Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa cumpăr un joc pe Playstation 4 de la ei de pe store si costa cu 2 lei mai mult decât am pe card si e Sambata si nu pot sa pun bani pe el ca e inchis la banca si as vrea sa il cumpăr...? (mai mult)
Voi, cei din Romania puteti cumpara de pe magazinul online de pe Facebook? Intreb de curiozitate, caci am citit intr- un articol de asa ceva si nu stiu daca este adevarat sau ba, desi doresc...? (mai mult)
Ce siteuri imi recomandați pentru a cumpăra bluze, tricouri, blugi? Mai multe va rog
Am trimis un colet prin Fan Courrier. Cine plătește curierul? Eu sau destinatarul?
Imi poate explica cineva cum trimit un pachet prin curier la o persoană? Urgent va rog Pas cu pas daca se poate
Stiti daca vor mai fi cupoane de reducere pe notino? Abia a fost unul de 20% si ma gandeam daca sa mai astept altul...
De unde as putea sa cumpar un smartphone la mana a doua (chiar si defect) cu garantia ca nu ca nu a fost furat?
as dori sa comand de pe Amazon Spania un processor pentru PC.As vrea sa stiu daca platesc la vama.Stiu ca daca comand din afara UE platesc vama.
Voi ce ați alege dintre airsoft sau smartwatch?
Am comandat din China mai multe produse de volare mica. Acestea nu se pot urmari on- line, iar singura posibilitatea da a sti cand au ajus, este acel aviz trimis de posta. Doar ca am primit acel...? (mai mult)
Buna! Ce epilator imi recomandati? Eu ma gandeam sa aleg dintre Braun silk epil 1, 3 si Philips satinelle BRE255/00
Buna, am comandat de pe wish niste produse de cateva zile... oare cand sosesc mai am de platit ceva? Stiu ca dureaza mult livrarea, dar cand sosesc, mai am de platit ceva? Mi s- au tras de pe card banii.....si...? (mai mult)
Salut, pentru a cumpara ceva in rate cu cardul de la magazinul eMAG este necesar sa fii neaparat proprietarul cardului? Intreb deoarece mama ar vrea sa ma trimita pe mine sa cumpar o bicicleta dar cu ...? (mai mult)
Salut, mama mi-a spus sa merg sa cumpar ceva cu cardul in rate online si nu sunt sigur daca pot cumpara cu cardul eu, daca cardul este pe numele ei. Pot sa cumpar?
Produsul a fost solutionat prin reparatie. Ce inseamna mai exact? Adica a fost reparat sau nu?
am trimis o placa de baza la servis, deoarece aveam probleme cu ea, azi mi s- a actualizat statusul reparatiei si arata cam asa: Nr. Produs Serial Defect reclamat Defect constatat Stare Data...? (mai mult)
Acest produs are transport gratis? Si cat e pretul? https://www.aliexpress.com/item/4000053207043.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5b744a8bAaMmxt&algo_pvid=36d18a1d- 2e85- 4d6b- 8251- 5c691a1f0161&algo_expid=36d18a1d-...? (mai mult)
Vreau doar un raspuns concret, nu sa imi tina predica nimeni. In ciuda faptului ca sunt la o varsta la care ar trebui sa ma descurc singura, inca imi este rusine sa sun la anumite chestii (pizza, taxi,...? (mai mult)
Am vazut recent reduceri ft mari pe elefant.ro. Stiu ca aniverseaza 10 ani si ma gandeam sa imi iau o bratara. Imi poate da cineva o parere sau imi poate spune cineva de ce diferenta de pret...? (mai mult)
Salutare, vreau sa achizitionez o husa de pe site-ul Catmobile, ma puteti ajuta sa gasesc un Promo code? Ar trebuie sa se gaseasca ceva, orice leu economisit este bine venit :D
Am dat azi comanda de pe site- ul PensuleMachiaj.ro, iar ei spuneau ca ma vor suna pentru a mi se comunica detaliile pentru finalizarea comenzii. Eu nu observasem ca m- au sunat si nu m- am gandit sa ...? (mai mult)
Salut, daca am un card (mastercard) si vreau sa fac o plata online, insa nu mai am numarul pe care trebuia sa primesc SMS, cum pot proceda?
Am o nelamurire. Vreau sa cumpar un produs de pe olx, daca imi da factura si garantia, pot folosi garantia daca am nevoie de ea?
Hei TPU, ceva huse 360 pentru Samsung galaxy A10 aveti? P.s.Dau funda
A cumpărat cumva de pe: http://www.miloroshop.top/ Păreri? E legit? Livrare ok?
Hei buna, stie cineva daca in Mega Mall Bucuresti au magazinul DM?
Am un joc de masa, acel foosball care a fost acum ceva timp de vanzare in lidl. Problema e ca am pierdut mingea si nu stiu de as putea lua alta. Puteti sa ma ajutati? Jocul are o dimensiune mai mica, ...? (mai mult)
Salut,Trebuie sa imi vina trei colete de la eMAG cu sameday courier, oare dacă au fost puse in aceeași zi le voi primi pe toate odată?
De unde pot sa îmi cumpăr un inel bărbătesc la un preț rezonabil(ma interesează și magazine din Malluri)?
Dacă vreau sa cumpăr de pe Amazon un produs care e in lire si eu am cardul il lei pot sa il cumpăr? Si daca da, imi ia vreo taxa pentru transformarea valutei?
Ce parere aveti de site- ul notino? As vrea sa cumpar un parfum Armani Black Code de 200 ml la 385 de lei. Nu stiu sigur ca de sigur este site- ul, daca parfumurile sunt originale sau nu. Astept...? (mai mult)
Am o pereche de Air jordan 1 mid se raygun.Pe talpa inauntru scriau air jordan dar acum a disparut scrisul e normal?
Salut, știe cineva un cod de reducere la elefant care e activ azi? Am cautat pe mai multe siteuri dar sunt deja expirate. Multumesc anticipat
Bună, acum o lună am plasat o comandă de pe wish, însă nu știu exact când ajunge. Trebuie să ridic coletul de la poștă sau vine acasă? Mă anunța ei când primesc comanda sau trebuie să ...? (mai mult)
am o nelămurire. Daca am comandat mai multe produse de pe Alliexpres (niciunul nu trece de 10$), de le magazine diferite și în comenzi diferite. Pe același nume și adresa Vor fi aplicate...? (mai mult)
Cum se face retur prin poștă la Pull & Bear?
Știți vreun site românesc unde aș putea găsi cercuri de gimnastică ritmică cu LED?
Se gaseste asa ceva si la noi? Rasina UV! https://sophieandtoffee.com/clear-uv-resin-thick-type-200g/
Salut, am comandat recent de pe un site un parfum dior sauvage care costa 250 lei: https://www.parfumescu.ro/produs/dior- sauvage- eau- de- parfum- 100ml- tester/?utm_source=google%20ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=sauvage&gclid=Cj0KCQjwirz3BRD_ARIsAImf7LM8zEQWYeyfZdkIxmiA1t7TAZtkXuCUOxzFl
Este cineva care a cumpărat vreodată de pe evomag.ro? Ce părere aveți despre serviciile lor?
Imi puteți da un model de epilator de la altex? Pana in 100-150lei! Am vazut diferite modele...am o intrebare! Care este diferenta dintre epilator cu discuri si cel cu pensete? Mulțumesc!
Vreau sa comand niste carti de pe Amazon ca sunt mai ieftine aici dar cum fac sa vad cat este pretul final cu tot cu transport si taxe? Plus eu am un card in lei nu il lire, si am citit ca ...? (mai mult)
Cum ies din cont pe Emag?
Salut.Am vreo sansa sa gasesc la noi in Romania tricouri de genul asta? https://www.wish.com/product/599720a78d28363825c158ab?source=cart&share=web
Stie cineva daca distance.ro are produse originale?
Am comandat un colet de pe Emag (tot Emag livreaza) si as vrea sa va intreb daca Duminica cei de la Emag lucreaza?
Stie cineva unde pot gasi Air Jordan 1 Royal Blue, in Romania?
As vrea sa dau haine pentru bani printr-o organizatie sau sa le vand intr-un fel, dar nu stiu unde. Stie cineva?
Erau la piata progresu niste cremwursti de Brasov, stie cineva unde ii pot gasi? Sa renovat piata si multe de magazine numai sunt, erau cei mai smecheri cremwursti 40lei kg erau facut din piept de...? (mai mult)
Îmi puteți spune dacă știți când mai apare o colecție noua pe h&m? Și în cât timp se adaugă produsele în stoc din nou? Va rog mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)