioare care NU trage părul ci îl taie dar rămâne fin multe zile după şi să nu crească repede părul înapoi ca şi după ce dai cu lama!?...? (mai mult)
Salutare, am dat comandă la un telefon pe internet dar am uitat să pun codul postal, in rest am pus locatia bine si comanda s-a confirmat, imi mai poate ajunge coletul dacă nu am pus codul postal?
Cât costă o comanda de pe eMAG la niste tricouri, pana la Vaslui? Si daca o vreau pana acasa adica eu stau la tara, la Deleni, cam cat m-ar costa? Multumesc!
Pot schimba o pereche de blugi daca nu mai am bonul doar eticheta?
La ce tipuri de magazine online sau reale se gaseste bismuth (cristale multicolore, sau posibilitatea de a fi topite si cristalizate)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!