Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, și-a luat cineva haine de pe siteul Cropp? Păreri? Merită? Calitate ok? Am văzut niște tricouri și aș vrea să le achiziționez (online). Și de accea întreb. Mulțumesc anticipat
Dati-mi niste site-uri de incaltaminte
Dacă un inel de aur nu are stanță înseamnă ca nu e veritabil? Aparent mi-am cumpărat un inel din aur dar nu are stanță... și nu știu ce sa mai cred.
Daca as vrea sa comand ceva, de pe ce site ar veni mai repede? Aliexpress, Joom, Vova sau Wish?
Hai salut prieteni, vreau sa intreb ce inseamna la aplicatia joom stoc epuizat adica la pagina asta daca va ajuta cu ceva, va rog ajutati- ma....? (mai mult)
A cumpărat cineva haine de la House? Păreri? Materialul e ok? Merită?
As vrea sa primesc de la părinți un telefon, mai exact Samsung Galaxy A71.Momentan am Huawei p10 lite 2017. Ce ziceți, e bun telefonul pe care mi- l doresc? Ce telefoane recomandați(as...? (mai mult)
Este bună o bicicletă mountainbike omega duke 29 inch la 1500 lei?
Stie cineva daca firmele de curierat functioneaza pe 8 iunie, luni? Ziua de dupa Rusalii. Multumesc! :)
Imi puteti recomanda site-uri sau denumiri ale unor fabrici din România unde pot face o comanda de borcane?
In cat timp vin comenzile de pe ali express? Si cat ar costa transportul? Daca dau o comanda de 50 de lei, poate sa vina cu o suma mai mare? Gen 100 de lei?
Se gasesc in magazinele noastre bate de baseball? De unde as putea comanda?
Are idee cineva cate zile dureaza sa vina comanda de la PC Garage? Am dat joia trecuta, deja sunt 5 zile. (Lucrătoare). Multumesc!
Ce bocanci poarta Cheloo si Ombladon? Ce marca?
Stiti cu cat se vinde gramul de aur la Obor?
Un site de unde aș putea cumpăra tricou/hanorac Bug Mafia? As vrea sa cumpăr cu cardul neapărat. Nu e pentru mine și vreau sa trimit curierul îl alta parte, coletul fiind deja plătit de ...? (mai mult)
Buna tpu.Am comandat de pe Amazon.co.uk si voiam sa stiu daca vine la mine acasa sau primesc fituica din aceea ca sa scot de la posta? -multumesc
Vreau să- mi fac un abonament la Orange. Vreau să- mi iau Samsung Galaxy S20, 128gb Îmi puteți zice că rog cat trebuie sa plătesc pe luna, va rog mult, ! Precizez că mai am un abonament...? (mai mult)
Ar putea cineva sa-mi recomande niste site-uri romanesti care-ti fac mousepad-uri personalizate?(Daca exista, desigur). Multuemsc Dau funda
Daca vreau să îmi cumpăr ceva de 60 mil in rate de pe eMag am nevoie de toți banii pe card sau am nevoie de suma stabilită pe care trebuie sa o plătesc lunar?
Salit TPU! Am doar o singura teama de a cumpara de la amanet. Nu stiu care e faza cu el dar am auzit ca multe produse ar fi furate. Ok, insa daca primesc de la amanet factura si garantie, ceea ce se ...? (mai mult)
Este legit modivo.ro? Sunt originale hainele?
Exista un magazin in Romania de unde pot cumpara Prismacolor Premier si nu am vazut eu? Pe amazon sunt destul de ieftine, dar pretul transportului este imens, cel putin pentru buzunarul meu.
Buna seara tuturor! Poate ma puteti ajuta si pe mine. Ieri am facut o comanda la Altex in valoare de 1700 lei la un laptop.Comanda a fost achitata cu cardul.Azi, s- a stricat ceva in casa si e mai important...? (mai mult)
Trebuie sa cumpar o roata pentru bicicleta.Are diametrul aproximativ 57 cm, trebuie sa cumpar o roata de 24 inch?
In data de 11 mai 2020 am facut o comanda pe www.czxsports.com si inca nu am primit nici o comanda.Stie cineva dacă e un site fake (la termeni condiții este vorba despre shopica SRL). Precizez...? (mai mult)
Bună ziua. Înca din februarie mi- am comandat 3 măști FFP3 de pe wish pentru că nu găseam nicăieri și pe niciun site în afară de wish. Timpul de livrare a fost 1- 2 iunie, dar n- a ajuns nimic. ...? (mai mult)
Am vazut ca pe Amazon sunt produse mult mai ieftine fata de alea de la noi si m- am uitat pe Youtube cum sa cumpar si de astea dar sunt nelamurit intr- o privinta: Care e faza cu transportul,...? (mai mult)
As dori sa cumpar de pe olx de la firma BSG Amanet and Exchange. Cum stiu ca este de incredere... intreb si eu.
Ce știți despre evatech electronics? Le-am scris ieri pe WhatsApp și nu mi-au răspuns, azi tot sun și intră căsuța vocală.
Salutare. Stie cineva daca gasesc tigari Sobranie in Germania si cam cat ar costa?
Când se deschide magazinul Jumbo?
Salut, stie cineva de unde se pot cumpărată tricouri, treninguri, pantaloni lungi/scurți firmate en gross (replici)?
Am făcut acum câteva zile o comandă și am plătit online. În aceeași zi am primit factura în format electronic și tot în aceeași zi mi s- au retras banii de pe card sau cel puțin așa...? (mai mult)
Vreau sa invat sa cant la ukulele vara asta. De pe ce site pot să-mi cumpăr una, nu vreau ceva foarte profesional, pretul sa nu treacă de 250 de lei
Vreau sa imi iau si eu un smartwatch. Ador Samsung Gear S3 dar nu stiu de unde sa il cumpar pentru ca este destul de scump, vreau sa gasesc un pret mai ok. O alternativa ar fi Huawei Gt 2 dar...? (mai mult)
Un site de unde pot să-mi cumpăr husa pentru telefon? Să fie din România
Siteul "bodoSport" este ok? Produsele sunt originale? Primesc banii înapoi daca fac retur?
Unde gasesc hanorac de genu? https://www.instagram.com/p/CAiG6JOgLdU/?igshid=cs77r3vipkzl
Am o intrebare! Vreau sa fac o rata la ALTEX, sa imi cumpar produse in total de 3500 de lei! Eu sunt pensionar si am pensia de 1100 de lei. Precizez ca am 74 de ani (75 ii implinesc in Noiembrie)...? (mai mult)
Produse "The ordinary" se pot vinde numai în farmacii?
dupa ce am returnat un telefon la Emag si azi la 10:46 mi- a confirmat ca produsul e in regula si o sa imi trimita banii pe card.S- a facut ora 21:00 si inca n- am primit nimic.Ei nu lucreaza...? (mai mult)
A cumpărat cineva de pe acest site? https://www.vansromaniaoutlets.com/ Cum vi se pare? Sunt produse originale?
Salut, TPU. Vreau recomandari de site-uri (haine, pantofi). - exclud: Bershka, H&M, Zara, Cropp, About You, Pull&Bear, Footshop.
Salutare. Am comandat o pereche de casti de pe aliexpress. Au venit si cutia e praf si cateva butoane de pe casti nu merg, plus un gajait. I- am dat open dispute, am selectat damage si sa- mi dea o parte...? (mai mult)
Ce parere aveti despre brandul Zara? Sunt calitative hainele de acolo?
Ma uitam pe aliexpress si mi- a sarit in ochi un fel de dozator de apa, dar automat. E ca vechea pompita de apa, doar ca aici arata cu un furtunas pus in sticla si apasai pe buton si apa curgea. Ati ...? (mai mult)
A auzit cineva de site-ul Supersklep? Vreau sa imi iau o anumita pereche de nikeuri si in Romania am gasit-o doar pe acel site, stiti daca este legit? Nu as vrea sa imi iau țeapă.
Am comandat de pe Ciel și mi-a venit doar un lucru in pachet pe cine sa sun?
Unde as putea face copii/clone după niște sticle de parfum astfel încât sa fie identice? Cunoaște cineva vreun atelier /fabrica de sticla sau ceva unde as putea copia astfel de sticle?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!