Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, doresc si eu niste site-uri foarte bune de pe care pot comanda haine la moda, dau premiu.
Hei TPU, am o intrebare legata cu privire la comenzile de pe eMAG. Daca de exemplu comand de pe eMAG mai multe produse de la 3 vanzatori diferiti am inteles ca voi primi coletele pe rand. Intrebarea mea...? (mai mult)
daca comand un produs de pe eMAG, poate veni si in afara tarii?
O pereche de adidași pentru mers mult pe jos, atat pentru mers pe asfalt cat și drum de țară (pământ). Idei? Dacă puteți să îmi spuneți și de pe ce site. Multumesc
Stie cineva de unde pot comanda ace, cerneala etc pentru un tatuaj stick and poke?
De unde pot cumpăra air max 720 la un pret bun?
trebuie să confirm comanda pe email când comand după about you?
A comandat cineva de pe pull&bear? Dacă, da, cum decurge comanda, cum se livrează comanda, în cat timp? Mersi de ajutor!
Salutrare! Pentru cei care sunteti clienti fideli FoodPanda, aveti vouchere valabile care se pot folosi pe termen mai lung? Cu stima!
Cât este o masca de protecție la farmacie?
Crearea de site-uri este grea? Intreb pentru ca as vrea si eu ca sa am propriul magazin virtual (sa vand lucruri hand made). Orice sfat este binevenit.
Ce parere aveti de Wish? A comandat cineva de la ei? E un site de incredere? Comenzile ajung repede?
O masina de tuns capilar, intre o suma de 150 sau in jurul ei, pe care ați achizitionat- o si funcționează bine, am gasit diverse modele, dar nu stiu cum sa ma orerientez, nu prea am încredere...? (mai mult)
As vrea sa știu, in cazul in care as vrea sa- mi comand îmbrăcăminte de pe aliexpress, dacă îmi vin fără probleme pe drum (sa nu fie confiscate sau sa aiba întârziere luni de zile). ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aplicatia Wish? Este de incredere? A comandat cineva?
As dori sa achizitionez un laptop din Altex si nu îl mai au in orasul meu, as putea să-l comandă in magazin la fel ca la cei de la eMag?
Stie cineva niste site-uri de incredere pentru componente pc sh/noi?
A comandat cineva cărti de pe "Palatulvechiturilor.ro"? În ce stare v-au adus cărțile?
Dacă găsesc pe eMAG niste adidași la 100 ron și îi vand pe OLX la 200 ron, E ILEGAL?
Mai vin comenzi de pe Aliexpress, wish, Amazon in perioada asta? As vrea sa dau o comanda da nu știu daca vin
Exista vreun site de mâncare sau lucruri din State unde poti plăti ramburs la livrare? Dacă da, care ar fi? Mulțumesc mult!
Am câteva întrebări! Aș vrea să știu dacă ați mai comadat de pe site-ul acesta (https://ozonee.ro/ )! Produsele sunt de calitate? Sunt cele din poză? Sunt serioși? DAU FUNDĂ!
Salut, acum vreo 2 ore mi- am comandat o pereche de Air Force 1 White de pe site- ul Aboutyou, am făcut un cont nou ca sa primesc reducere de 25%, am făcut contul de pe e- mailul mamei și am finalizat...? (mai mult)
Stiu ca procesorul e mai bun la primul dar e o diferenta atat de mare incat ar trebui sa renunt la tastatura luminata, senzorul de amprenta, placa video dedicata si portabilitatea mai buna de la cel ...? (mai mult)
Salut, puteți sa îmi spuneți și mie un magazin online romanesc de unde pot cumpăra un lightsaber de calitate?
Vreau sa cumpar un produs de pe wish.com si vad preturi mici gen 9 lei, 20 lei etc, sa zicem ca iau de 20 lei un produs, daca ajunge la adresa mea mai platesc ceva in plus sau e exact?
Salut.Am comandat pe Aliexpres pe 29 martie un produs.M-am uitat astăzi pe website si scrie ca o sa ajunga in perioada 13.04.2020-02.05.2020.Credeti ca trebuie sa ajunga?
Pot sa fac comenezi de pe ebay sau aliexpress pe timpul pandemiei? Merci
Credeți că găsesc mai ieftin P30 Pro, varianta cu 8 GB Ram și 256 GB Stocare? L- am găsit cam la 2.999 de ron cu tot cu reducere ( 200 lei, cod reducere 012HUAWEI200 ) https://www.huaweimobilestore.ro/telefon-...? (mai mult)
De două zile îmi spune că e o comandă : Tranzit or Bucharest:Curier DPD. Când va veni?
Cum pot cumpara ceva de pe Aliexpress, tinand cont ca la mine in cartier nu este postas, iar la posta zilnic sunt cozi kilometrice? Bine asta cand nu era covid- 19..trebuie sa merg sa verific mereu? ...? (mai mult)
Buna TPU.Am dat comanda de 4 obiecte de pe AliExpress si mi- a mai ramas la prima 11 zile, la a 3, 12 zile si la a 4 comanda 15 zile, mai am sanse sa ajunga? Si la a doua comanda mi- a prelungit- o...? (mai mult)
Voi ati patit in perioada asta sa fie pentru cumparaturi cu bani la curier sa va ia 5 lei sau mai mult? In eMAG sau altundeva
Pe ce siteuri de magazine online pot folosi plata paysafe? Imi poate spune cineva?
Am cumpărat de pe olx ceva in valoare de 50ron, vânzătorul deja a trimis coletul către mine prin posta, pot sa refuz coletul când ajunge? Și dacă da, mai trebuie sa plătesc ceva?
Salut, daca am 16 ani pot sa cumpar de la amanet telefoane?
Știe cineva ceva site-uri bune de cumpărat haine?
Prioripost ofera serviciul de livrare cu verificare ca la Fan courier?
A comandat cineva de pe jollystore? Sunt de calitate produsele?
Salutare. Imi poate spune cineva daca există coduri de reducere pentru site-ul celor de la Decathlon? Mulțumesc anticipat.
A comandat cineva de la Shopgsm vreodată? Dacă da, îmi puteți spune în cât timp v- a ajuns comanda? Eu am dat o comanda joi seara spre vineri și nu a ajuns încă, am sunat și la ...? (mai mult)
Bună, mi-a venit curierul de la fan courier si n-am fost acasa, exista vreo sansa sa vina a doua oara?
Ce țigari lungi sunt pe piața?
Hey salut. Vreau să cumpăr o mască de bumbac de bună calitate. Știți cumva vreun site?
As vrea sa stiu daca adidasii de pe epantofi sunt 100% originali pentru ca as vrea sa imi comand dar nu prea am incredere in siteul lor!
Am trimis un pachet sa il vand in urma cu doua săptămâni, inca nu a ajuns la cumparator, iar acesta imi zice ca nu il mai primeste pachetul pentru ca a trecut prea mult timp. Acum pachetul nimeni ...? (mai mult)
Am facut o comanda online in aceasta dimineata si am primit pe adresa de e-mail mai multe emailuri cu confirmarea comenzii, in cazul acesta trebuie platite toate sau numai una?
Am comandat de la Altex o consola si inca 2 jocuri, de ce se expediaza comanda in 3 colete? Ceva de genul:azi imi vine un joc, maine altul si dupa consola
A comandat cineva haine de pe Felamo? Cum sunt produsele?
Am plasat o comanda pe Sneaker Industry o comanda pe 17 aprilie. Încă scrie ca comanda îmi e în procesare. Ce înseamnă asta mai exact?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!