Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, am dat o comanda de pe elefant.ro de o carte si nu mi-a ajuns nici in ziua de azi, am 1 luna, unde i-as putea contacta?
Tocmai ce am dat si eu 2 comenzi pe wish, cam cand va ajunge si din cate am inteles ajunge la posta de la mine de aici sau vamala, stiti cumva cam cat costa la posta? Plus ca am dat 2 comenzi...? (mai mult)
Salut, aș vrea să fac o foto carte, am gasit pe internet mai multe siteuri. A mai făcut cineva, imi puteti da un link sau numele firmei care v- a facut foto carte? Nu vreau să risc. Mulțumesc...? (mai mult)
Ce reduceri au fost anul trecut de Black Friday la About You?
Am și eu o întrebare... Mi- am dat o comanda aseară de pe pink panda și aș vrea să o anulez, am pus emailul greșit dar numarul de telefon este bun, le- am trimis prin email că vreau...? (mai mult)
Ati comandat de pe Wish vreodata? Este de incredere siteul? Si in aproximativ cat timp ajung comenzile?
E riscant sa iau o placa video 1060 ti de pe olx noua si sigilata?
Are cineva un cod de reducere pentru Hm?
Am comandat ceva de pe un site și se livra de Fan Courier. Nu am fost acasă cand am fost sunat de curier. O sa mi se livreze produsul următoarea zi?
Am o intrebare pentru cei care au mai comandat de pe site- ul celor de la nike. Produsul in valoare de 590 de lei iar transportul fiind 40, imi arata un total de 630 de lei, dar intre pretul ...? (mai mult)
unde(online) as putea gasi acest timp de blugi. Doresc siteuri romanesti daca se poate. https://imgur.com/a/QRJzXD1 Sau cel putin denumirea acestui tip de blugi
Îmi puteți recomanda un aspirator de cameră bun? Mă refer la acelea mici pe care le ții în mână
Anul trecut ce reduceri au fost de black friday pe about you?
Am 14 ani si vreau sa imi comand niste pantaloni scurti de pe about you. Dar am vazut ca sunt marimi numai in inch si X, l, S si XS. Ce marime ar trebui sa aleg? Sunt mai slab de fel apropo...? (mai mult)
Ce magazin online cu preturi bune stiti pentru vinuri de calitate?
unde pot sa gasesc asa ceva in Romania? https://www.takeactiongear.com/products/veni-vendi-vici-dog-tag
Deci vreau sa dau o comanda de pe About you. Plata o fac cu cardul si coletul va ajunge in 3- 5 zile. Eu nu sunt acasa in urmatoarele 6 zile. Intrebarea mea este, daca nu raspunde nimeni la usa de unde...? (mai mult)
Vreau sa va intreb in legatura cu sucul tymbark as vrea sa stiu cu ce gust/arome e mai bun.
Stiti un site de unde pot cumpara o boxa portabila cu o putere intre 80RMS - 160RMS pana in 1000 lei?
In ce consta garantia de la bicicletele de la Decathlon? In acei 2 ani primesc anual revizie gratuita? Imi schimba de exemplu daca mi se strica robotul pe gratis? Cu ce ma ajuta acea garanție de...? (mai mult)
Mi- am comandat o pereche de adidași de pe site- ul collective si vreau sa ii returnez pentru ca imi sunt prea mari. Care ati mai comandat de pe site- ul asta, nu stiti daca returul e gratuit...? (mai mult)
Salut, am vrut să fac o comanda pe Pull and Bear și îmi cere CNPUL, l- am introdus și spune ca nu este valid. L- am introdus de mai mult ori am verificat fiecare cifră în parte. A mai pățit ...? (mai mult)
Salut. Ati cumparat vreodata de pe Redbubble? Cum a fost? Sunt de incredere? E safe? Cum vine, la ceva depozit sau vine curierul pana acasa? Daca stiti, din ce tara sunt ei? Mersi, dau funda.
Salut, știe cineva de unde aș putea achiziționa acesta pereche: Levi's Ghete de piele cu insertii de piele intoarsa Whitfield? Au fost disponibile mai demult pe eMAG si fashiondays dar nu mai sunt...? (mai mult)
de fiecare data cand merg la cumparaturi aduc o sacosa cu mine, insa cand ma intorc mereu rup sacosa aia si cad toate chestiile ce le- am cumparat din ea, cum pot sa fac sa nu se mai frece ...? (mai mult)
Puteți să îmi recomandați un telefon bun atât pentru poze cât și pentru jocuri, la un preț decent până în 1000 de lei? Mulțumesc!
Pentru cei care au dat comenzi mari de pe aliexpress e adevarat ca platesti taxe vamale si trebuie sa il ridici de la vama sau cum e treaba? Cine poate sa ma lamureasca?
Salut, vreau sa stiu urgent daca scrie pe FashionDays: Incepand de Mi, 29 Iul, dupa 10:00, produsul va sosi sigur pana atunci? Am nevoie fix in ziua aceea, multumesc.
As dori sa comand de pe ro.clearanceonline2020.com și as vrea să- mi spuneti dacă acest site este de încredere in sensul ca întâi plătesc și apoi îmi vine comanda conform regulamentului...? (mai mult)
Eu la Adidas Stan Smith port mărimea 43 1/3 Și vreau să îmi cumpăr o pereche de Af1 și am auzit ca la Af1 se ia cu jumătate de număr mai mic, adică în loc de 43 să iau 42.2 Și- a cumpărat...? (mai mult)
La ce magazine din mall-uri s-a mai bagat chestia asta cu cardul de fidelitate? Ca eu stiu doar de H&M si sephora
Bună TPU. Exista ceasuri care sa funcționeze doar dacă inima partenerului bate? Dacă da, unde as putea găsi?
Am comandat pe data de 20 la avon.ro. pe data de 21 am primit mail cum că s- a emis factura. În data de 22 la ora 20:27 cei de la fan courier au plecat spre adresa mea(așa îmi arată mie). Scrie pe...? (mai mult)
Bună! Am dat o comandă de pe zaful și astăzi m- au înștiințat că a ajuns. Problema este că îmi cere "documentul de cumpărare listat din detalii tranzacției". Îmi poate spune cineva mai concret...? (mai mult)
Salut Stie cineva un site de parfumuri pure? Nu apă de toaletă, nu apă de parfum, doar parfum pur. Am încercat și pe Amazon, dar se găsesc extrem de greu parfumurile pure… Mulțumesc!
Exista undeva in vreun magazin din tara o folie pe care o poti lipi pe perete si sa fie si magnetica? O folie autocolanta sa fie magnetica? Ati vazut asa ceva?
Voiam de curând să- mi cumpăr ceva de pe Amazon, fiind prima data când intru pe site. Acolo am văzut produsul respectiv cu vreo 10 mil mai ieftin decât pe eMAG. Produsul fiind Oculus...? (mai mult)
Cum fac un retur la bonprix?
Din neatenție am confirmat livrarea chiar dacă produsul nu mi- a fost livrat, însă astăzi este ziua în care am primit SMS caci coletul ajunge in decursul zilei. Întrebarea mea este,...? (mai mult)
Am comandat un produs de pe ebay acum o săptămână și ceva și acolo pe site îmi zicea că vine între 22 iulie și 12 august, dar nu mai știu sigur din ce tara vine. Cam când va veni?
Glovo/FodPanda livreaza in afara orasului sau este o limita de distanta de la restaurantul/fastfoodul de la care pleaca mancarea? Nu stiu daca este categoria buna
Stie cineva un magazin online din Romania care vinde smartphone-uri cu chip snapdragon si sunt de incredere? In afara de quickmobile.ro pentru ca sincer nu prea am incredere in acel magazin...
Site- ul quickmobile.ro este de incredere? Vreau sa stiu daca site- ul este de incredere ca poate imi iau un s20 si vreau versiunea cu chip- ul Snapdragon, nu Exynos si am auzit ca are pe acel magazin...? (mai mult)
Hello fetele. Sâmbătă am un botez si efectiv nu îmi atrage atenția nici o rochie. Toate care îmi plac sunt albe. Am citit pe net ca la botez e ok ca și invitat sa port alb. Adevărat? E ok sa...? (mai mult)
As vrea sa imi portez numarul si sa achizitionez un produs (in rate) in valoare de 6000 de lei. Sunt curios daca ar fi posibil. M- as astepta si la un avans. Precizez ca produsul este un iPad si ...? (mai mult)
Salut, stie cineva in cat timp ajunge o comanda de pe stockx?
Știți unde găsesc marshmallows de făcut la foc? Din acelea albe, nu colorate. Magazine sau site-uri, am cautat si nu am gasit!
Voi de unde mai luati masti la un pret decent?
In ce hypermarket se gasesc lipii integrale?
Pe eMAG imi cere adresa de livrare : Insa eu locuiesc in oras, cu punct de ridicare Emag la posta de unde as putea ridica personal ca e aproape. Daca trec adresa mea imi aduce la mine acasa? Sau este ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!