Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Imi puteti spune si mie va rog de ce atunci cand dau nr awb la fan curier imi arata ca comanda mea nu a fost inregistrata? Am facut comanda de luni seara si nimic.Nici nu stiu daca imi vine comanda...? (mai mult)
De unde aș putea cumpăra machetele mașinilor din filmul Fast and The Furious? Pentru colecție. Sunt fan filmelor.
TPU, Amazon livrează și în România? Daca da, cât ii ia sa ajungă? Fundă
Care sunt preturile de la Vagabond Studio? Care e cel mai ieftin lucru de acolo? Vreau mai multe detalii. Un tricou cat ar costa sau o pereche de pantaloni?
Stie careva un site din Romania de unde pot lua ceva imbracaminte ori accesorii NBA *originale?
As dori sa comand niste produse de pe www.etsy.com ceea ce inseamna ca vor fi livrate din SUA in Romania. Nu prea inteleg cum functioneaza chestia cu vama, inteleg ca trebuie platita...? (mai mult)
Din Iasi de unde pot lua 2 cutii goale pentru papuci? Una pentru fila și una pentru nike. Pt ca am cumpărat 2 perechi noi dar fără cutie.
Cine imi recomanda un scaun de birou pana in 700- 800 de lei decent? Stau foarte mult timp la calculator si am un scaun de toata mizeria. As vrea ceva frumos, nu e neaparat de gaming dar as vrea sa pot...? (mai mult)
Salut, ce inseamna "WE Ship To Uk, The Product Are Ship From Uk warehouse, others Countries we'll ship from China"? E dintr-un anunt de pe eBay
Cum pot anula cererea mea de card Monese? Adica sa nu mi-l mai trimita. Dau funda repede va rog
Am si o intrebare. Prin ce vine cardul monese? Prin posta sau prin curier? Abia mi-am dat comanda de card. Si cat platesc la transport?
Cine a comandat haine pentru barbati de pe Joom sau Aliexpress?
Salutari, as dori sa stiu ce magazine ar putea fi inchise maine, 24.01, in special ma intereseaza florariile din mall-uri. Multumesc.
Salut. Vreau sa cumpăr un aspirator pana în 300 lei. Acum care e diferența dintre cel cu sac și cel fără? Poți curata sacul? E bun aspiratorul acesta : https://altex.ro/aspirator- cu- sac-...? (mai mult)
Duminca 19 ianuarie, mi- am dat comanda de adidasi de pe site- ul sportvision. Luni primesc mesaj ca l- au pus la curier si marti trebuia sa ajunga, dar nu au ajuns. M- am uitat si la statusul...? (mai mult)
Cine îmi poate recomanda cu site online serios cu bijuterii din aur pentru barbati? Mulțumesc anticipat! Dau fundă celei mai bune și mai rapide recomandări!
Am un colet pe care trebuie sa il primesc in jud Ialomita cu Bookourier (nu am mai auzit niciodata de firma asta). Cand bag awb pe site imi arata ca ieri a fost inregistrat in sistem GLS (nu stiu care ...? (mai mult)
Ce parere aveti de site-ul PhoneGSM? Ar trebui sa am incredere?
Hei. Exista Animax la mall in Suceava? Vreau sa imi cumpar niste pestisori.
stie cineva daca am comandat ceva si nu mi-a ajuns biletul cu care merg la posta, pot sa ma duc doar cu buletinul sa ridic comanda de la posta?
As dori sa achizitionez un mini excavator nou de 10-18 cp la un preț bun, mulțumesc!
As dori sa achizitionez o lampa circulara pentru make-up. Imi puteti face cateva recomandari de site-uri ok de unde sa o achizitionez?
Daca achizitionez un laptop de pe olx prin "livrare cu verificare" si il primesc si dupa 2 zile imi dau seama ca nu functioneaza, pot sa il returnez si sa imi iau banii inapoi?
Ce pareri aveti despre bibloo(site-ul de haine)? A mai cumparat cineva de pe el? E legit?
Trebuie să primesc o rambursare de pe joom. Dacă am plătit cu Google pay voi primi banii?
Salut, cine știe cât costă transportul prin fan Courier? Eu vreau sa trimit din Bacău tot în județul Bacău. Mulțumesc, dau funda!
Salut, legat de trimiterea prin fan Courier. Produsul trebuie neapărat împachetat de mine sau îl pot da lor și o să-l împacheteze ei? Mulțumesc, dau funda!
De ce KFC si Mc Donald's ofera mancare putina la meniuri dar scumpa?
Buna! As dori sa comand o lampa circulara pentru make up si am gasit o oferta accesibila pe https://www.maniamall.ro/ A mai comandat cineva de aici? Vreau sa stiu pareri despre acest site. Cat de ok...? (mai mult)
Salut, știti cumva daca pot activa la brd verificarea cand plătesc folosind cardul? Ma refer sa primesc o notificare pe care sa apas da/nu sau ceva de genul asta.
Aveti niste recomandari de pantofi de trail running barbati rezistenti la apa sub 250 lei?
Mă adresez celor care au comandat vreun produs strict din USA. Vreau sa știu cât v-a costat transportul în total cu toate taxele.
Pentru persoanele din Zalau! Putem comanda mancare de la kfc? Sau trebuie sa mergem acolo si sa o luam?
Daca cei din China au sărbătoare pana in 1 februarie o sa mai trimită comenzi cei de pe Aliexpress si joom?
În cat timp ajunge ceva de pe AliExpress la Paris?
Daca mi-a trimis cineva un pachet prin posta vineri, e posibil sa il primesc luni?
A cumparat cineva de pe siteul wish? Este sigur? Trimite produsele?
mi-am cumparat azi niste casti, de ce se aud slab si nici bassul nu e cum trebuie sa fie. Cum le fac sa se auda mai tare si bassul sa fie pronuntat?
Am comandat un inel de pe Joom si imi este foarte mare. Daca le scriu imi va da banii inapoi?
De unde pot lua tricou cu lover loser dar fara card?
Pot gasi creioane B, 2B, 3B, 4B la orice librarie?
Am comandat recent de pe AliExpress un produs, dar am realizat mai tarziu ca am scris adresa gresita. Cum pot contacta posta pentru a schimba adresa?
Am cumpărat un joc de pe un site și am ales sa plătesc cu cardul. După ce am platit primesc email prin care acel site îmi cere o verificare și îmi spune că comanda mea este blocată, dar banii...? (mai mult)
Am comandat recent de pe AliExpress un produs, dar am realizat mai tarziu ca am scris adresa gresita. Cum pot contacta posta pentru a schimba adresa? Sau am pierdut produsul?
Hainele de pe fashion days de la adidas/Nike sunt originale?
Am făcut o comanda de un tv în rate. Însă pe numele mamei, e posibil ca atunci cand va ajunge mama sa fie la servici, pot ridica eu coletul cu buletinul ei? Si eventual cu al meu sa vada ca avem ...? (mai mult)
Cat de rapid livreaza mancarea Glovo?
Cu o luna vechime la locul de munca îmi pot lua un laptop în rate?
Cine cunoaște magazine in București unde pot găsi pălării de paie pentru bărbați (dintr- alea de se folosesc vara la mare)? Va rog sa țineți cont ca este iarna si nu este sezonul lor asa ca dacă...? (mai mult)
Am primit mesaj de la DPD ca o sa mi se livreze azi o comanda pe care am facut- o ieri dimineata (de obicei imi vin coletele de pe- o zi pe alta) dar cand introduc awb- ul pe site imi arata doar "receptionare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!