Salut, dacă vreau să imi iau un telefon in rate care valoreaza aprox 1300 lei de la digi, trebuie să plătesc avans? Precizez că am contract la ei de 2 ani și acum trebuie să il prelungesc.
Imi poate explica cineva ce este "Crewshop"?
Daca îmi comand ceva de pe AliExpress vine prin curier că pe celelalte site-uri sau prin posta?
Daca puteti sa-mi recomandati magazine online care accepta si plata cu SKRIL. Multumesc
Unde pot să cumpăr o comodă bună pentru sufragerie? Cea veche s- a cam deteriorat, așa că trebuie să o înlocuiesc cu un model mai nou. E o cheltuială neașteptată, așa că prețul contează...? (mai mult)
stie cineva daca cumva mai functioneaza magazinul online www.gamestore.ro?
Hei,stiti unde as putea gasi in Timisoara un magazin ceva cu produse coreene? Am cautat pe net dar nu gasesc.
Buna,îmi poate spune cineva care e faza cu running de la adidas? Despre ce e vorba?
A folosit cineva Iwhite? Tot pachetul acela pentru albirea dintilor din farmacii. E bun? Are efect?
Credeti ca o sa fie reduceri mari la componente de Paste? Ca mi- am facut o lista de componente pentru un nou PC care ajunge in total la 3200- 3250 lei cu tot cu garantie si ma gandeam daca o sa ajunga...? (mai mult)
Se mai gasește dezinfectant pentru mâini undeva?
Este normal sa nu vina o comanda de pe zaful nici pana acum, eu dând o pe 3 martie? Am dat un email și a zis ca o sa vina între 7- 21 martie și niciun semn. Pe 6 a fost la București dar de atunci...? (mai mult)
Salutare. A comandat cineva de pe site-ul DD TUNING? A primit cineva comanda?
A cumpărat cineva online de pe siteul Flacara3.ro? E de accesorii pentru telefoane. As vrea sa-mi iau o husa si daca platesc cu cardul scrie ca transportul este gratuit
Stiti magazine din București care sunt doar pentru cadouri?
Dacă comand online de pe Amazon sau alte site-uri ce se poate comanda online, o sa fie livrat în următoarea săptămâna sau o sa fie delay mai mare decât specifica la fiecare produs în parte?
Pareri neer.ro? 1) pretul produselor este acela ce trebuie eu sa- l platesc sau exista taxe suplimentare (tva, taxe vamale); 2) produsele sunt in tara sau site- ul este un intermediar intre mine si...? (mai mult)
Cum imi deschid o cutie postala gen cand comand ceva online sa nu vina acasa sa se duca acolo, doar la posta romana? Merge online sau trebuie sa merg acolo si cat costa? Si cand cumpar pun locatia cutiei...? (mai mult)
De ce imi cere date de facturare cand vreau sa cumpar un lucru online? Mai trebuie platita o factura pe langa pretul produsului?
Vreau si eu un site de unde pot sa-mi cumpar ukulele. Sunt incepator si nu vreau sa dau foarte multi bani, in jur de 250 de lei.
Salut, a mai comandat cineva online de pe altex? Si daca da, cate zile a durat sa va ajunga?
Ce site recomandati pentru achizitionarea de componente pc, gen placa video, rami?
Știți cumva daca vin comenzi din China? Adică pe AliExpress nu scrie nimic în legătură cu asta și mi-e sa nu dau banii degeaba pe produs.
A comandat cineva de pe AliExpress? Dacă răspunsul este "da", puteți sa-mi spuneți cât a durat pana a venit comanda și dacă este exact ca in poze?
Salut TpU! Acuma ceva zile mi- am pus un anunt de vanzare pe olx cu un setup de gaming.Bun si frumos, gasesc un cumparator imi da adresa tot si acum problema e cum pot sa ii trimit lui coletele cu verificare,...? (mai mult)
este sigur sa comand de pe joom in perioada asta? Va intra coletul in țara in perioada asta cu coronavirusul? Multumesc
Mi- am comandat ceva de pe fashion nova pe data de 25.02. 2020, iar comanda inca nu a sosit. Am primit ceva email de la firma de curierat GFS ADMIN ca o sa imi aduca coletul doar daca platesc o taxa ...? (mai mult)
Am luat niste încălțări si imi sunt mari cu un numar. Eu stau in Anglia și le- am cumpărat din Schuh, am bonul fiscal si încălțările le- am purtat o dată prin casă. Deci pot sa mi le înlocuiască...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi cel mai scump burger din Constanța și care este prețul? Mulțumesc.
Se vor opri serviciile de curierat din cauza corona virusului? Trebuie sa primesc un colet de la Emag, !
A mai dat cineva comanda de pe DD tuning? Ati primit comanda? Lucrează cineva acolo sau e site fals?
Salut. Dacă am cumpărat un Produs electronic din magazin ALTEX îl pot returna? Pe site spune ca pot in min 14 zile
Sunt in U.K dar nu mă descurc cu dimensiunea incaltarilor, cat vine mărimea 7 8, 5, 10? Și dacă am o mărime mai mare la încălțări cum pot remedia asta? Sireturile mai legate ...? (mai mult)
Buna TPU. Rog pe cei care se pricep sa imi raspunda... Am 15 ani, sunt baiat si vreau sa imi cumpar blugi (poate slim fit) de pe internet, dar nu stiu care este marimea potrivita, site- urile avand...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc Nike air force 1 low white pentru femei ca online s-au luat nr 39. Ma gândeam care este diferenta de 39 dintre cei de la femei si barbati
Rog pe cei care se pricep sa imi raspunda... Am 15 ani, sunt baiat si vreau sa imi cumpar blugi (poate slim fit) de pe internet, dar nu stiu care este marimea potrivita, site- urile avand...? (mai mult)
Mi-am facut un cont pe amazon si as dori sa comand ceva. Contul a fost facut vizitand amazon.com. As putea folosi acelasi cont, dar comanda sa o dau de pe amazon.co.uk? Se poate?
Sunt baiat, am 15 ani, 1, 71m si cam 60-65 kg. Care este marimea perfecta pentru blugi?
Salut, știe cineva unde pot găsi telefonul Asus rog phone 2 original cu toate accesoriile originale și când dau comanda sa îmi vina un acel troler?
Știe cineva când este următoarea reducere la Galaxy Buds pe Altex?
Stie cineva vreun site de huse dedicate pentru Audi a4 b6? Tot de gasesc pe eMAG, google si alte site- uri nu sunt de "falsuri". In descrierea produsului scrie ca sunt pentru o anumita masina dar...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un produs online de pe Emag (sau chiar si de pe alte site- uri) si nu stiu daca imi trebuie buletin. Eu am carte provizorie de identitate (C.I.P) pe alta adresa decat cea unde...? (mai mult)
Salut, a cumpărat cineva de pe LightInTheBox? Site: https://www.lightinthebox.com/ro Sunt de încredere?
Sunt foarte obsedat sa gasesc pe piata din Romania, jelly fruit! Stie cineva unde se pot gasi? Acestea sunt : https://styangyu.en.alibaba.com/product/60598317935-...? (mai mult)
Heei.Ma poate ajuta și pe mine cineva cu un cupon de reducere pentru site-ul Fashiondays?
Salutare, am si eu o intrebare, de o spatamana imi bat capul sa imi cumpar un pc de gaming, am gasit unul la un pret mic dar nu stiu daca sa am incredere. In titlu scrie Geforce GT630 2Gb DDR3 la descriere...? (mai mult)
stie cineva unde gasesc acele anti crease shoes protection de se poarta in adidasi impotriva acelor cute urate? Siteuri Ro va rog
Site in strainatate gen OLX la noi in România?
cine are cont pe aliexpres de vânzător sau cine ma poate ajuta sa fac unul...? Mersi
Cat sta la posta un colet ajuns de la eMAG? Pe site scrie ca cel mult 7 zile dar nu stiu daca se aplica asta intotdeauna. Daca al meu a ajuns vineri pot merge si maine sa il iau sau risc sa il trimita ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?