Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa imi iau ochelari de vedere, dar nu-mi plac ramele de la magazinul lor. As putea da comanda de rame separat sau nu accepta?
Vreau sa- mi iau un tricou online de la CROPP si m- am uitat pe acel ghid marimi si nu arata lungimea tricoului, doar inaltimea gen : 180 cm... wtf nu inteleg, se face vreun calcul anume...? (mai mult)
Salut TpU! Azi o sa cumpar un iphone 8 64gb sh de la Hope Amanet de pe olx.Acuma ce imi da cateva semne de intrebare este pretul, costa 1200 lei pe cand unul nou in magazin costa 2700. Poate sa fie ...? (mai mult)
Salut, recomandare baterie externa pentru un Samsung S7? buget pana in 100 lei, dau funda.
Unde pot gasi brelocuri in Baia Mare?
Imi poate da cineva un site sau ceva de genul de unde pot cumpara niste ochelari de soare ray-ban pana in 100 de lei? Multumesc!
Ce stiti despre esuply.ro e ok?
Este prima data când vreau sa comand de pe eMAG și nu știu cum funcționează. Am aprox 10 lucruri pe care le vreau, de la diferiți furnizori. Unele produse sunt în stoc, altele sunt livrate...? (mai mult)
Daca am achizitionat ceva online si produsele nu corespund, vreau sa le returnez, va trebui sa platesc returnul?
Stie cineva de unde pot lua camera slow motion din Romania la un pret mai mic?
A folosit cineva acest aparat? https://www.compari.ro/aparat- de- tuns- c4208/remington/pg6130- p302013153/ Păreri? Merită? Calitate ok? Merge și pentru mici retușuri pentru parul din zona...? (mai mult)
Cat costa transportul de pe WISH.com?
O prietena mi-a livrat azi la 5 un colet prin posta(care vine la oficiul postal din orasul meu). Aveti idee cam cate zile ar dura sa ajunga?
Ce părere aveți despre epilatul cu epilatorul? Este o metoda buna?
Am facut o comanda pe eMAG sa iau un kit de tastatura si mouse la care livrarea este in 5 zile si ma gandeam daca Curierul este autorizat ca el sa livreze mai devreme. Intrebarea este: Curierul...? (mai mult)
Dacă fac comanda de mai multe produse de pe siteuri diferite, dar care vin cu aceeasi firma de curierat, produsele imi ajung pe rând sau toate odată?
Ce pot sa îmi cumpar pâna în 2200 lei?(sunt baiat)
Hey, am o nelamurire. Am cautat astazi de curiozitate niste haine gucci online si am dat de site- ul romaniamagazin care din cate scrie online este powered by Gucci Magazin Romania, ideea este ca la ...? (mai mult)
Daca am dat comanda de un produs pe pc garage, pot sa il anulez si sa iau altul?
Am comandat o husa pentru telefon acum o saptamana de pe eMAG si inca nu mi- a ajuns. Problema este ca ieri dimineata am primit mesaj ca va veni curierul (firma este FAN Courier) in aceeasi zi, dar nu...? (mai mult)
E prima oara cand comand de pe Amazon si as vrea sa intreb: Daca comanzi de pe Amazon, coletul vine prin curierat sau posta? In cat timp ajunge in Romania? Platesti comanda in lei sau o platesti in...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar un telefon de la Orange, am un venit lunar tabil si folosesc un card bancar raiffeisen. Pot sa-mi cumpar in 24 rate un telefon cu acest card?
Unde pot sa gasesc ceai matcha?
Salut.Este prima dată când vreau sa returnez ceva și nu prea știu pașii. Comanda a fost plasată la eMag. Până acum doar am completat acea cerere de retur la ei pe pagina, iar printr- un email...? (mai mult)
Unde pot gasi un costum de baie din 2 piese cu talie inalta pentru fete 11 ani (aproximativ 160 cm inaltime)?
Ce magazine de jucarii din Braşov are figurine cu Sonic Ariciul?
Buna, a comandat cineva de pe acest site? https://www.vansromaniaoutlets.com Imi puteti spune va rog frumos daca produsele sunt originale?
Stie cineva o firma din Romania care fabrica pantofi barbatesti la comanda, pe urma facand livrari la domiciliu?
Știe cineva o firma de folii de sticla sau chiar din polimer, care sa se potrivească bine pe un Note 10 plus? Am scos folia originala pentru că se zgâriase (după ce mi- a scăpat) Și am încercat...? (mai mult)
Daca doresc sa- mi achizitionez un telefon de la Orange in rate, trebuie sa am minim 18 ani? Trebuie sa am un venit lunar ca sa poata sa- mi faca contractul sau daca n- am un venit pot face...? (mai mult)
Salut. Am dat comanda de adidasi insa am facut o greseala si am vrut sa anulez comanda. Am sunat, am vorbit si urma sa primesc email cu statusul anularii. Anularea a fost refuzata, ce as putea face?
A cumparat cineva ceva de pe acest site? https://phonegsm.ro/ As vrea sa imi cumpar un telefon (iphone sau Samsung) si nu stiu daca sunt de incredere...
Îmi puteți recomanda o mașină de tuns bună? Preț 100- 200 lei. Captetele sau dacă e reglabila 1 3 6 9 12 (aceste numere mă interesează). Dacă se poate din experienta personala nu...? (mai mult)
Salut.De unde pot sa cumpar niste tricouri (vreau doar online), marimi mari (gen 4- 6xl).Fiind sportiv si avand in jur de 120kg vreau haine mai largi, dar sa fie si "fashion", nu de alea cu dungi ...? (mai mult)
Buna, a facut cineva retur la Sinsay? Am comandat o pereche de pantaloni si nu imi sunt buni...(am plătit cu cardul)
Ati comandat ceva de pe siteul Joom? In cat timp cu aproximatie v-a venit comanda?
Pot face comenzi online cu un card de Revolut Junior?
Pantofii cumparati de pe Epantofi pot fi returnati in magazinele CCC?
Cum sunt produsele de pe Uefa Store? În cât timp ajung in România?
Este de incredere site- ul VRpro? Vreau sa stiu deoarece as dori sa imi achizitionez Oculus Rift S si nu stiu de unde in Romania. Daca nu este de incredere de unde mai pot sa imi achizitionez acel vr? ...? (mai mult)
Imi poate impartasi cineva experienta cu Zaful? Stiti daca comanda ajunge la usa prin curier?
Știți cumva dacă siteul moschinoromania.ro este original? Sunt reduceri foarte mari și nu stiu ce sa zic.
Https://www.nike.com/ro/t/air-force-1-mid-06-shoe-jnT8bZLD/314195-113 Care marime de acolo e 38 (24cm)?
As avea o întrebare pentru cei care au comandat haine de pe CROPP cu cardul! Vreau sa stiu daca sunt de încredere, daca nu cumva vor lua mai multi bani de pe card decât trebuie.
Vreau sa imi cumpar un aparat foto, insa sunt cam nehotarat in privinta cu modelul. M- am interesat putin si am cautat in zona mea si am gasit in bugetul meu aceste modele: Nikon D3300, Nikon...? (mai mult)
Exista papuci pentru apa? Nu pot intra cu slapii normali in apa, mi- i ia valul. Voi pleca cu parintii la mare in Grecia si mi s- a recomandat sa iau incaltaminte pentru apa. De unde anume? Sau cum arata...? (mai mult)
Am început sa fiu interesat de skateboarding și as vrea să- mi cumpăr un skateboard, doar ca nu știu prea multe despre acest subiect. Am 14 ani și vreau să știu ce skateboard ar fi bun sau decent...? (mai mult)
Salut, vreau sa achizitionez un televizor din Romania, iar eu ma aflu in Germania, intentionam sa- mi deschid un cont la Revolut si sa fac un transfer bancar de la banca mea deoarece am card debit, ...? (mai mult)
Salut, și-a luat cineva haine de pe siteul Cropp? Păreri? Merită? Calitate ok? Am văzut niște tricouri și aș vrea să le achiziționez (online). Și de accea întreb. Mulțumesc anticipat
Dati-mi niste site-uri de incaltaminte
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.