Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Salut! Mi s- a blocat contul de Vinred pentru ca fără sa vreau, am vorbit cam prea necuviincios cu o persoana și cei de la Vinted au blocat contul! Se mai poate recupera contul, dacă da în cât...? (mai mult)
Hei, știe cineva dacă coletul meu este "in tranzit" la Oradea când ajunge la mine în București? (Cargus)
Buna ziua, am vrut sa dau comandă pe notino dar mi-a cerut o chestie numita cp habar nu am ce este multumesc de raspuns.
Cati bani as lua pe un iphone xs max
Bună, vreau să îmi comand o pereche de jordani mid pink wash dar au dispărut de pe site ul original Nike, știe cineva dacă de pe site ul unfazed.ro sunt originali? Pe site- ul Nike costau 550 lei...? (mai mult)
Urgent! Help! Stie cineva pot suna la Sameday și să le cer să mai lase coletul în easy box? (Contra cost bănuiesc). Banii îi primesc vineri și eu cred că va ajunge mult mai repede coletul.Dar...? (mai mult)
Bună ziua, știe cineva cat mai durează până ajunge coletul la mine de la dhl când scrie export parcel center?
Când trebuie sa primesc comanda de pe shein ma suna un curier din România? Și am pus 5 lucruri, în cât timp îmi vine?
Buna ziua tuturor, este de incredere acest site https://www.depozituldns.ro/?
Espressoarele care costă vreo 200- 400 de Lei, sunt chiar bune pentru folosirea uzuală, acasă, sau de recomandat ar fi cele care încep de la 1000 Lei, în sus? Mă refer să țină pe o perioadă...? (mai mult)
Bună. Am dat o comandă pe sizeer și în loc de cash am dat card.Nu mi- am introdus datele cardului dar comanda s- a înregistrat. In e mail scrie ca o să mai primesc ulterior niște mesaje cu...? (mai mult)
Bună. Mi- am dat pe data de 15.05 o comandă de pe shein de 10 articole și mi- a fost împărțită în două colete... Aveți idee dacă o să- mi vină în același timp? Faza e că al doilea colet...? (mai mult)
A returnat cineva pe Temu? Cum ati procedat? Ma refer la retur propriu zis, nu la articolele ce nu trebuie returnate.
Salutare, când comand de la glovo sau tazz, vreau ca mâncarea sa îmi fie adusa de un român din anumite motive exista posibilitatea ca in aplicație să pot selecta și asta?
Va merge aplicatia Sameday? Pe mine astazi m-a deconectat si imi da eroare cand incerc sa intru in cont.
Siteul unfazed are adidasi originali?
Am un produs pe olx de vânzare și a dat cineva comanda cu livrare întrebarea mea e când dau pachetul la curier mai trebuie împachetat? Și scris pe el datele cumpărătorului și ale mele? Întreb...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un smart watch pana in 3/4 sute de lei? de preferat sa calculeze pasii si bataiile inimii, am avut ceva de la xiaomi dar s-a rupt bratara
A mai comandat cineva de pe http://www.just-trend.ro/? Știu ca sunt fake-uri dar vreau sa știu dacă trimit măcar mărimea corecta și dacă arată cât de cât ca și in poza :)
Mi- am luat o bratara pe care scrie argint 925. Cand am primit- o am testat- o cu magnetul si cheita si lantul de prelungire s- au lipit instant de el dar cand am pus pe bratara propriu- zisa magnetul...? (mai mult)
Saptamana aceasta mi- am achizitionat volanul Logitech g923 trueforce, iar dupa 3 zile de F1 23 se simte parca ar freca ceva la schimbarea directiei, aici ma refer ca nu e chiar asa de lin cum era la...? (mai mult)
Am dat o comanda pe shein. Mi-am dat seama imediat ca am greșit adresa, dar nu ma lasă sa schimb țara. Ce pot face in privința asta? Mulțumesc
Ce parere aveti despre acest site https://baduglobal.ro ati cumparat ceva de la ei
Este de incredere acest site .aboutyou.ro?
Pot plati online cu cardul otp junior.Gen sa cumpar robux sau jocuri?
Salutare, ce parere aveti depre about you, ati cumparat ceva de la ei?
În cât timp ajunge o comanda de pe TEMU? Acolo scria ca maxim 11 zile dar mulți mi-au zis ca vine peste o luna. Eu am banchetul pe 25 și mi-am comandat o rochie. Sper din suflet sa vina
Salut TPU, ati cumparat ceva de pe Baduglobal.ro este de incredere acest site?
Salut! Am o dilema, vad ca exista siteuri de tigari electronice si alte chestii din astea. Am vazut ca te intreaba doar daca ai 18 ani si atat. Dupa ce ai plasat comanda trebuie sa mai faci ceva pentru...? (mai mult)
Buna! Pe data de 16.04 am plasat o comanda pe shein. Pe 24.04 mi- a aparut ca este în tranzit spre Cluj- Napoca. AWB- ul este inregistrat, dar nu e predat curierului. Pe 4 mai am primit mail din partea...? (mai mult)
Buna, Stie cineva unde pot gasi patch-uri textile cu mesaje? (nu vreau dimensiuni mici mici ) Multumesc!
Intrebare DOAR pentru cine a mai facut comanda pe Temu. Eu am plasat prima comanda pe 20 aprilie. A ajuns in tara si a trecut de vama dar de pe 1 mai si pana acum nu mai este nicio actualizare, nu a fost...? (mai mult)
Salutări! Am discutat cu un amic care vindea peste prin sate cu o mașină frigorifica și făcea profit destul de frumos! M.am gândit să fac și eu ceva de genul acesta însă la un mod mai Profi!...? (mai mult)
Buna,am și eu o întrebare, am comandat de pe etsy și au trecut 20 și ceva de zile și tot nu mi-a venit.Stiti cumva in cat timp ii ia sa vina până în România sau daca este țeapă?
Hello, dau comandă pe shein de mai bine de un an, în seara asta din greșeală am apăsat pe receive(primire) desi comanda mea este în proces de livrare, i s- a mai întâmplat cuiva? Si oare mai...? (mai mult)
Vreau de pe amazon.it nişte pest reppeller puternice. Foarte puternice. Anti păienjeni şi scarafaggi nu stiu cum se zic în română. Mersi frumos.
Va rog frumos îmi spuneți cum se face un cont pe Revolut, trebuie sa plătești cardul fizic 30 Ron și să ai in cont acei 50 Ron in contul revolut... Va rog frumos explicati- mi că nu reușesc să...? (mai mult)
Când încerc să-mi fac un cont pe Revolut,îmi spune că adresele din buletin nu sunt compatibile, flotant diferit de adresa locului de naștere.
Bună! A dat cineva comandă de pe tricouri de fotbal.com? In cat timp a venit comanda?
Bună! Cum pot afla numele unui curier de la GLS? Nu vreau sa sun la dispecerat. Poate exista alta soluție. Mulțumesc!
Vreau sa cumpar un produs de pe eMAG si imi zice rezerva in showroom si nici macar nu il pot adauga in cos produsul vreau sa comand normal nu sa rezerv ce inseamna asta ca eMAG nu il mai au in stock sau...? (mai mult)
Oare,este aparat care iti colecteaza si îți dă banii înapoi și pe sticlele din sticla, ca am văzut unele sticle din sticla au garanția de returnare?
Salut TPU, mi-am comandat de pe dr max o periuta electrica cu ridicare din farmacie, in cate zile ar trebui sa ajunga comanda la farmacie?
Bună! În cat timp vin comenzile de pe Smyk.ro?
Bunaaa! De pe ce site uri îmi pot cumpăra cu încredere telefoane sh? As dori un iPhone
Bună! Aveți idee în ce magazin se poate găsi bere cu ghimbir?
Salut, am comandat un produs de pe evomag, a ajuns acum 2 zile si vreau sa ii dau retur. Trebuie sa chem eu curier dar imi cere nume si prenume. Cum ar trebui sa completez acel formular?
Buna! Am comandat de pe about you niște pantofi și acum vreau sa fac retur pentru ca e mărimea mica. Am apasat la retur pe "predare la un punct fan curier". Pot sa modific? Cum se procedează adică...? (mai mult)
Cu aproximativ 3 ani în urma am băut pentru prima dată Pepsi cu ghimbir de la un magazin care a dat faliment, dar de atunci nu am mai găsit în niciun magazin. S- au scos sau se găsesc doar la anumite...? (mai mult)
Salutare, care este cel mai ieftin si ok centru de copiere chei din Brasov?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
LisaJulie întreabă:
1mp3r4t0r3 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!