Daca comand niște papuci(sneakers)de pe un site din usa(sneakerstuff) in cat timp imi ajung in Ro?
Am vrut sa fac o comanda de pe bershka cu cardul si imi arata " OOPS! Operațiunea nu s- a realizat. Eroare de conexiune" Ce poate fi? Eu am un card de la cec bank si pe el scrie mastercard,...? (mai mult)
Dacă comand de pe vova vin produsele comandate și sunt bune?
Buna seara, as vrea sa achizitionez un pistol airsoft destul de bun din metal cu blowback si sa nu fie foarte scump si as vrea sa stiu daca pot pune laser pe el si daca peste 18 ani este total legal doar...? (mai mult)
Ce site cu pc-uri sh ieftine imi recomandați?
Știe cineva care e diferenția între vans comfycush si vans normal? Rezista mai mult sau ce? Dau funda
Este calculator-ieftin.ro de incredere? Vreau sa achizitionez un pc sh de la ei, a mai comandat cineva?
About you e de încredere?
Am și eu o mică problemă. Am comandat de pe sizeer o pereche de pantofi sport dar am găsit pe un site mult mai ieftin. Cum pot să anulez comanda? De exemplu trebuie să sun la numărul ...? (mai mult)
Am comandat o pereche de pantofi de pe sizeer și vreau să anulez comanda. Trebuie să sun la numărul lor de telefon? Ajutați-mă vă rog mult!
Salut, nu știu ce să îmi iau, acum sunt niște reduceri frumoase și as vrea sa îmi iau vans sau adidas gazelle sau nike tanjun, precizez ca vreau in forma si de rezidenta
Saluut! Am comandat ceva de pe altex și in loc de gmail am scris gmai, va fi vreo problema sau e ok? dau fundița!
Cele mai neserioase firme de curierat sunt Urgent Cargus si DPD Curier, iar cele mai serioase sunt FAN COURIER si SAMEDAY de pe eMAG, corect? Am comandat un laptop de 31 milioane de pe altex si mi l-...? (mai mult)
Am niste dubii in legatura cu un site pe care am plasat o comanda, pe acest site se specifica ca livreaza in 24 de ore oriunde in Romania, am mai comandat de la ei acum ceva timp, cam...? (mai mult)
Salut, care stie unde pot sa gasesc aceasta geaca de blugi rupta? https://imgur.com/a/7ANmRg4
Am comandat ceva insa i- am gresit dimensiunile, am sunat pentru a modifica comanda si mi- a raspuns o tanti cu accent unguresc care spunea ca nu crede ca stie cum sa modifice comanda, insa ma suna inapoi...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi carti bicycle in Baia Mare?
Hei. A comandat cineva pe everything5pound? Stiti sa-mi spuneti cat este livrarea in Romania? Multumesc!
Am comandat un laptop de pe eMAG fix acum o săptămână (joi) și mi- au spus ca luni o sa ajungă (nema), am mai așteptat și marți nimic și miercuri am sunat și au zis ca în maxim 2 zile ajunge...? (mai mult)
Salut, a comandat cineva nike 720 de pe market Facebook? În jur de 400 de Ron și ei zic ca sunt originali, dovada fiind logo-ul inscripționat pe interiorul limbii 'made în vitman'. Mulțumesc!
Site cineva de unde pot cumpăra acest model de ghete Levi's Ghete de piele cu insertii de piele intoarsa Whitfield? Pe eMAG și fashiondays nu mai sunt disponibile.
Salut cu Respect! Am o nelămurire. Făcusem o comandă marți de pe eMAG...şi tot marți pe seara mi- am pierdut telefonul cu numărul la care trebuia să ma sune şi a două zi am primit mesaj ca comanda...? (mai mult)
O să fie o întrebare putin ciudată. Produsele comandate de pe aliexpres si wish nu sunt infectate sau ceva. Eu am auzit ambele păreri și ca dă și că nu. Voi ce spuneti?
Știe cineva de unde se poate lua așa ceva? https://www.instagram.com/p/B-hf9VCJWYS/?igshid=ohvmg1rxy86s Un site românesc daca se poate. Nu aliexpres
Salut, ce trebuie sa completez la adresa de livrare la Aliexpress sa îmi vina la posta? Adresa mea persoanala și trimit ei la posta cea mai apropiată sau trec adresa de la posta?
Bună TPU! Am o întrebare legată de Altex. Dacă rezerv un produs pot mai târziu să îi dau comandă online sau trebuie să mă duc eu după el? Și cât timp pot să îl rezerv?
Pareri Mediagalaxy/Altex? Nu am mai comandat online de la ei si as vrea sa stiu ce experiente ati avut.As avea nevoie de un SSD.
De care inchidere la sapci ( la spate ) reomandati si de ce?
A comandat cineva de pe site-ul joom? In cate zile a venit comanda? Este de incredere?
Care librărie online are cele mai bune prețuri?
Bună, stie cineva de unde pot sa comanda asa ceva? https://www.instagram.com/p/B-fZFsEpvHo/?igshid=1r3esbdy6zfov Dar nu de pe aliexpres
Salut, Vreau sa imi iau o pereche de adidași dar nu știu unde găsesc pe net. Îmi recomandați ceva site-uri? Sa fie noi și până în 150 de lei.
Buna, am facut o comanda pe Flanco, acum cateva zile si fiindca am gasit un produs mai bun, doresc sa anulez comanda. Le- am dat pe site un mesaj si mi- au trimis un mail prin care au zis ca ei nu mai...? (mai mult)
In Bucuresti se mai pot face livrari din supermarket acasa? Am incercat Mega, Carrefour, Cora, Kaufland. Nu imi apare nicio zi disponibila.
Librariile pot sa traga la xerox postere? Au hartie speciala?
Vreau sa comand o pereche de tensi vans si ma gândeam sa ii cumpăr de pe EMAG. Sunt originali pe EMAG sau ma trezesc cu fake-uri?
As vrea sa îmi spună și mie cineva de unde pot cumpăra tutun vrac de buna calitate și sa nu îmi iau teapa? Dar nu îmi dați de pe site- uri gen okazii sau publi24 ca am mai cumpărat ...? (mai mult)
Cum preferați să cumpărați sau cum aveți plita ceramica și cuptorul de la aceeași firmă sau diferite!?
Cum pot activa un card de student de la BRD?
Hey TPU! Ştie cineva un site de unde pot să cumpăr cărți?
Voucher PcGarage - Y3SHAKD8 Buna, are cineva un voucher PCGarage de 3% sau mai mult? Eu il doar pe cel de sus, ce ofera 1% reducere
Salutare! Urmează ziua tatălui meu și aș dori să- i cumpăr un ceas/smartwatch. Mă uitasem la Mi Band 3 și 4, de la Xiaomi. Dar acestea au nevoie sa se conecteze la telefon. Tata nu folosește...? (mai mult)
Salut, am un card de debit BRD. Nu pot cumparat cu el.Am fost la ATM sa il activez(am interogat soldul si am scos o suma de bani). Ce mai trebuie sa fac sa pot face plati online?
Am comandat de la o firma online un costum. Femeia care mi- a plasat comanda a spus ca pot plăti cu cardul la curier. Mulți mi- au spus ca e imposibil căci curierului îi plătești doar cash...? (mai mult)
A comandat cineva de pe wish vreun lucru mai scump, gen 100-200-500 lei? Ati primit?
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori, daca cumpar ceva mai scump de pe alibaba, sunt sanse sa imi iau teapa? Sau e sigur? Dau funda
Stie cineva in cat timp ajunge o comanda de pe Wish?
Imi poate da cineva niste siteuri, cu produse din alte tari, cu livrare cat de cat rapida, sa fie de incredere si sa fie si mai ieftine, gen aliexpress, alibaba? Dau funda
Vreau și eu sugestii de magazine online de unde sa îmi cumpăr haine de bărbați (jeansi, adidași, troicu etc).
Cum se face o comanda pe Zaful? Adică care sunt pasii, în cat timp ajunge si va trebui să plătesc taxe in plus? Pentru cei care au comandat, va rog sa imi oferiți toate detaliile, deoarece...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!