Imi puteti da va rog un site de incredere de unde pot cumpara gantere si alte accesorii sportive?
Buna, îmi poate spune cineva o recenzie despre site-ul miloroshop.top?
Am comandat ceva de pe media galaxy, produsul a fost ridicat de catre curier, credeți ca mai sunt șanse să ajungă în această seară?
Am comandat ieri un produs de la Media Galaxy in stoc, in cat timp ajunge produsul? Site-ul nu ma ajuta deloc, nu imi dă nici un detaliu legat de comandă(data livrării, etc)
Am comandat un produs de pe Media Glaxy si acum vreau sa anulez comanda, nu procedez mai exact? Nu am platit comanda cu cardul sau online, au trecut numai 4 ore de cand am plasat comanda
Recomandați-mi un laptop bun până în 1200 de lei, vă rog. Mi-aș dori să fie bun și pentru gaming.
Știe cineva de unde mai pot cumpăra online lucruri cu LaLa Band? Am nevoie urgent... dacă se poate să îmi lăsați și un link, vă rog! Mulțumesc mult!
Știe cineva unde pot găsi un tricou gen maletă dar cu mâneca scurta?
Pentru cei din Braila stie careva daca mai este deschis vreun ALTEX?
Aveti idee unde pot gasi acest model de ghete (masura 37)? https://www.depurtat.ro/ghete/ghete-alcatraz-negre
Stie cineva cati cm au monodozele cafelei din urmatorul link? https://www.carrefour.fr/p/cafe-dosettes-equilibre-pur-arabica-carrefour-3245412975462
De unde pot cumpăra din București pe loc șuruburi și piulițe de plastic și nu la comandă la paștele cailor ci să le aibă în stoc. Imi trebuie 200 bucăți, vreau să fie groase de 5mm șuruburile...? (mai mult)
Sportvision au haine originale sau fake? Unele preturi mi se par prea bune pentru a fi reale.
stie cineva un magazin online de unde pot cumpara gantere reglabile de 15 kg, la prima mana? Sa fie pana in 200 de lei ambele, in total! Am cautat toata ziua si tot ce am gasit nu era in ...? (mai mult)
Salutare! Am si eu nevoie de un raspuns, de unde gasesc o astfel de bluza? https://www.instagram.com/p/BLl3Kb4AUxz/ https://www.instagram.com/p/BJTYi65DJDp/
Buna, Am o intrebare referitoare la dreptul de a face cumparaturi in baza declaratiei pe propria raspundere. Daca locuiesc la sat, am voie sa ma deplasez la cel mai apropiat oras sa fac cumparaturile...? (mai mult)
Am dat o comanda pe H&m de curand, insa am gresit adresa de email, dar restul datelor sunt corecte. Va fi comanda livrata?
Bună, as vrea sa știu dacă Printful este asemănător cu Redbubble? Creezi produse și le vinzi?
Are cineva cont de la Cluj la mediashoptv?
Pot plati cu cardul la curier? Adica cand ajunge sa-i platesc cu cardul
Salut, am cumparat din altex un xbox one 2 si un joc forza horizon 4 xboxul l- am prins la 800 lei si forza la 200 lei, aveti idee daca se fac comenzi in perioada asta? Si daca da, cand mi- ar ajunge...? (mai mult)
Ce știți despre aplicația Joom? Este de încredere? Eu mi- am făcut cont la ei, doar ca nu ma lasă sa mai comand, care poate sa fie problema? (Este a treia oară când vreau sa comand de la ei, ...? (mai mult)
Salut, TPU, as vrea sa- mi cumpar o banca pentru abdomene declinata, dar reglabila, gen sa o pot folosi si pentru piept(cu gantere), sa o folosesc si pentru biceps(adica sa stea ca un scaun), stie...? (mai mult)
Cum pot comanda cumparaturi la domiciliu? Contra cost, bineinteles. Am intrat pe siteul Kaufland si orasul meu nu se afla pe lista lor. Mega Image nu am in oras, iar la Lidl nu am vazut nimic. Pe Emag...? (mai mult)
Știți vreun site de unde pot lua folie și husă pentru Samsung s20 plus?
Salutare. Am trimis un pachet prin Fan Curier, insa destinatarul nu l- a ridicat si se pare ca se va intoarce. Ceea ce este in pachet nu valoreaza cat m- a costat pe mine transportul pana acolo si returul....? (mai mult)
Salut tpu.Am o intrebare. Daca dau comanda de ceva pe net, va veni coletul? Firmele de curierat lucreaza?
Merita să dau 850 de lei pe un laptop Asus A541N de pe Olx?
Salut, as dori si eu sa cumpar aparat pentru slefuire si gravare dar nu ma pot decide dintre doua, nu stiu care este mai bun nu ma prea pricep, ma puteti ajuta: A. https://www.emag.ro/aparat- pentru-...? (mai mult)
In afara de amazon ce site-uri stiti ca livreaza in strainatate lucruri cumparate online (site sigur). Multumesc
Hei TPU, stiti vreun site de unde as putea lua adidasi de firma fake?
Cum pot afla codul poștal de in funcție de strada si numărul la care locuiesc? Am intrat pe google sa caut, însă eu stau la nr. 83, in schimb găsesc doar pana la nr 34 codurile postale....? (mai mult)
Salut TpU! Pot sa pun colete la FanCourier daca am 13 ani? Intentionez sa imi vand calculatorul cu ramburs si verificare. Multumesc anticipat!
Daca am comandat în perioada asta din UK imi ajung produsele in România? ( Sunt deschise sau sunt închise granițele?
Bună dimineața! Vi se pare mult sa dau pe 15 cărți 500 de lei?
Ce părere aveți despre site- ul de îmbrăcăminte Sizeer au haine originale? Am văzut că prețurile sunt asemănătoare cu alte site- uri dar au anumite haine pe care nu le găsesc spre exemplu pe...? (mai mult)
E periculos sa comand niste haine de pe net in perioada asta? As vrea sa fac 3 comenzi - casti; haine si o bratara. E riscant cum umbla curierii aia prin toata tara si pachetul?
Salut, am o intrebare. Am hasit o aplicatie unde am un card virtual si zilnic primesc 1 euro pe el. Pot sa ii donez pe jocuri dar ar fi mai interesant daca as avea un site sa donez si sa imi vina banii...? (mai mult)
Salutare. Am un buget de 2200 lei. Vreau sa-mi achizitionez un laptop pentru CS:GO, TF2 si jocuri in genul asta. Ce laptop imi recomandati pana in suma asta?
Hei. Ce părere aveți de siteul asta https://vgeneration.ro/collections/all/products/mn-vans-classic-crew-ii-vn0a456asp91?variant=31583792791651 E legit?
Din ce motiv poate fi resigilat un produs? Ati comandat un asemenea lucru? Merita?
Salutare, merită sa comand un telefon scump on-line? Sau sa il cumpăr din magazin.
Unde se găsesc măști din acelea medicale? Sa incerc la farmacie? Faza e ca nu vreau sa iau un set si sa dau 200 lei pe el, vreau sa iau doar vreo doua. Rapid.
Îmi recomandați site-uri gen AboutYou, FashionDays, Answear? Cu o gamă largă de produse și prețuri bune.
Am primit de curând cardul revolut dar nu știu cum se plătește la casa fara card, adică cu ăla virtual. Trebuie sa trec codul la aparatul ăla când cumpăr ceva sau cum?
Bună. Știe careva dacă pot avea încredere în comenzile de pe Alibaba? De exemplu as dori sa îmi comand un display de Samsung s8 dar nu știu ce să fac.
Este skatepro.ro de încredere?
Avand in vedere situatia in care e Romania cu virusul si ca ar fi inchisa, pot sa comand ceva de afara?
Vreau sa dau o comanda pe Epantofi iar la adresă imi arata adresa de facturare si adresa de livrare iar ele sunt completate cu aceeasi adresă de acasa. Este ok asa?
Stiti vreun dezinfectant pe baza de alcool sau clor care sa fie eficient?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!