Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salutări TPU! Doresc să îmi achiziționez un Laptop Asus AMD Ryzen 7 3750H. Doresc să știu dacă merge bine, sau dacă duce bine anumite jocuri (ex:CS:GO, Rocket League, GTA V, etc.). Dacă a ...? (mai mult)
Salutare TePeU, doresc să fiu informat în legătură cu experiența drept client referitor la aceste site- uri, deoarece din câte am observat prețurile sunt destul de convenabile (eu urmărind anumite...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un lănțic de pe un site din Statele Unite dar nu stiu exact care sunt taxele de vama si cat ar trebui sa platesc. Lanticul costa 34 de euro.
La magazinele online intreaba daca ai un cupon promotional. Stiti unde pot sa gasesc aceste cupane? Daca tot am cum sa am o reducere, de ce nu. De exemplu la bershka, fiindca acum imi alegeam niste...? (mai mult)
Semai gasesc undeva masti mai ieftine de tip FFP3 sau 2? Cele normale vad ca au inceput sa apara pe piata si la preturi mai decente. Dar celelalte?
Ce casti pana in 500 ron îmi recomandați? Vreau sa se audă tare sunetul, over-ear, bluetooth.
Salut,- nu sunt sigur daca mi s-a anulat comanda de la eMAG si daca nu, de unde o pot face? http://imgur.com/gallery/8xCTJDH
Dacă ați pus vreodata comanda pe f64 în cât timp v-a ajuns comanda, cu excepția celor din București deoarece sediul e în București din câte știu.
Hei! Voi v-ati comandat ceva de pe elefant? Eu am comandat o carte in 23 aprilie si au spus ca vine intre 9mai si 17 mai dar nu a mai venit.
Hey TPU! Am plasat o comandă pe Emag şi la datele de contact am trecut numărul de telefon. Dar azi mi s- a stricat telefonul şi nu mai pot fi sunat. Cum pot edita datele de contact dacă comamda e...? (mai mult)
Ştie cineva dacă Starter Kit- urile de la Logic sunt tot 95 lei în magazinele fizice? Ştiu că asta era promoţia de lansare acum un an dar pe site tot aşa a ramas, iar eu aş vrea să- l ...? (mai mult)
Salutare, sunt si eu intr- o mare dilema acum cu perioada asta m- am abtinut sa mai fac comenzi de pe aliexpress si as vrea sa stiu daca a mai facut cineva comenzi in perioada asta pentru ca sincer sa...? (mai mult)
Pot să cumpăr cu cardul de pe Altex online, cardul având valuta în euro?
Pe paypal ai nevoie de card?
As vrea sa imi cumpăr o pereche de adidași si nu prea mai stiu siteuri unde imi pot comanda, imi puteti recomanda câteva?
Cum pot recunoaște autenticitatea unui smarald? Nu am experiența in asa ceva, dar as vrea sa îmi formez o idee, pana sa ajung la bijutier.
A comandat cineva de pe nike.com, cum e cu livrarea? Vreau sa stiu in detaliu
Morphe Percepe taxe vamale?
Salut.Se poate plati cu cardul de bonuri de masa de la UpRomania pentru a comanda mancare online la vreun restaurant/fast food?
Ceva siteuri cu tricouri de genu h&m, sa fie destul de ieftine si bune, multumesc!
Care e cel mai bun magazin:Emag,Mediagalaxy, Altex sau PC Garage sau Sony Center? Pentru a cumpăra un PS4 Pro
Vreau sa comand de pe alliexpres. Scrie ca livrarea se face în 11/06. Este cu aproximație sau este exact ziua în care o sa fie livrat?
Ce inseamna expediere in tranzit si in cat timp ar trebui sa ajunga daca este Sambata? Dau funda la primul care ma ajuta
Salut, știe cineva daca site- ul ăsta e fake https://www.hypedrop.com/en/boxes/eu/list/gaming am mai găsit site- uri de genul și știu că sunt fake, da tot mă întreb dacă chiar e fake sau nu,...? (mai mult)
A comandat cineva de pe substitute.ro? As vrea sa comand un Fuji GTA de la digiflavor, daca nu stiti ceva asemanator pana in 100 lei si poate un site mai bun. Multumesc mult!
Stie cineva de unde pot cumpăra acest joc in romana? https://www.gameology.ro/joc- de- societate- cluedo- sherlock.html?gclid=Cj0KCQjw-...? (mai mult)
Bună TPU. Am 14 ani și vreau să îmi fac un card pentru achiziționarea jocurilor din epic games și steam. Aici aș alege între card de credit și PayPal. Nu știu care e bun și nu cred că am voie...? (mai mult)
O bicicleta buna pana in 750 de lei? (link daca se poate)
Salut, TPU! Recent am cumparat un scaun de gaming mai exact un Scaun gaming MARVO CH- 106 de la Altex(cam acum 3 luni) iar acum, cusatura scaunului s- a rupt desi nu am tras de ea, nu m- am frecat cu...? (mai mult)
Niste siteuri pentru adidasi, tenesi? Preferabil cu plasa pentru ca mama mea are monturi si nu poate purta altceva. Sinsay nu si nici kalapod. Ceva unde ati comandat si sunt buni?
Care este cel mai bun magazin din București de pe care pot cumpăra un PS4 Pro? Adică când il iau din magazin sa nu fie zgariat, murdar, utilizat etc cel mai de încredere.
Aș vrea să achiziționez o periuță de dinți electrică, dar să nu treacă de 200 lei sau să treacă cu puțin. De ce aspecte ar trebui să țin cont? Ce recomandări aveți?
Am facut duminica o camanda de carti la Litera si de atunci la statusul comenzii scrie "se proceseaza". Sa fie vreo problema?
Am o întrebare. Pot cumpăra de ce cel.ro trei produse si să îmi vină in același timp si să plătesc curierul doar o dată sau trebuie să îl cumpăr pe fiecare pe rând? Întreb asta deoarece...? (mai mult)
Salut, stie cineva programul de livrare la altex? Livreaza si in weekend?
De unde pot sa iau nike air jordan 1 originali in București? Masuri de fete
In cat timp vin comenzile de la SinSay?
Aseară am comandat de pe Notino si am setat Livrare prin Urgent Cargus. După ce am făcut comanda am văzut pe internet foarte multe critici cum că ar dura 2 săptămâni comanda când ...? (mai mult)
Cineva care a dat comanda in timp de pandemie? Este afectat timpul de livrare a produselor? In special la magazinul PC Garage
Am fost in 3 farmacii azi si nu am gasit măști chirurgicale. De unde mai pot cumpăra? Există vreun site care livrează în 2-3 zile maxim în București?
Buna! Stiti daca se poate comanda online de la jumbo?
Cand se deschid mall-urile?
Cum fac sa cumpar un laptop direct de pe site-ul asus.com/ro?
Https://prnt.sc/semenl Dar am primit deja coletul sambata, ce sa fac?
Salut.Este in Romania un site cu produse chinezesti? Dar sa fie in Romania, nu sa dau comanda pe aliexpress sau gearbest sa astept 2 luni. Mersi anticipat!
Salut, daca refuz un colet la curier imi voi recupera banii in conditiile in care deja este platit cu cardul?
În cât timp ajung comenzile de la intersport în aceasta perioada? Vreau sa comand ceva de pe siteul lor și e obligatoriu sa ajungă în maxim o săptămână. Ați dat comanda? În cât timp a ajuns...? (mai mult)
În cât timp ajung comenzile de la intersport în aceasta perioada? Vreau sa comand ceva de pe siteul lor și e obligatoriu sa ajungă în maxim o săptămână. Ați dat comanda? În cât timp...? (mai mult)
Ati comandat ceva online de la altex? Stiti daca o comanda pusa mai devreme(adica duminica) este procesata? Ca am intrat la istoricul comenzilor nu apare si cand am incercat sa sun zice ca n au...? (mai mult)
Salut, din nou in legatura cu olx. Data trecuta toti ati spus ca e risc foarte mare de țeapa. Dar daca iau de pe plx de la firme/amanet nu e mai safe putin? Si eu inca am dubii cu livrarea cu verificare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!