Buna, pentru cine a mai comandat de pe wish, am primit o recomandata de la un colet extern de pe wish, cand am fost sa ridic un domn mi- a zis ca trebuie sa tiparesc o hartie de pe contul meu de wish, ...? (mai mult)
Salut, Daca mi-am comandat ceva din alta tara platesc in euro curierul(ups) sau e ok sa platesc si in lei?
Am 16 ani si primesc alocatia pe card de la banca BCR. Intrebarea mea este daca pot baga banii in jocuri sau sa-mi cumpar ceva online.
Salut.Ieri am dat o comanda online, un site electrocasnice, dar mi- am schimbat decizia, deoarece am vazut un alt produs.Astazi am trimis email, la ora 9:26 dimineata specificand detaliile, numarul...? (mai mult)
Hello! Știe careva un cod de reducere pentru Buzz?
Recomandari site bun pentru rochii de ocazie de calitate? Sau de preferat un magazin din Suceava sau Iasi care vinde asa ceva?
A cumparat cineva de pe-aici ceva online din Australia? Cum functioneaza cu transportul, adica cat dureaza?
În general îmi folosesc smartphone- ul pentru rețelele de socializare, vionat conținut pe Youtube, ascultat muzică, gaming şi câteva selfie- uri şi/sau poze normale (urmând a fi postate)....? (mai mult)
Am 16, 9 mm diametru la inel. Ce mărime este? De unde pot afla exact mărimile? Am vazut mărimi din două cifre peste 40 (ex: 47, 52) și mărimi mici, sub 20 (ex: 6, 15). Am dat un search ...? (mai mult)
Am 16 ani si am un card la banca pe care imi primesc alocatia. Cardul este la BCR tip City card. Vreau sa- mi atasez acest card la contul meu de PayPal si nu prea stiu cum se procedeaza. cere confrmare?...? (mai mult)
Daca dau comanda de haine de la "Porc" in cat timp imi vine comanda?
Cine are cont WorthPoint? Imi poate spune cat costa acest ceas? https://www.worthpoint.com/worthopedia/casio-lcd-shock-watch-mtg-960de-1544118248
Am si eu nevoie de ajutor e ziua unei profesoare cu care ma inteleg enorm si vreau sa ii fac un cadou eu si nu stiu ce sa cumpar nu vreau chestii ieftine cafea sau ciocolata are 37 de ani dar...? (mai mult)
Mama mea are momentan acest tip de smartphone https://m.emag.ro/telefon- mobil- lenovo- a859- dual- sim- 8gb- white- a859- white/pd/DGDQQBBBM/ Nu îi ține bateria decât 2- 3h așa că folosește...? (mai mult)
Este legit siteul de distance.ro?
Eurogsm e legit? Sper ca nu da tepe
Voi in functie de ce specificatii va alegeti castile in- ear pentru telefon? Am vazut ca unele au impedanta (ohm) de 16, altele de 32. Unele au frecventa de 19 - 20 kHz, altele de 20 - 20 ...? (mai mult)
Site-uri de unde imi pot cumpara haine de blana ARTIFICIALA dar care sa arate si bine? Sa nu para sinteticul acela urat
Am dat o comanda de pe olx de la un barbat de o pereche de adidasi nike air force one. fake. Mi- a venit perechea gresita si am sunat la acelasi om si mi s- a spus ca va ajunge luni sau ...? (mai mult)
Buna, Am nevoie de ajutorul vostru! Este ziua iubitului meu peste o saptamana iar eu nu am nici o idee cu ce sa- l suprind. Suntem de putin timp impreuna si nu ma pricep deloc la cumparat cadouri. ...? (mai mult)
Cât e transportul la zaful?
Buna, as vrea sa cumpar un ceas de la www.bmgamanet.com ati luat ceva de la ei ca pe google vad ca au recomandari pozitive. Mersi
De ce imi scrie, , Confirmation received. Finished, , pe Aliexpress la doua produse pe care eu nu le- am primit? Iar cand dau pe View Delivery Details scrie ca a ramas la Departed country of origin acum...? (mai mult)
Vreau să-mi cumpăr ceva și am observat că pe QUICKMOBILE sunt mai ieftine. Și aș vrea să știu părerea cuiva care a cumpărat de la ei.
Buna ziua! Imi puteti spune va rog site-uri, magazine unde pot gasi adidasi de calitate? As vrea sa fie din piele, panza, panza ecologica, ma intereseaza sa fie rezistenti si de calitate.
Stiti un cupon de reducere pentru sephora?
RASPUNDETI REPEDE VA ROG :( Am o problema.Am vrut sa comand o agenda care putea fi refolosita (se numeste "Rocketbook") de pe amazon, cand am comandat- o totul era bine pana cand am primit un email de...? (mai mult)
As vrea sa comand o trotineta din China de pe alibaba. La transport scrie. Expresa sneller metod. Est 110euro. Iar când dau sa plătesc îmi arata 300e. Asta e tot de plata sau mai trebuie sa plătesc...? (mai mult)
Va salut, vreau să- i fac prietenei mele un cadou de 1 martie, în ultimele luni ea își dorea un ceas inteligent. Ce imi recomandați în acest caz? Eu am vazut produsul aceste, merita? Smartwatch...? (mai mult)
Daca comand de pe Aliexpress o sa imi vina pachetele la usa sau la posta(sau in cutia postala din bloc daca sunt destul de mici?)
A comandat cineva adidasi de pe sportdepot? Sunt fake sau? Stiti site-uri care ai originali 100%?
Stiti un site unde pot gasi niste bluze/hanorace ok? Nu ma refer neaparat la chestii gen nike/adudas etc...pentru ca nu caut ceva tip sport..imi trebuie ceva de genul mai elegant
O comandat cineva de pe siteul "rugbyshop.ro"? Vreau sa stiu in cat timp o ajuns comanda Mulțumesc!
Mi-am facut un cont pe eMAG. Dar am scris gresit emailu, cum pot schimba emailu? Am scris yhoo.com si totusi a mers desi nu exista asa ceva. Iar acum emagu o sa imi trimita factura la adresa asta
In cat timp ar ajunge un colet la posta daca a fost trimis de vineri? Se ia in considerare ziua de sambata?
Daca curierul nu ma gaseste acasa pentru a prelua coletul spre expediere, pot sa ma duc a doua zi la sediul firmei de curierat pentru a da coletul spre expediere?
Hey, site-uri incaltaminte cu preturi ok? Nu prea ma pricep, doar de "about you" stiu, gen astia caut, dar nr 46: https://www.aboutyou.ro/p/puma/sneaker-low-rs-x-hard-drive-4327594
as dori sa ma ajutați și pe mine cu niște răspunsuri la o întrebare, am primit niște material textil și cum nu ma pricep as dori sa îl vând dar nu știu care este prețul la el, ...? (mai mult)
Am comandat niste casti online de pe eMAG, vandute tot de ei, dar am dat sa fie livrate in showroom si as vrea sa stiu daca pot verifica coletul acolo, pentru ca prin curier acasa aveam opțiunea...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe stockx? Cum se procedeaza cu "pretul oferit de tine" si cam cat timp dureaza sa ajunga comanda...si sunt noi sau folosite produsele de acolo? Ati avut vreodata probleme?
Aș vrea să achiziționez un laptop pe care să îl folosesc pentru lucru (editare video / foto, grafică, programare, etc), dar care să fie și portabil (preferabil ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe wish? E de incredere site-ul?
As dori sa comand de pe Aliexpress impreuna cu 8 prieteni mai multe produse. Este mai ieftin daca comand toate produsele la adresa mea sau sa isi faca fiecare in parte comanda la adresa sa? Va trebui sa...? (mai mult)
Buna,am facut azi o comanda la Altex, am apasat pe rate card bancar dar am iesit in momentul in care trebuia sa introduc datele cardului.Sunt sanse sa-l primesc si sa trebuiasca sa platesc cu cardul?
Salut.Am facut o comanda in valoare de 2800 lei joi seara si vineri seara i- a fost predata curierului comanda.Si sambata dimineata imi scrie ca a plecat din Baia Mare, si eu stau langa Constanta.Dar ...? (mai mult)
ati cumparat de pe situl CalculatoareOK sunt de incredere?
ce părere aveți de AlliExpress? Vreau sa comand de acolo 10 produse in valoare de 220 lei și nu știu dacă merită (nu sunt produse tehnologice, sunt haine și accesorii) Gen, am vreo...? (mai mult)
Buna seara, știți cumva de la ce număr (de bani) se aplica taxele vamale? Știți, aș vrea să cumpăr ceva din străinătate (alliexpress) in valoare de 220 lei. S- ar aplica vreo taxa in plus la...? (mai mult)
Daca am comandat ceva pot refuza comanda la curier? Pe site nu mai merge sa dau anulare comanda deoarece a ajuns deja în depozitul local. Cum sa fac sa nu incurc?
cei de la pc garage mi- au dat un mail ca ma vor contacta in legatura cu o rambursare de bani dar ei nu m- au contactat, inca dupa o saptamana dar nici nu stiu pe ce sa ma contacteze pe mail...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...