Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Am cumpărat o pereche de adidasi de la hervis la reducere la 160 lei. Din pacate marimea nu este buna. Acum dupa 3 zile acei adidasi sunt 220. Eu vreau sa- i dau la retur sa- mi schimbe marimea....? (mai mult)
Am facut o comanda pe aliexpress in aprilie. I- a fost prelungit termenul de livrare din cauza pandemiei. Problema e ca termenul expirase, apoi mi s- a zis ca am 15 zile in care pot deschide disputa. ...? (mai mult)
Sora mea mai mica vrea sa comande ceva merch de la nu stiu cine de pe Fanjoy, am citit pe site ca se livrează oriunde in lume. Faza e ca nu stiu cum trebuie sa platim (ca na din America dolari...? (mai mult)
Cunoașteți pe cineva care vinde slănină afumată de casă din Brașov? Mulțumesc!
Https://www.nikeromaniaoutlet.com/adidasi- nike- air- max- 720- saturn- pret- albi- negrii- dama- barbati- p- 1326.html Acest site este un outlet, intrebarea mea este:ce este un outlet? Acesti adidasi...? (mai mult)
Pareri despre flip.ro? Sunt de incredere sau...
Am facut o comanda pe decathlon si vreau sa o anulez, le-am dat un e mail ca vreau sa o anulez dar nu a raspuns nimeni, ce fac? Refuz curierul cand vine? La telefon nu raspund.
Pot comanda ceva de pe internet din USA si sa imi vina pachetul in Romania? E complicat? De exemplu haine, parfumuri, cosmetice etc. Funda
Pentru cei care au comandat produse de pe EBAY US UK. In cate săptămâni ajung produsele în România? Se respecta dată estimări livrarii care o scrie la Shipping Detalied?
Dacă fac o comanda pe EBAY US UK cum urmăresc starea comenzii până ajunge la mine în România?
Unde as putea gasi bluza din aceasta exact? https://ibb.co/MfmsDFz
A comandat cineva vreun telefon de pe flip.ro? Nu as vrea sa imi iau teapa... vreau un iphone 8, negru, ca nou si 64 gb
Recent am returnat pe eMAG un produs cu optiunea de a schimba cu un produs diferit, dar nu mi s-a dat optiunea sa specific ce produs vreau, de ce si cum trebuie sa fac?
A mai cumparat cineva telefon de pe F64? Daca da, in ce stare a venit?
Știe cineva unde pot găsi un set de gantere 2x 20kg preferabil reglabile? De asemenea să nu fie din alea de ciment pentru că au volum prea. Aici am atașat un link cu produsul pe care l- am vrut...? (mai mult)
Prietenul meu cel mai bun este innebunit dupa nane, ii stie toate piesele si toate cele, e mare fan. Din cate am auzit nane a scos album nou, Nanalien sau ceva de genul. Pentru ca vine ziua de nastere...? (mai mult)
Cu ce pot scoate petele de curcuma/turmeric de pe un tricou alb?
Stiti vreun magazin online unde as putea gasi halate de baie de calitate? Vreau din acelea care absorb apa, nu prostiile alea plusate care nu fac nimic.
Puteți să îmi recomandați va rog, cele mai bune magazine online de rochii și fuste faine?
Buna, vineri seara am comandat ceva de pe altex si nici pana la ora asta nu au facturat macar comanda. Eu marti sau miercuri voi pleca si nu mai pot efectiv s- o preiau si chiar imi trebuie. Imi scrie...? (mai mult)
De pe ce site-uri pot sa imi cumpar imbracaminte nike, adidas etc.?
Buna, vineri seara am comandat un iphone 11 de pe altex si nici pana la ora asta nu au facturat macar comanda. Eu marti sau miercuri voi pleca si nu mai pot efectiv s- o preiau si chiar imi trebuie. Imi...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr un laptop de pe best buy din America, dar nu stiu cum sa fac sa nu plătesc o caruta de bani prin taxe intermediare. Am gasit doua siteuri "oferte usa" si "comenzi usa1", dar ...? (mai mult)
Hei! Sunt magazine in Mall din care pot sa imi cumpăr acesorii bărbătești gen inele, bratari lănțișoare?
In cat timp ajunge un colet din Drobeta Turnu-Severin (Mehedinți) in Surpatele, com. Frâncești (Vâlcea)?
As vrea sa imi iau o reptila ca si animal de companie... Cum as putea sa- mi conving parintii sa- mi cumpere (de exemplu, o broasca testoasa) si care ar fi cel mai interesant si mai convingator...? (mai mult)
Am dat comanda de 2 pentagrame de pe shipgratis.ro Vreau sa știu dacă pot plati la poștă când îmi vor veni, deoarece ma făcut confuză la sfârșit arătându- mi ca se așteaptă plata...? (mai mult)
Bună TPU! Am făcut o comandă de pe Felamo, am pus tot corect dar la stradă am pus doar numărul casei mele, sunt șanse să nu vină comanda? Am primit acum 4 zile un mesaj supunând că este pe...? (mai mult)
Pana la ce ora se fac livrari de la eMAG?
Un restaurant sa livreze pizza in afara Buzaului(15 km-smeeni)?
Stie cineva in ce magazin pot sa gasesc bomboane energizante cu cofeina? Ofer funda!
Imi puteti spune dacă pot folosi un card BCR pentru plata pe Amazon? Si as vrea sa mai stiu daca coletul este livrat de curier sau trebuia ridicare personală.
Deci am cumparat un ceas la mana a 2 a si am primit si factura sj garantia de la cel.ro de la fostul proprietar si nu stiu absolut nimic. 1. Cum trimit ceasul la reparat? (S- a stricat gen ...? (mai mult)
Pentru cei care au comandat de pe glo, in cat timp v-a ajuns comanda? Mentionez ca mi-a specificat la final ca a fost plasata. Multumesc!
Ceva second handuri în Sighișoara?
Hei! Curand imi voi cumpara o pereche de converse chuck taylor all star negri insa doresc sa ii iau dintr- un magazin din mall deoarece daca ii cumpar online, risc sa ma aleg cu niste fake- uri. Pe langa...? (mai mult)
Am primit de ziua mea un card cadou de la h&m și as vrea sa văd câți bani sunt pe el. Am introdus pe site nr cardului dar îmi cere și Pinul pe care nu pot sa îl găsesc. Dacă ați mai avut...? (mai mult)
Daca am dat comanda pe 12 martie de un tricou de pe ebay si nu a venit nici acum, desi imi arata cand pun awbul pe "speed pack", firma de livrare, ca a sosit in Bucuresti acum 1 luna unde as putea merge...? (mai mult)
mi- a ajuns un aviz postal ca ar trebui sa ridic un produs pe care l- am comandat de pe joom. Problema e ca nu stiu cum sa fac, din cate stiu trebuie sa am la imprimanta ca am cumparat produsul,...? (mai mult)
Care este diferenta între Visa și MasterCard?
Stie cineva niște site-uri ca si Wish, Aliexpress, Joom etc. dar sa se poata plati comanda ramburs la livrare?
Salut, de unde pot achizitiona o pusca airsoft de preferat sa fie toata full metal dar merge si una din metal si ABS sa fie cu arc adica cu incarcare dupa fiecare foc sa aiba o energie de 7, 5 joule,...? (mai mult)
Http://prntscr.com/t982xv unde gasesc tricoul? Scrie pe eticheta "bk elvis"?
am cumparat recent o bicicleta de pe eMAG si am dus- o la un om sa o monteze cum trebuie(un om mai priceput), ii trebuiau montate si pedalele. Am mers vreo 30- 60 min cu ea si a inceput pedala...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat o bicicleta azi si am dus- o la un om care se pricepe sa o monteze cum trebuie, a facut tot ce trebuie, mergea bine, totul bun. M- am plimbat si eu in jur de o ora sau jumatate...? (mai mult)
Păreri https://www.buzzsneakers.com/RON_ro/pantofi- sport/95780- ctas- hi- ocean- mint?gclid=EAIaIQobChMIss7YkrGn6gIVfMS7CB1PqwUOEAEYASABEgLM3_D_BwE Va rog dor cei care au cumpărat? Livrare e ok?...? (mai mult)
Cine știe sa îmi dea mai multe detalii despre firma de curierat internațional TNT. Vreau sa îmi comand niște produse din Grecia să vina în București. Știe cineva cât este taxa de livrare pentru...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar de pe ebay Uk acest hanorac : https://www.ebay.co.uk/itm/Mr- Olympia- Bodybuilding- Hoodie- Mens- New- Black- Long- Sleeve- Sweatshirt- Gym- Shirt/332964675176?hash=item4d863dbe68:g:U-...? (mai mult)
Vreau sa ii fac un cadou mamei un telefon și nu știu cum să procedez în legătură cu abonamentul și plătirea avansului. Cat ar fi avansul daca ar fi sa ii fac un contract de portare a abonamentului...? (mai mult)
am o intrebare, marimea la pantaloni de barbati S este mai mare ca marimea M sau invers? Multumesc,
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!