Curierul de la eMAG știe ce ai în colet?
Lucrurile de pe "compari" sunt noi?
Salut, produsele de pe AliExpress mai sunt valabile in perioada asta? Adica mai ajung? Mă bate gândul să dau o comanda, dar mi-e că nu o să mai ajungă. Dau funda, mulțumesc
Este safe sa cumpar o tableta folosita de pe olx? Mi-e teama de virusul acesta
Ati cumparat vreodata ceva de la amanet? Electronice ati luat vreodata? Pot fi testate sau le iei si aia e? Exista si perioada de returnare? Voi ce spuneti? Ma batea gandul sa iau un telefon de...? (mai mult)
Voi ce părere aveți despre site- ul fashion days? Mie mi se pare cam dubios din pricina faptului că sunt prea multe reduceri și sunt măricele. Recent mi- am cumpărat de pe acest site o...? (mai mult)
Pentru cei care își cumpără haine online. Știţi ceva site-uri de genul? Fundiţa
Având în vedere că o să îl utilizez la programare la facultate şi multimedia, care dintre aceste 2 laptopuri e o alegere mai buna si de ce? https://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/156- x509ja-...? (mai mult)
Nu stiti in perioada asta Decathlon este deschis sau Hervis sports?
Tpu..cum vi se pare site-ul https://sport. woomie? Mi-am comandat recent o pereche de adidasi..corespund mărimile?
Si-a cumparat cineva Pc de gaming de la Str3su? Sunt ca lumea pc-urile se strica in timp ceva? Ati platit ceva in avans si in cate zile a venit?
Am dat o comanda pe Wish (12 aprilie). Cam 8 perechi de cercei de la firme diferite. Ideea e ca emailul e gresit *m- am conectat cu Facebook unde e un email vechi* si numarul de telefon tot...? (mai mult)
Știe cineva vreun cod de reducere pentru sizzer.ro?
Ce părere aveți despre saitul sinsay. Sunt de calitate produsele? As vrea sa pun o comanda.
Hei, care e diferenta dintre aceste 2 perechi? Pe lângă preț https://www.footshop.ro/ro/incaltaminte- pentru- el/3826- adidas- superstar- core- black- core- black- core- black.html Și https://www.footshop.ro/ro/incaltaminte-...? (mai mult)
De ce cei de la Cargus au notat la awb de două ori ca a intrat coletul în depozit și "scanat de intrare în stoc"? Pe 17 mi s- a spus că a intrat în depozitul județului, iar azi am vazut ca și ...? (mai mult)
Ce se intampla daca nu raspund la curier? Verisorul meu a plasat o comanda online pe Altex fara stirea mea, momentan din cauza faptului ca este Pastele comanda ar trebui sa fie livrata de abia dupa Paste....? (mai mult)
Salut, am cumparat o pereche de pantofi de la Hervis si nu mi se potrivesc, cum pot sa-i schimb?
A comandat cineva ceva de pe site-ul botyjana? E de încredere? Vreau cateva detalii va rog.
Ce înseamna ramburs curier?
A mai comandat cineva de pe Sneaker Industry? E de încredere? Sneakersii sunt originali?
Imi puteti spune care sunt toate tipurile e tigari dunhill mentolate? Si care au si mai multa nicotina, multumesc.
Bună tuturor, pot sa plătesc pe Aliexpress cu cardul Revolut? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Un verisor de al meu a plasat o comanda pe Altex. Se poate anula? Nu a fost inca trimis produsul si comanda a fost facut acum 10 minute. Multumesc de ajutor!
Bănuiește cineva daca vor fi reduceri semnificative maine de Paști la Monitoare/Componente PC la Emag/Altex/Cel.ro? Merita? E ceva gen un al doilea Black Friday? Intreb asta pentru ca nu m- au interesat...? (mai mult)
Vreu sa comand de pe joom, dar am aflat ca trebuie sa platesc cu cardul. Este ok sa platesc cu cardul? Vreau raspunsuri de la cei ce au cumparat si sa imi spuna daca ma inseala la bani, merita...? (mai mult)
Vreau sa- mi comand un dispozitiv glo dar nu stiu sigur cum se procedeaza. Pot pur si simplu sa- l comand si sa- l folosesc fara probleme cand ajunge sau trebuie sa merg la un centru glo pentru a...? (mai mult)
Salutari! Daca este cineva care si- a folosit punctele Thank You de la Orange pentru a cumpara din magazinul online, imi poate spune daca a platit ceva pentru transport? Locuiesc intr- o zona rurala ...? (mai mult)
Mi-am făcut o comanda de pe Sneaker Industry și încă nu am primit confirmarea ca coletul a fost predat curierului. Deci voi primea după sărbătorile pascale?
Dacă am făcut o comanda online astăzi coletul ii va fi livrat curierului doar după sărbătorile Pascale?
Pot sa dau comenzi pe AliExpress in perioada asta? Adica avand in vedere ca vin peste 2 luni.:)
Buna, as avea unele nelămuriri despre site- ul Zaful. Am înțeles ca acesta este un site din China, iar atunci când îți comanzi ceva trebuie sa plătești și taxe vamale, pe lângă prețul coletului....? (mai mult)
Am avut un anunt pe olx cu un sistem audio. Am gasit cumparator, nu mi- a cerut niciun video, poza cu el nimic. M- a intrebat daca sistemul merge perfect si eu i- am zis ca da dar de fapt bassul...? (mai mult)
Mi- a spus un prieten că a comandat mai demult de pe siteul carturesti. Și a folosit un cod care a facut ca livrarea (prin curier) deci nu în librarie să fie gratuită. Aveti vreo idee ce...? (mai mult)
Salutare, vinerea trecuta am comandat o pereche de căști de pe altex. Pana azi, nu am primit niciun semn din partea curierului, awb- ul nu merge sub nicio forma. Le- am scris celor de la altex acum...? (mai mult)
Pe Amazon parfumurile sunt originale? Aș dori un răspuns cine știe sigur
Am facut acum o săptămână o comandă pe pink panda. Astăzi am primit notificare cum ca coletul este în expediere tranzit. Aveti idee dacă imi ajunge comanda săptămână asta dacă urmează...? (mai mult)
Buna, mi- am comandat niste haine pe 5 aprile de pe site- ul HM si nici in momentul de fata nu a fost expediata din depozit, este inca in procesare. A mai patit cineva ca mine? In cat timp va ajunge comada...? (mai mult)
Stie careva un site cu ceasuri originale de vanzare? Multumesc frumos!
Exista Chipsuri takis in Romania? https://images.app.goo.gl/n6CFTdLwAtkr6aFAA
Am dat o comanda la altex si nu stiu cum as mai putea anula-o acum, dupa ce o sa vina curierul si refuz coletul este singura optiune?
Astept de 5 zile o comanda de la Emag si tot n- a venit. Am intrat pe site la detalii comanda insa arata doar "comanda plasata". Iar pe telefon am primit acum 4 zile un mesaj cum ca voi fi anuntat de indata...? (mai mult)
Imi poate explica va rog cineva cum mai exact functioneaza vama? Vreau sa imi comand ceva de pe aliexpress si stiu ca exista riscul sa iti oprească coletul la vama. Problema mea este ca as avea...? (mai mult)
Stie cineva daca magazilele jumbo sunt deschise? De preferat cel din Brăila?
Salutari, TPU. In medie, cam in cat timp se vinde un PC Gaming de 1500-2000 de lei pe OLX? Fara sa luam in calcul criza de acum.
Cand faci retur la Emag primesti si banii de transport inapoi?
Ce părere aveți de magazinul evoMag, păreri de la cei care au cumparat de acolo. Cum sunt livrările?
Poate cineva sa-mi recomande niste site-uri cu transport si return gratuit?
Imi puteti recomanda o husa full transparenta pentru iphone 7? Ma intereseaza sa stea stransa pe telefon ( link ).
Voua vi se pare normal sa vi se livreze un colet la 9 seara? Serios, Cargus? Face si omul un dus, convins ca e imposibil sa mai se livreze la ora aia, cand da de 2 apeluri pierdute si un mesaj cu "s-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!