Care este cea mai buna shaormerie din Iasi? Buna de te lingi pe degete
Oare modelul asta de Fila de la deichmann este original? https://m.deichmann.com/RO/ro/shop/00012301723893/Chunky*sneaker.prod?s=2&q=fila&positionInList=61
In cat timp vin produsele de pe Aliexpress, Wish, eBay?
Am dat o comanda pe aliexpres in ianuarie, de 3$. Vine acasa sau trebuie sa o ridic eu de undeva? Si imi mai ia bani la livrare?
Produsele de la Deichmann sunt originale? Ca voiam sa-mi iau o pereche de fila dar vreau sa ma asigur ca sunt originali
Buna, stie cineva daca posta romana livreza (scrisori nu pachete mari) si sambata?
Ce brand/produs va place mult și cumpărați? De mâncare și nu numai.
E bun Goody Cao de la Lidl? (Tip Nesquik dar de la Bellarom, lapte cu cocoa) Cine a încercat?
Stiti ceva siteuri de unde imi pot cumpara piese de calculator SH din Romania? In afara de olx si Facebook marketplace
A comandat cineva haine de pe https://en.blowhammer.com/collections/clothing? Dacă nu, vi se pare totuși în regula? Au doar PayPal și d asta întreb.
Este team- mobile.ro legit? Vreau sa dau comanda de un telefon si vreau sa fiu sigur ca cumpar ceva autentic. Daca a mai cumparat cineva de pe siteul acela sa imi spuna o parere despre serviciile lor. ...? (mai mult)
De unde pot cumpara din Bucuresti huse de scaune la masina?
Stie cineva unde pot gasi vopsea fosforescenta? As vrea sa o utilizez pe chitara si nu as vrea sa comand de pe net.
Am dat comanda la rift S de pe vrpro.ro, iar comanda mea nu a fost procesata iar ei nu raspund la mail-uri. Nu au numar de telefon si absolut nimic. Cum pot anula comanda la ei?
ieri(05.03.2020)am comandat 4 chestii de pe aliexpress si vreau sa va intreb, ele vin toate odata sau cate una? Si mai am una, pe una din ele scrie shipped iar celelalte 3 scrie to be shipped,...? (mai mult)
De unde pot achiziționa nitrogen lichid? Știe cineva?
as vrea sa achizitionez kitul VR Oculus Quest si este sold out peste tot. Mai este pe undele siteuri dar sunt overpriced, ele costa 399$ (1721 lei) si se vand cu 500- 600 $. Dar l- am gasit...? (mai mult)
Este cineva interesat de haine largi? Genul hip hop. Mai exact blugi și geci.
Am o problemă și vreau sa răspundă doar cei care știu. Am dat retur la două plăcute Ram către eMag și nu am certificatul de garanție îl am online în cont și l- am descărcat în.pdf...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva site-uri de adidasi fake? In afara de Facebook, olx etc. Dau funda
Mi- am comandat 3 carti (toate erau intr- un pachet) de pe siteul Bookzone.ro Comanda am facut- o luni seara si azi am primit mesaj ca va ajunge comanda si ca sa vad pe unde e, mi- au dat...? (mai mult)
Daca vreau sa cumpar ceva de pe Amazon din America si banii de pe card sunt in lei romanesti, daca platesc se accepta? Ca la pret scrie in dolari. Multumesc si alte taxe de vama etc se trag de pe card...? (mai mult)
In curand este ziua de nastere a unei prieten foarte bune de ale mele, face 18 ani. Ce cadou as putea sa-i fac? Vreau ceva mai semnificativ, sa ii placa.
Stie cineva unde mai pot gasi kyrie 5 in Romania? Daca se poate cei bhm si nu pe olx, vreau noi.
Care sunt cele mai bune acuarele cat de cat ieftin? Dau funda?
Stie cineva unde pot gasi ceai Bubble Tea in Iasi?
Salut, am o întrebare adresată oamenilor din Bacău. Cat costa o tunsoare bărbați la salon Adi Chirilă Bacău? Mulțumesc,
Cine știe un magazin in București cu haine stil gothic?
De unde pot sa imi cumpar produse de la yves rocher, wella si bioderma? Am nevoie repede
Are idee careva, unde aș putea să găsesc spre vânzare, o pereche de pantaloni exact ca aceștia? https://img01.militaryblog.jp/usr/c/a/m/camouflage/rumanian_m1990_blue_urban_camouflage_trousers.jpg ...? (mai mult)
Se poate gasi pepene verde in perioada asta anului?
Ce-as putea face cu banii de la pariuri sportive? Am 17 ani dar am prea multi, pun cate 5 lei si scot 70 ca is microbist si stiu cum sa pun, am destui dar nu am idei, dau funda.
Caut niste acuarele bune si ieftine gen maxim 50 lei. Funda!
De unde pot cumpara un breton fals, peruca, doar bretonul? Sunt din Bucuresti. Si as dori sa para cat mai real, eu am parul saten inchis.
Idei de cadouri pentru iubit? Face 20 Vreau ceva drăguț la care sa nu se astepte
Daca mi se livreaza un produs indoit sau stricat, dupa desigilarea pachetului pot primi altul sau sa il returnez?
Aș dori să cumpăr o carte pentru o prietenă de a mea. Știe cineva cât este transportul la Cărturești sau Libris?
Cand vin reducerile alea mari la haine?
A cumparat cineva de pe site-ul acesta: https://giesem.ro? Nu sunt sigur in privinta lui si eram curios daca e de incredere
Salutare, imi poate recomanda cineva un magazin online care printeaza tricouri personalizate prin metoda DTG la preturi accesibile?
Stie cineva unde gasesc cercei cum are tipul din Poza : https://t1.ldh.be/U9Kz1tER-bwNPnhdoa6aDPU1vE0=/0x16:2057x1044/1920x960/5c643e70d8ad5878f09d26a3.jpg
Mi s- a stricat frigiderul si am vazut ca la Altex au programul ala prin care iti da un voucher daca dai un electrocasnic vechi la schimb. Dar nu am gasit prea multe detalii. Deci vine sa imi aduca frigiderul...? (mai mult)
Salut, care ati comandat vreodata de pe Amazon, care e pretul transportului? As vrea sa comand un trening dar nu stiu care e treaba si imi e frica ca am vazut un episod cu Nelson in care nu stiu cum ...? (mai mult)
Intrebare: Eu n-am fost niciodata in afi sau liberty centeŕ, gasesc acolo haine de calitate si ieftine? Ca sa nu merg degeaba
Buna ziua TPU, Am dat comanda pe 11 februarie la h&m pe 27(adica azi) am anuntat ca nu sunt acasa cand a venit curierul si am primit pe email urmatoarele: "Pentru ca noi sa putem rambursa suma de 409,...? (mai mult)
Bună.Cum îi pot contacta pe cei de la Emag sa reclam ceva? Am cumpărat un dispozitiv care nu functionează deloc si nici nu are instructiuni de folosire. Nu mi s- a trimis culoarea pe care am cerut-...? (mai mult)
Salut, daca cumpăr ceva de pe eMAG in rate pot sa plătesc si in avans? Chiar dacă e plata cu contul bancar?
Poate ridica altcineva un colet pe numele meu de la posta? Nu suntem rude.
am dat recent o comanda de pe stockx...cam in cat timp ajunge in Romania?
Am vazut un tip in kaufland si-a cumparat un carucior mare plin de cartofi congelati. Intrebarea mea e: asta mananca doar cartofi prajiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?