Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare lume, Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru, in primul rand caut un nume de impact si WOW pentru un site online de haine outlet branduri cunoscute si originale va rog un ajutor!
Recent am comandat cateva produse de la PcGarage. Un birou de gaming care vine in 2 colete, un mousepad si o placuta ram. Totul ok, ieri ma suna curierul sa cobor pentru comanda, imi da coletul,...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de niște pantofi cu toc până duminică. Cine știe un site care să nu fie foarte scumpi? Deoarece îi port rar și nu vreau să investesc mulți bani. Și un site care îi poate livra...? (mai mult)
Bună ziua, un tv smart cu diagonala de aprox. 135 cm. îmi recomandați? Toată lumea cumpăra Samsung, se știe... Mă gândeam că poate există și altceva mai bun. Mulțumesc frumos.
Cineva care a cumpărat produse de pe joom?
Salut.A mai dat cineva comanda de pe situl https://www.nike- romania.ro/? Am o comanda la ei achitata cu cardul de pe data de 30 aprilie. 2020 si inca nu am primit nimic, singura modalitate sa iau legatura...? (mai mult)
am dat retur la un telefon, a venit curierul si mi- a oferit o hartie atunci cand a luat o hartie, o hartie care contine niste informatii despre AWB, valoare produs si la sectiunea IBAN ...? (mai mult)
Mi- am luat un Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D, 18.0 MP, Negru + Obiectiv EF- S 18- 55mm F/3.5- 5.6 III, din pacate nu mi- a pus la pachet si un card de memorie si nu merge sa fac poze din cauza lipsei...? (mai mult)
Fetele care fac sapun handmade, de unde va luati baza de sapun? De ce pe site online sa fie si ok? Multumesc
Am comandat de pe Cel ceva, sunt de încredere? Trimit mesaj când ajunge? Am ales prin ramburs plata
Buna ziua TPU, ce parere aveti despre site- ul https://garotech.ro/? Este de incredere? As dori parerea cuiva care a mai comandat de acolo.Intreb deoarece am gasit un calculator pe eMAG vandut de ei ...? (mai mult)
niște siteuri de haine cu plata ramburs? Multumesc
Vreau sa imi cumpar un calculator mai economic dar destul de bun si pentru gaming. Imi permit cam 500 de euro. Ce puteti sa imi recomandati?
Am facut o comanda de Adidasi si am pus la codul postal numarul portii mele. Imi mai vine comanda sau trebuie sa fac alta?
Care e din Pitesti, s-a deschis euromall-ul? Ms
Salut, stau la casa, am comandat de pe AliExpress și aștept de 2 luni niste produse, am mărit perioada de protecție cu o luna, ei bine vreau sa știu dacă mai am șanse să primesc ceva, sunt...? (mai mult)
Stiu ca intrebarea pare cam OLD pentru 2020, dar aveti idee de unde pot sa mai cumpar un Tamagotchi? De preferat cum erau alea de cand eram mici, albastre cu antena rosie in varf parca. Multumesc!...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda un telescop bun pana in 500 de lei :) Multumesc anticipat si dau funda :P
Ce magazine online care au reduceri pentru hainele de iarna stiti? Adica ce se mai gaseste. Stiu ca majoritatea acum scot colectia de vara. Ma ajutati?
am dat retur la un produs, o sa vina curierul maine sa il ia si banii o sa ii primesc dupa cateva zile dupa ce se verifica produsul si banii ii primesc pe card.Nu prea am incredere in card,...? (mai mult)
Am primit azi un colet de la eMAG(am comandat ceva greșit) și vreau să-l returnez. Am dat ca vreau un voucher în loc. Cum primesc voucher-ul și în cât timp vine curierul să-l ia?
Copilul meu e innebunit dupa spiderman si batman, incat ar fi in stare sa poarte putinile haine cu ei pana s- ar rupe. As vrea sa ii mai cumpar, insa nu gasesc la preturi decente. Stiu ca astea sunt ...? (mai mult)
Heeei! Mă gândeam să fac o comanda pe librex. Fiind prima dată, am câteva întrebări legate de transport. Acum e gratuit, deci în afara de taxele alea de 5 lei mai trebuie să plătesc ceva? Plata...? (mai mult)
Salut, am comandat un telefon de pe Emag si nefiind multumit as vrea s- a ii dau retur. Am tot la el, manual, cutie, acte, cartonul in care l- am primit, pana si folia de pe spatele telefonului cu...? (mai mult)
Daca imi comand un produs de pe siteul oficial nike in cat timp ajunge in Romania si cu ce vine?
Ce vrea sa insemne "Comanda ta a fost anulata. Cardul nu a fost debitat"? Am comandat ceva de pe Wish insa m- am razgandit, asa ca i- am dat anularea comenzii peste cateva ore. Am primit email cum ca ...? (mai mult)
Cum pot sa transfer banii din paysafe card pe paypal?
Salut, daca am facut o comanda online de pe eMAG si am platit cu cardul si au luat banii si am dat anulare comanda inainte ca ea sa fie data la curier, in cat timp imi vin banii pe card inapoi?
Nu stiu sigur daca am pus categoria bine dar intrebarea mea e in felul urmator. Daca eu am cumparat un calculator de la Altex, am la el garantia, bonul, cutia(desi nu e obligatorie la garantie)...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum anulez o comanda pe decathlon?
`Despre Aliexpress, Wish, etc. Care este suma maximă a produsului pentru care nu trebuie să plătesc taxe? Produsul îl livrează postașul acasă sau trebuie să îl ridic de la poștă. (pot să...? (mai mult)
Buna, stie cineva de unde pot face rost de un steag legionar sau macar un site unte pot sa imi fac unul la comanda?
Salutare TPU, caut sa imi cumpar un adaptor wireless de pe Emag (ASUS USB- AC68). Emag a dat spre vanzare direct de catre acestia acest adaptor la 309 lei, acum nu mai poate fi gasit pe site (doar daca...? (mai mult)
Nu stiti, sunt deschise magazinele de haine sh?
Sunteți multumiti de KFC Delivery și food panda, glovo? Adică am auzit că și la MC dar mai ales la KFC multa lume primește produse in minus adica când deschid pachetul primit prin Delivery găsesc...? (mai mult)
Voi ce metode aveti pentru a economisi bani din cumparaturile online? Sau chiar si din magazine
doresc sa achizitionez un produs resigilat de la Emag si sunt curios daca merita sa il iau avand urmatoarea descriere (Produs cu urme fine de utilizare, ambalaj in stare buna, zgarieturi ...? (mai mult)
Un site cum e olxul nostru dar pentru Austria?
Patesc ceva daca sunt acasa si nu raspund la curier? Am gresit comanda si nu ma lasa sa o anulez.
Salut, in timpul asta de corona ce magazine sunt deschise de haine ca nike? Si unde?
Vreau să îmi cumpăr o bicicletă Pegas și mi-am pus ochii pe modelul Strada. Îmi puteți spune care este diferența dintre modelul Strada 1 si modelul Strada 3? Mulțumesc în avans!
Https://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/gaming- 173- tuf- fx705du- fhd- 120hz- procesor- amd- ryzen- 7- 3750h- 4m- cache- up- to- 400- ghz- 8gb- ddr4- 512gb- ssd- geforce- gtx- 1660- ti- 6gb- no-...? (mai mult)
Am făcut o comanda de pe notino si am platit online cu cardul dar după câteva ore m-am razgandit si am anulat comanda. Ce se intampla cu banii mei? După cat timp imi sunt restituiti in cont?
Salut, are cineva coduri de reducere pentru decathlon?
Ce parere aveti despre joom? Merita sa comand de pe el?
Am comandat de pe alliexpress. Vad ca la order details am un timp și 88 zile. Sub scrie,, confirm order received,,. Ar trebui sa apăs acum acolo sau după ce primesc coletul?
Buna,vreau sa fac o comandă pe ShipGratis.ro ce parere aveti? Ati comandat? Va multumesc
Salut, hainele de la Champion au fit normal? M- ul de la un hanorac e ca M- ul de la majoritatea celorlalte haine de la diverse firme? Intreb pentru ca la unele firme precum Guess tricourile M sunt cam...? (mai mult)
Am gasit niste blugi misto rau la oferta doar la marimea 33, dar eu am marimea 29 si imi vine la fix 29. Ce spuneti, 33 e mare? Sa imi iau marimea 33 sau?
E deschis Altex din Carrefour ERA, Iasi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput