Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Ce parere aveți despre acest site, a comandat cineva ceva de pe acest site? Aș vrea să comand un brici dar, am îndoieli cu privire la site. https://www.trendhim.ro
Vreau sa achiziționez un seif, nu sunt lămurit daca e vreo diferenta. Arată la fel, aceleași specificații, diferă doar firma. Emag sau firma care sa ocupa cu fabricarea...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe eMAG și am plătit cu cardul, sper sa imi aducă coletul, adica lucrează nu?
A cumpărat cineva de pe site-ul ăsta: https://bogaci.ro E de încredere?
La voi când vin curierii vă aduc pachetele la ușă sau vă pun pe voi să iesiți în fața locuinței să le luați? Sunt obligați să vină la ușă cu pachetele?
Siteul flip.ro este de incredere? A cumparat sau vandut cineva acolo?
Https://herbagetica.ro/ashwagandha-ginseng-indian.html Pareri? E buna chiar si la pretu ala?
Heeeeey :D daca fac o comanda de 950 lei si dau cu cardul când ajunge trebuie sa dau buletinul? :) Dau funda
Salut, in cat timp ajunge o comanda de pe www.pantofivanzare.com? Ma puteti ajuta? Precizez ca am facut comanda acum o luna si am facut plata, dar nici in ziua de azi nu mi-a ajuns coletul
Cam in cat timp ati primit coletele de la elefant.ro acum, pe timp de pandemie? Trebuie sa fac un cadou cuiva si imi estimeaza livrarea ca fiind peste o luna, ceea ce ar depasi ziua de nastere ...? (mai mult)
Ce se intampla daca pun un review pe un site de vanzari fara sa am acel produs? Pot pati ceva? Gen voi fi sunat sau ceva?
Tocmai mi- am luat Nutribullet. Credeti ca este o achizitie buna? E prea laudat si foarte multa reclama i se face. Face toti banii si mai ales sunt sanatoase si gustoase smoothie- urile facute la el ...? (mai mult)
Pentru cei care au comandat de pe Amazon, coletele sunt livrate la "usa" sau primiti instiintare de la posta sau sunt lasate la posta vamala? Am inteles ca ar fi trimise la adresa respectiva dar fiind...? (mai mult)
Stie cineva daca se gasesc cereale Lucky Charms in Bucuresti? Sau de unde s-ar putea comanda la un pret accesibil :)
Daca vreau sa cumpar un telefon de pe olx sigilat si cu verificare colet nu am cum sa iau țeapă nu? Ca doar il verific cand vine.
Ati comandat vreodata de pe GLOVO? In cât timp vin obiectele comandate? (nu mancare)
Bună, TPU! Eu dețin un laptop vechi de 11 ani. E de la firma Asus și la momentul când l- am luat era cel mai bun de pe piață. Încă merge bine, pe Rocket League, pe CS:GO, etc. Ce aș vrea să...? (mai mult)
Merită să dai aproape 600 de lei pe o pereche de jordani? Sunt materialele chiar așa de bune sau e doar brandul? De 600 de lei ai putea să-ți iei 2 perechi mai bune sau 3, 4 mai ok.
Caut de cateva saptamani trening dama din foita, preferabil nike, adidas daca stie cineva unde pot gasi?
Stiti cumva daca site-ul gorillas.ro este de incredere? Am comandat de vreo 3 saptamani ceva de la ei si inca nu a venit, pe motiv ca nu are toata comanda pe stoc.
Salut, de unde pot face rost de MRE (meal ready to eat) adica mancare pentru armata?
Buna, sin--say, house brade din Germania respectiv boohoo din Uk livreaza in Romania?
Salut, la acest cablu, https://www.emag.ro/cablu- dvi- d- hdmi- detech- 1- 8m- calitate- deosebita- dublu- ecranat- bobine- antiparaziti- 18189/pd/DZ12QKBBM/?X- Search- Id=4109c7062c18286527f9&X- Product-...? (mai mult)
Salutare, cei care ați comandat de la answear, preferabil acum în ultima vreme, mai știți cât a durat să vină comanda? Au trecut mai mult de 2 săptămâni și n- am nicio veste și nu dau de...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o pereche de air Max si am gasit modelul la copii numai pe doua site- uri. Oare care il recomandati din cele doua : Buzzsneakers.com sau collectiveonline? Pe pagina de Facebook de...? (mai mult)
Salut, ce tv este mai bun si mi- ati recomanda? Samsung ( https://www.emag.ro/televizor- led- smart- samsung- 80- cm- 32n4302- hd- ue32n4302akxxh/pd/DPC206BBM/?X- Search- Id=481ce4a482da19cd98cb&X- Product-...? (mai mult)
Daca duminica la ora 21:00 am pus o comanda pe PCGarage si ieri la 10:45, a preluat- o curier- ul si acum(5 mai, ora.11:56) inca nu a ajuns colet- ul la sediul Fan Courier... exista sanse sa il...? (mai mult)
Emag livreaza prin colete poștale sau prin colete la domiciliu? Ce site-uri stiti care lucreaza cu livrari la domiciliu?
Buna seara TPU! Am comandat de la c.e.l.r.o. un laptop, l- am achitat online - pe data de 30.04. 2020. Toate bune si frumoase, aparea "in stoc furnzior". Ieri s- a schimbat din asta in "In stoc", ...? (mai mult)
Salut,care e faza cu Ebay? Gasesc telefoane destul de ieftine la mana a doua vandute de anumite companii care au si rewiewuri.E legit, a cumparat cineva de acolo?
Aparatele paypoint primesc si euro sau doar lei? Vreau sa fac paysafe
Știți cumva un magazin online pentru bijuterii, de încredere în sensul materialelor folosite? M- ar interesa inele și brățări, din titan, tungsten, ceramica, dar să fie de calitate....? (mai mult)
3000 euro. Ce sa aleg, casa(mobilier, vopsit, etc.) sau alta masina(actuala e cam veche)? Am reusit sa economisesc acesti bani in 4 ani... Acum nu stiu pe ce sa ii folosesc. Ar trebui sa mai fac ceva...? (mai mult)
Unde este easy box-ul de pe turnului 5? Brasov, coresi business parca.
Cunoasteti site- uri bulgaresti cu mobila care fac livrarea spre Romania ori oricare tara din Europa? Am auzit numai laude de bine in calitatea mobilei de la ei si plus ca este si mai ieftina...? (mai mult)
Hello! Ce culori pot avea codurile de bare? Am de facut un proiect la grafica si eticheta mea e neagra si as vrea sa stiu daca pentru cod pot folosi galben sau alb si daca- i legal asa ceva. Dau...? (mai mult)
A comandat cineva de pe Zaparkorun? Pareri, merită? În cat timp a venit comanda? Arata ca în poze? Ati avut vreo problemă?
A comandat cineva de pe Best cadouri.ro? Pareri, merită? În cat timp a venit comanda? Arta ca în poze? Ati avut vreo problemă?
Nu pot comanda de pe bershka. La finalizarea comenzii imi cere CI/BI, iar cand adaug imi spune invalid... Ce as putea face?
Imi poate spune cineva de pe ce site pot da comanda postere cu vulpita si viorel? Vreau sa imi pun in camera
Stiti niste site- uri serioase care vand bijuterii din aur si la preturi decente? Am intrat pe splendor, sabrini si inca cateva dar unele au preturi exagerate, chiar si 400 lei/ gram. Stiu ca pot sa ...? (mai mult)
De ce e taxa de transport asa mare la eMAG? Adica alte magazine isi permit sa puna 15 lei taxa prin curier si cel mai mare magazin din Romania cere 40 lei pentru orice produs, oricat de mic ar fi?
Bună ziua. A cumpărat cineva haine de pe site-ul Felamo? Cam cât ia pe transport pana in Oltenița? Vă mulțumesc!
Am facut zilele astea o comanda online pe mediagalaxy, mai precis 2 televizoare. Unul dintre ele este prea mare si as vrea sa- i dau retur si sa iau unul putin mai mic. Au trecut abia 3- 4 zile...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa fac o comanda de pe store.dronshop.ro si as vrea sa va intreb care ati mai facut comanda de aici? Sunt produse de calitate? Se poate sa iei teapa de pe site-ul acesta?
Se pot face comenzi de pe siteul New Yorker? Pot doar sa le bag la favorite dar nu inteleg cum plasez o comanda
Dacă am comandat un produs de pe Joom de 20 de lei care vine din China, trebuie sa platesc ceva la vamă?
Curand am achizitionat un tricou Champion de pe About You. Dupa ce l- am probat am remarcat faptul "i"- ul din Champion nu are acel punct deasupra. Este vreo probabilitate sa fie un model diferit...? (mai mult)
Vreau să-mi cumpăr o țigară electronică (vape)! As vrea sa cumpăr eGO AIO! Își merită banii?
Cineva care a dat recent comanda pe Pcgarage? Am dat luni comanda si din 10 produse doar unul era în stoc furnizor. Au spus ca acel produs va ajunge joi (ieri) si nu a ajuns se pare. Le- am dat ieri seara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului