Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Se apropie ziua iubitului meu și as vrea să-i cumpăr un parfum. Ce spuneți, de care sa ii cumpăr? Vreau și ceva bun, dar sa nu depășească 250-300 lei
Păreri aboutyou.ro Sunt originale produsele de pe site-ul lor?
Doresc să-mi iau AirpodsM i9s de pe joom merita?
Stie careva cat se ia la vama din Romania (la% din produs sau vreun pret exact? De ex. vreau sa iau ceva din U.S.A de 35 dolari.
Idei de cadou pentru o prietena care a facut 22 de ani? Ceva pana la 150 lei.
Cine stie un site unde pot gasi creta de tabla foarte buna maxim 30lei? As dori si site-ul daca se poate, multumesc anticipat
Salut.Am si eu un colet la FanCourier si vineri la ora 17:36 imi zice ca a fost preluat de FanCourier.Adica el maine trebuie sa ajunga la depozit si de la depozit la mine acasa.Si maine se deschide de ...? (mai mult)
A mai trimis cineva vreun colet prin posta? Cum ii cu banii?
Bună, TPU! Stie cineva daca pe site- uri gen Neer, Felamo, Kiko, pot gasi inel ca cel din Twilight Saga? Am gasit pe wish acest gen de inel, dar, pe wish plata se face cu cardul, iar eu as vrea...? (mai mult)
Ceau! A comandat cineva parfumuri de pe site-ul Vivantis? Persista mirosul, sunt de calitate? As vrea sa stiu daca merita banii si daca sunt originale. Merci! :)
Salut. Stie careva daca cei de la Wish imi taxeaza transport pentru fievare obiect comandat de la ei daca sa zicem ca comand 3 obiecte deodata? Dau si funda daca imi explicati cum se da ca sunt nou. ...? (mai mult)
Recent mi- am facut un cont de Instagram unde am decis sa imi pun niste bratari facute de mine handmade la vanzare. Am tot trimis cereri de follow ca sa- mi fac contul cunoscut insa acum nu se...? (mai mult)
De ce nu se mai gaseste American Cola, ca pe vremuri în România?
Hainele de pe Amazon sunt fake?
De unde pot cumpara geanta de transport pentru un monitor (de 27 inch, daca conteaza) si una pentru un sistem pc? Vreau genti special concepute pentru asa ceva. Mi- am uitat gentile in Italia si nu...? (mai mult)
Help mamici! Vreau sa- i fac o surpriza copilului si sa- i cumpar modelul asta de adidasi https://www.bravosport.ro/adidasi- pentru- bebelusi/2415890- adidasi- cu- luminite- pentru- copii- cu- personaje.html....? (mai mult)
Cat de mari pot fi coletele Internationale pe care le primesti la Posta Romana? Adica pe Aliexpress sunt si biciclete, as vrea sa stiu cum sunt livrate.Ce greutate/volum maxim/a iti poate veni la...? (mai mult)
Hei! Aveti o cameră foto fie ea una DSLR sau Mirrorless? Dacă da, ce model si de cel l-ați ales pe acela?
De unde pot cumpara gheata carbonica in cantitati mici in Constanta?
Spuneti-va parerea despre comenzile de pe Wish.
Se vand la teleshopping niste aparate mici, precum un ruj, care rad/smulg mustata. Are cineva si poate sa lase un review? Vreau sa cumpar pentru o mustacioasa.
Aveti si voi niste recomandari de pantofi, mai pe romaneste de adidasi dar nu vreau ceva sport vreau ceva asa mai de oras? Sincer pe mine ma atrag modelele air de la nike dar nu air forceurile. ...? (mai mult)
Un scaun de birou confortabil pentru stat multe ore pe zi? Pentru o persoana cu putina cifoza, in jur de 200 lei
Stie cineva vreun magazin prin Bucuresti din care imi pot cumpara un travel case pentru Nintendo switch?
Stie careva unde pot gasi figurina Cooper, din Trolls?
Daca vreau sa returnez un telefon îl împachetez eu sau?
Stie cineva de unde pot cumpara carti de joc de firma mai ieftine decat pe toate siturile unde un pachet de bicycle costa 20 de lei(un pret prea mare)?
Vreau sa- mi spuneti unde pot gasi cleme pentru a bloca greutatile pe o gantera? Tin sa precizez ca gantera mea are un diametru de 28 mm nu e spiralata si imi trebuie cleme de fier. Daca stiti...? (mai mult)
Va salut! De unde pot cumpara paysafe card?
Știe cineva de unde pot cumpăra folii A4 pentru laminare in Iași? Am căutat la Felicia, Lidl, Auchan, Kaufland dar nimic. La Stef am fost dar e cu bucată și e cam scump, eu vreau pachet cu 100...? (mai mult)
Heei! Vreau si eu sa fac o comanda de pe Jolse sau BB Cosmetic in valoare de 36, 12 dolari pe Jolse sau 36, 60 pe BB Cosmetic. Intrebarea e, cu aceste preturi, trebuie sa platesc taxa vamala?...? (mai mult)
Pentru bucuresteni; ) Vreau sa imi iau mai multe chestii ieftine [ de la mai multi selleri ] de pe aliexpress. Stau in sectorul 2. Daca or sa vina coletele unde vin de obicei? La oficiul din cartier...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe Altex care a venit cu Cargus. Am avut surpriza sa constat ca la despachetarea comenzii cutia produusului meu e sparta, produsul nu pare afectat, dar ce pot face in privinta...? (mai mult)
Doresc să achiziționez un scaun de gaming confortabil intre 500-1000 lei. Vreau să mă țină mai mult de 3-4 ani și să nu aibă mânerele de plastic. Aveți recomandări?
Cine a mai comandat de pe alibaba. Com? Sunt bune produsele lor? În cât timp ajuns în Europa? Trebuie plătit vama sau alte taxe?
De unde as putea sa cumpar niste abtipilduri cu merida pentru a le lipi pe bicicleta? Multumesc
Îmi mai rambursează cei de la Joom banii pe un produs care nu a ajuns la mine dacă, cardul pe care făcuserăm achiziția mi- a fost anulat de cei de la bancă, deoarece aveam două atașate la același...? (mai mult)
Daca sunt mamici pe aici: Ce parere aveti despre adidasii astia? https://www.bravosport.ro/adidasi-pentru-bebelusi/2323737-adidasi-sport-nike-pico-4-v-baietei.html Merita banii?
Buna, imi place foarte mult modelul asta de bluza de trening https://www.bravosport.ro/bluze- de- trening- femei/528013- jacheta- joma- championship- iv- negru- alb- pentru- femei.html, as vrea sa- l...? (mai mult)
Știe cineva un site/firma etc de unde pot sa imi comand mancare acasa? Stau la sat, foarte aproape de oraș (Oradea) Dau funda (Nu stiu daca am ales categoria buna).
Am comandat niste haine pe net si din greseala am uitat sa specific apartamentul in care stau... sunt sigur ca livrarea va fi prin posta, daca e sa nu- mi ajunga coletul pana in ziua limita, ce ar trebui...? (mai mult)
astazi mi- am facut un card de debit VISA la ING, am pus o suma de 200 RON pe el, i- am activat si ING Pay din ING HomeBank, dar nu am reusit sa il leg la Google sau EMAG de exemplu. Eu am...? (mai mult)
Hi TPU! Are cineva cod de reducere pentru elefant?
Vreau să-mi comand de pe stockx o pereche de pantofi, în cât timp ajung? Cum funcționează plata cu cardul la ei, e totul în regulă?
La itgalaxi cât costa livrarea ca pe site nu scrie? Dau fundă! :D
Azi am fost sunat de curier si nu am putut raspunde asa ca am inchis. Si am resunat dupa 20 de minute, dar linia era ocupata. Asa ca am sunat din nou la 4 jumate si nu mi s- a raspuns. Ar trebui sa ...? (mai mult)
Salutare. Aveti careva comenzi pe aliexpress de primit? Am vreo 2 si din data de 8 ian (cam pe atunci a aparut prostis asta de virus) nu s- a mai auzit nimic de comenzile mele. Pe siteurile de tracking...? (mai mult)
Salut tpu.As vrea să-mi comand niste cosmetice de pe elefant, dar am auzit ca unele comenzi nu vin complete sau chiar întârzie. A pățit cineva asa?
Buna seara, stie cineva unde pot gasi tricouri asemanatoare celui de mai jos? Cu decupaj in partea din fata si cu bareta aceea la gat din material. https://www.emag.ro/only- tricou- cu- decupaj- pe- partea-...? (mai mult)
Cum vi se par hainele de pe snikkers studio?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.