Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Am comandat un produs de pe un site, cred că din China, prima dată în aprilie, nu mi- a venit, i- am contactat mi- au spus că e o problemă și vor trimite din nou. Am primit un nou ...? (mai mult)
A mai comandat cineva iPhone- uri de la Apple de pe site? Am un iPhone mai vechi si m- ar interesa sa- mi cumpar urmatoarea generatie in toamna. Intrebarea e, se platesc taxe vamale? Pot...? (mai mult)
Imi puteți spune va rog frumos un magazin sau un site din Spania care este ca si PC Garage?
Buna, Doresc o informatie va rog. Vreau sa stiu daca a cumparat cineva incaltaminte online (ghete din piele) pentru femei de la MUSETTE, (https://musette.ro/ro), daca se potrivesc marimile. (Daca...? (mai mult)
Exista talpici cu gel? De unde se pot achizitiona? Online as prefera. Multumesc.
Stie cineva de unde pot sa imi iau cartile Dragonul Rosu, Tacerea Mieilor si Hannibal (ultima carte din serie) de Thomas Harris?
Am vazut un tricou era negru și pe față avea un chip albastru ca un desen și pe spate la încheietura gâtului scria "rich" și Brandul, dar nu am vazut Brandul. Ma puteți ajuta cu numele...? (mai mult)
Hey TPU. De unde pot găsi insecte comestibile pentru om, vreau sa încerc? Dar sa fie cu livrare la domiciliu va rog
Siteul elefant.ro e bun? Vreau sa-mi comand un parfum si vreau sa știu dacă e de calitate. Ce păreri aveti?
am comandat câteva produse de pe Alliexpres. Doua au fost peste 10 € deci cam ar trebui sa plătesc TVA pentru ele. Dar cum pot ști dacă produsele au fost reținute la vama? Nu am primit...? (mai mult)
Ma gândeam să îmi cumpăr o tableta grafica, o tableta grafica poate îndeplini funcțiile unei tablete normale? (Adică să stai pe Chrome pe YouTube sau pe alte jocuri) Sau este doar o...? (mai mult)
Tu cate periute de dinti cumperi? Eu vreo 6 cu 2 periute in pachet
Cele mai bune site-uri de haine jordan/nike/adidas eventual si mai ieftine? Sau ceva cod de reducere pe site uri din astea gen sneakersindustry
As vrea si eu niste pareri despre cel.ro. Este de incredere? Ca as vrea sa imi dau comanda de un microfon si nu prea sunt sigur despre acest site. link: https://m. cel.ro/microfoane/microfon- de- studio-...? (mai mult)
Ce tastatura imi gasiti pana in 100 lei sa arate decent? Adica fara o mie de rotunduri aiurea sau mai stiu eu ce boraturi. (daca e perfect patrata e excelent). Ce mouse pana in 100 lei sa fie lung imi ...? (mai mult)
Salutare, ce parere aveti despre noile casti Huawei Freebuds 3i? Le- a testat cineva? Mi se par mai interesante ca precedentele Freebuds3, datorita dopurilor pentru urechi, insa nu sunt decis, ce spuneti?...? (mai mult)
Mai existra traforaj? Cine e putin mai in varsta stie despre ce vorbesc, e acel set cu tot felul de scule pentru copii. Mai exista asa ceva? De unde as putea achizitiona?
Este site-ul https://edino.ro/ de incredere? Vreau sa cumpar un felinar din acela cu energie solara. Mai stiu pe cineva care a luat teapa de pe alt site. A cumparat cineva de la ei?
Știe cineva niște coduri la about you? Mulțumesc
Ce părere aveți de site-ul about you? E legit? Am văzut unele oferte destul de mari și mi se pare cam ciudat
Unde pot găsi un palton ca în serialul Peaky Blinders?
Ati comandat vreodata de pe siteul ideall.ro cu cardul ING Credit Card care va perminte sa plătiți in rate fara dobanda? Ce stiti, merge sa platesti in 12 rate cu respectivul card? Va rog ...? (mai mult)
Cam cat de mari au fost reducerile de Black Friday anul trecut la altex la laptopuri de gaming?
Cum se procedează când vreau sa trimit un colet cu FanCurier?
Hei! Puteti sa-mi recomandati niste rucsacuri mici de dama? Ceva ce aveti si v-au tinut. In genul asta: https://images.app.goo.gl/UemWpSijKqxA1sxU9
Mai tine cineva minte ca atunci cand eram noi copii exista un joc numit parca Sa tesem frumos in care primeam niste ata, un fel de ac si niste modele pe carton pe care le coseam cu ata asa cum era acolo....? (mai mult)
Voiam să achizitionez niste Nike 720 si am gasit acest site https://adidasi-de-purtat.ro acum vreau sa stiu daca sunt originali deoarece acolo arata ca cei originali? Deși nu cred
Am vrut sa comand niste chestii de pe cel.ro, iar la la status comanda am observat ca scria: comand anulata. Eu nu tin minte sa anulez nicio comanda, asa ca am dat comanda din nou la aceleasi produse....? (mai mult)
Ce experiențe ați avut cu site- ul shipgratis? E de incredere? Stiu ca produsele sunt ieftine, nu e foarte importanta calitatea lor, deoarece vreau sa cumpăr niște haine pentru cățelul meu. Merita...? (mai mult)
Daca roată la bicicleta e de 28", pot pune o anvelopa de 700x28? Pe roata acum e o anvelopa de 700x45. Mulțumesc anticipat! :)
Salut, am o intrebare, ma uitam pe net de niste vans si am dat de site-ul asta www.vansoldskoolromania.ro. Site-ul e legit? Vad multe preturi care sunt super mici si ma gandesc sa nu fie vreo teapa.
Ce parere aveti despre nike air jordan dub zero?
Hei TPU. În afară de sinsay, ce siteuri mai stiti care au preturi micute la haine?
Ikea face si livrari in tara sau doar in Bucuresti? Nu am reusit sa aflu aceasta informatie. Multumesc.
Salut toata lumea, as avea si eu nevoie de niste siteuri de unde imi pot comanda niste haine replici dupa nike, tommy hilfiger etc. nu vreau hate pentru ca nu imi permit niste haine originale din magazin,...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre vrpro.ro? Sa folosesc plata la livrare sa ma asigur ca nu e o teapa?
Locuiesc la sat și nu frecventez prea des mallurile. Știe cineva cam care sunt perioadele de reduceri pentru diferite categorii de produse precum: încălțăminte, îmbrăcăminte, genti etc? In Spania...? (mai mult)
Daca nu am 18 ani si dau comanda de o jucarie sexuala de pe un sex shop online atunci cand vine curierul o sa ma intrbe de ce am achizitionat asa ceva? Va rog sa raspundeti cat mai rapid chiar am...? (mai mult)
Aveti idee de ce laptele Aro e asa de ieftin? (comparativ cu alte marci, cum ar fi Zuzu)
Din ce magazine pot sa imi cumpăr o masca de bumbac?
Ati comandat de pe site-ul 50style? Adidașii sunt originali?
Mi- am luat si eu un parfum de pe site- ul Parfum- Boutique.ro https://parfum- boutique.ro/ si nu stiu daca e original, inca nu a ajuns dar ma tem sa nu fie teapa! Cine ma ajuta primeste funda...? (mai mult)
Salutare, ma poate ajuta cineva cu un voucher pe site-ul elefant pentru parfumuri? Doresc sa cumpar cateva in valoare de 300 lei si nu ar strica o mica reducere. Multumesc mult pentru atentie!
As dori sa stiu daca sta cineva in Italia sau a stat si sa- mi spuna daca stie cum se numeste. Acum mai multi ani mi- a adus cineva din Italia o ciocolata cu zmeura parca care avea pe ambalaj un...? (mai mult)
Cu cât aș putea vinde un Huawei p10 lite în stare bună? Zgârieturi foarte fine pe folie, dar în rest merge excelent. Si bateria ține bine. (e blocat pe Vodafone)
Am dat comanda acum 2 zile de niște haine pe h and m și am nevoie urgent de ele. La urmărește livrarea îmi zice ca e în tranzit. Cam în cât timp ajunge? Maine e posibil? (mâine fiind...? (mai mult)
Daca m-au sunat ieri de la fan curier sa imi aduca card nou de la banca si am lucrat si acum nu imi raspuns la telefon ce ziceti ma vor suna iar luni?
Buna,sunt fata.Vreau să-mi iau un costum de baie și nu prea stiu de unde. Vreau sa fie frumos si nu mai scump de 100 de lei. Mulțumesc pentru timpul acordat
Am văzut că de curând a apărut Xiaomi Mi Band 5. Sunt fan Xiaomi iar în România am văzut ceva pe eMag și Cel.ro. probabil o sa apară mai încolo pe mai multe siteuri. Deci întrebarea...? (mai mult)
Am comandat un laptop Asus de pe site- ul Altex și comanda este deja comfirmată. Șanse să vină mâine (sâmbătă)? Menționez că cei de la Altex au trimis email spunând ca au comfirmat comanda...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.