Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Cum pot sa plătesc Cash pe temu?
Ceva recomandări de Jordani pentru fete/femei la sub 700 de lei?
Salut! Știe cineva dacă merită să dau comandă de pe Temu pentru o tastatură? Tho, îmi puteți recomanda niște site- uri de unde să pot cumpăra echipament pentru pc (tastatură, mouse, microfon...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, la amanet oare accepta obiecte de argint, nu bijuterii, argint sub forme de, , jucării" sa spun așa, cum ar fi un elefant din argint sau o statueta cu un soldat, e argint...? (mai mult)
Ceva recomandări de Jordani pentru fete/femei pana în 700 de lei?
Pe ambalajul pieptului de pui are o data de expirare dar daca îl bag la congelator ii prelungesc viața? Plănuiesc să cumpăr 15kg și de aia
În cat timp îmi ajunge un pachet dacă apare pe site (Poșta Română), , În prelucrare, București Hub Regional, , Tin sa menționez ca sunt destul de aproape de București, la aproximativ 80km....? (mai mult)
Pot cumpara cu cardul Revolut de pe Temu si Shien?
Va salut comunitate, am si eu o intrebare. Se poate cumparaturi cardul in IDM Basarab Bucuresti? Va intreb ca eu nu stiu, nu am mai fost in tara de 7 ani. Va multumesc pentru viitoarele raspunsuri.
Ce părere aveți despre Freshful by Emag? Se merită achiziționarea de produse de la ei? M- ar interesa și niște experiențe obiective de la cei care au cumpărat de la ei sau știu pe cineva care ...? (mai mult)
Bună, am de trimis un colet la o pers pe olx, acolo la cum sa primesc banii dacă dau pe ramburs îmi da curierul banii când vine după colet și dacă accept pe întrare în cont cum facem cine îmi...? (mai mult)
Salut TPU.De unde pot cumpara și eu tutun de calitate, am tot luat țepe cu el(nu arde, e mucegăit, are multe cotoare).Și care este mai ok pentru injectat:tocat, firicel 0, 3, firicel 0, 1? Mulțumesc...? (mai mult)
Bună, fetelor! Ați comandat vreodată de pe site ul Clothes by D&D? Vă atașez un link al site ului. Vreau să știu dacă sunt ok rochițele, dacă se aseamănă cu pozele postate pe site. Mulțumesc...? (mai mult)
Salut, o recomandare pentru aer conditionat sau ce site sau magazin recomandati de unde sa cumpar unul? Nu am nevoie de unul puternic imi trebuie doar pentru o camera.
Cum se numesc tricourile alea cu mânecile până la cot sau unde găsesc
Am dat o comanda pe shein, iar de pe data de 26 imi aparea ca este in București la fan curier, acum cateva zile am sunat sa vad ce sa intampla cu coletul meu, cei de la fan curier au zis ca nu se...? (mai mult)
Bună ziua! Am dat o comandă în valoare de 450 de lei de pe Shein. La 8 zile după ce am dat comanda, mai exact chiar astăzi am primit un mesaj de 5 rânduri în care îmi spunea că comanda a fost...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, cum pot sa imi pun adresa pe SHEIN daca ei nu au raionul Strășeni, eu sunt dintr-un sat din Strășeni dar nu stiu cum sa menționez?
Am o întrebare: eu am 200 lei fix si la aparat este numa de 100 si de 300. Ce se intampla daca bag cei 200 lei in ala de 100?
Salut, am un anunt pe olx cu niste jocuri cu ps4 si cineva le- a cumparat cu livrare prin fan courier, intrebarea mea este trebuie sa scriu eu pe colet expeditorul si destinatarul sau pune curierul foaia...? (mai mult)
Salut! Am o nedumerire și sper că mă puteți ajuta. Acum câteva zile am dat o comandă pe Trendyol de 8 produse, iar astăzi a ajuns coletul. Spre surprinderea mea, au ajuns toate bune însă a ajuns...? (mai mult)
Vreau sa incerc si eu tutun la galeata si as dori cateva lamuriri. Am o masina Powermatic 3+ si nu stiu ce tip de tutun ar fi recomandat? Am tot fumat tutun la punga de 50 gr din Ungaria dar nu mai...? (mai mult)
Hey! Caut reviste Bravo/Bravo Girl/Popcorn din anii 2000 pana cand au disparut. As vrea sa aiba posterele si sa fie maxim 15 lei bucata. Lasati-mi Whatsapp-ul in comentarii daca aveti.
Bună! Are cineva idee câte zile lucrătoare stă o comandă în depozitul Sameday, Iași, dacă nu m-a găsit acasă?
Ce cadou pot duce la o cununie? Mireasa spune ca nu este cu dar. Ma gandesc totusi la un voucher cadou ca ultima varianta. Ce suma sa investesc avand in vedere ca merg cu iubitul?
Buna tuturor. Ce cadou de cununie este mai potrivit? Mireasa spune ca nu vor bani pentru ca vor mai avea o petrecere anul viitor cand va fi si cununia religioasa. Ce pot cadou pot duce? Mireasa este...? (mai mult)
Ce parere aveti de site ul iceconcept.romania? Bijuteriile lor arata in realitate ca in pozele de pe site?
Salut, vreau sa cumpăr un Samsung a55, sunt destule site-uri care il vand undeva pe la 1650 de lei, vexio, forit, cel.ro, etc. pe care mi l-ati recomanda?
Unde pot găsi butoaie pentru dozator de apă de 11l(am încercat la Auchan, Carrefour și benzinăria MOL(la mol în general au da acum nu a mai adus de 2luni))
Am fost prins ca am nu am achitat un produs in supermarket in valuare de 25 de lei paznicul ma condus la manager după care au început sa ma întrebe dacă am mai făcut așa ceva am recunoscut ca nu ...? (mai mult)
În cat timp se livrează un colet prin poștă din Olanda în România? Estimativ..Mulțumesc✌
Cine a fost la Bookfest știe dacă se poate plăti cu cardul? Mersi pentru răspunsuri!
Am comanda și eu ceva și încă nu a ajuns comanda, ce pot sa fac?
Stie cineva de unde pot cumpara pasta de dinti MARVIS cu menta de albire? Nu mai vreau sa o cumpar online, am dat 30 de lei pe ea la 25 ml ca sa vad daca imi place, acum vreau sa iau full size dar online...? (mai mult)
Ce cadou ar fi potrivit pentru diriginta ( liceu ), ( pentru că sunt ultimul an cu ea, doresc sa ii fac un cadou ). Dar nu am idee de un cadou. Nu doresc sa fie nici prea scump... Îmi puteti...? (mai mult)
Trebuia sa primesc un colet sameday dar easybox ul la care am cerut sa fie adusa comanda era plin.Stie cineva care este procedura?
Buna seara, este de incredere acest magazin https://www.forit.ro/?
Ce parere aveti despre acest site? Ati comandat de pe el este legit? Mi se pare ca au preturi cam mici https://www.ajoutletshopromania.co/
Apăs pe cardul standard Apare așa: Standard planul tau Mai jos îmi scrie așa: Standard Fă upgrade Inclus cu anumite planuri Abonament Nord vpn Financial Times Abonament...? (mai mult)
Salut. Stie cineva de unde iau cei de la Burger King bacon-ul ala? N-am mai mancat niciodata unul asa bun si mi-as dori sa aflu de unde se aprovizioneaza cu el.
Salut! Am o întrebare pentru cine are cartelă la Vodafone și folosește și aplicația "MyVodafone". Este o opțiune în care dacă încarci lunar nr de telefon poți primi banii înapoi. Adică primesc...? (mai mult)
Știți de unde mă pot îmbrăca pentru banchet clasa a 8 a in Brăila, de preferat ceva cu articolele mai noi
Buna, am dat comanda pe SHEIN in data de 12.05 iar azi când m- am uitat la status îmi zice " Din cauza creșterii volumului de bunuri, pachetul a fost urgentat și in tranzit" Știți ce înseamnă...? (mai mult)
Ce cadou pot să îi iau unei prietene care este însărcinată? Aș vrea să îi fac un cadoucare fie ceva poate semnificativ nu neapărat chestii de care are nevoie spre exemplu cărucior sau hăinuțe...? (mai mult)
Bunăă! Am dat joia trecută o comandă pe shein și acum îmi arata BUD a sosit la des AP. Știți cumva ce înseamnă sau unde este?
Imi poate recomanda cineva tigari reincarcabile fara nicotina cu arome? Merci! :)
Buna! Printre voi care au comandat prin Temu si au urgentat livrarea care ar putea sa imi spuna cam in cat timp le-a ajuns comanda? Multumesc!
Stiti ce firme de curierat au optiunea deschidere la livrare? Stiu ca Fan Courier, toata lumea stie, dar as dori sa stiu daca mai sunt si altele. Din experienta voastra nu din ce ati citit pe net ca ...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie neaparat de niste informatii. Exact acum o lună si ceva, mi- am luat un inel de la Swarovski, este acela "Attract Soul" mentionez ca materialul este: cristale, placat cu rodiu,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
LisaJulie întreabă:
1mp3r4t0r3 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!