Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cum pot sa comand de la McDonald si sa imi livreze comanda fara sa ma deplasez eu la un restaurant McDonalds?
Știe cineva de unde pot cumpăra pungi ziplock în Iași? 70mmX100mm ar fi mărimea ideală.
Dau funda. Caut pe cineva care să aibă +18 ani. Să mă poată ajuta să îmi fac card de revolut. Multumesc mult plus ca pot plati.
Cât credeți ca costa sa livrez un colet Rüsselsheim-Tg Mures?
Salut/Buna tuturor. Un site de incredere bun pentru parfumuri? As vrea sa achizitionez un parfum pentru iubita mea si as vrea un site de incredere care sa ofere produse originale.
Am primit un email de la aliexpress ca mi s- a extins perioada de protectie la un produs pe care l- am comandat, am intrat pe cont si imi arata un mesaj necitit dar mesajul nu e nicaieri? Nu vad despre...? (mai mult)
Voi ati intalnit curieri care se se uite urat cand le dai suma fixa? Voi lasati bacsis cand comandati ceva?
Salutare tuturor! Este cineva care a cumpărat produse de pe Wish? E site serios? Am văzut unele produse cu niște prețuri prea bune ca să fie adevărate. Trebuie să plătești în avans? Cât mai...? (mai mult)
De unde aş putea face rost de un cristal de cuarţ natural?
Cum plătiți cel mai des la eMag? Card sau cash?
Salutare! Voi stiti unde gasesc ardeii de la ciorba de linte vanduta de saormeria Dristor? Am tot incercat in comert diferite borcane, dar sunt prea iuti sau nu seamana cei de la Dristor. Multumesc
Ati comandata vreodata ceva resigilat de la eMag? Ati avut ceva patanii...neplacute?
Pot cumpăra in rate un PC neavând card de cumpărături? Daca da, unde și ce cerințe trebuiesc îndeplinite?
Cât costă un pui la magazin?
A comandat cineva de pe site-ul depurtat? Sa-mi ofere recenzii despre articolele lor, daca sunt calitative.
Buna, imi poate recomanda cineva un storcator de fructe si legume foarte bun care sa stoarca bine fara a mai lasa sucul in resturi? Puteti sa imi lasati si un link ca sa il pot comanda, multumesc.
DOAR FETELE SA RASPUNDA! Ce le place la un baiat mai bine spus cum le place un baiat sa fie? Ex sa aiba muschi, barba stiu eu freza, par mic, par mare? Intelegeti voi? In afara de bani :))))
De unde pot comanda snitel la domiciliu in Bucuresti cu plata cu cardul?
A comandat cineva casti i12 TWS de pe Aliexpress/Joom? Daca da, sunt bune?
Am dat din greseala confirm order received pe Aliexpress. O sa mai primesc produsul? Il astept de 1 săptămână. !
Buna, am o nelamurire.Am comandat de pe joom o pereche de ghete care costa 118 lei si coletul a ajuns la posta de la gara, ca sa pot scoate coletul pe aviz scrie ca am nevoie de: - copie act de identitate,...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt și eu dornic să primesc niște răspunsuri mai competente decât ce am primit de la angajatele Poștei Române, situația stă în felul următor: Am dat niște comenzi de pe AliExpress,...? (mai mult)
Stie cineva care magazine din Romania vand alge marine?
Vreau sa imi cumpar o bricheta cu tripla iesire cu kerosen anti vant( poti spune ca e o sabie star wars :) ). Dar nu știu cum să o încarc. Puteți să îmi dați un link de la o butelie mica cu kerosen...? (mai mult)
Ati cumparat vreodata ceva de la teleshopping? Cum a fost produsul?
Stiti ceva site-uri outlet haine si adidasi din Uk sau de oriunde dar legit si la preturi bune? Dau funda pentru cele mai bune exemple.
Hei, Daca am cumparat din Sua un colet in valoare de 200 €, cat costa taxele vamale? Multumesc
Deci, îmi puteți spune cum funcționează EMS, sunt cateva taxe, se ia de la oficiul lor sau de la oficiul poștal din localitate?
Vreau sa comand de pe Bershka niște produse. Din câte am înțeles plata se face doar cu cardul. A mai comandat cineva? E sigur acest mod de plata? As fi preferat plata ramburs, dar nu se poate... ...? (mai mult)
Voiam să va intreb cat as lua la amanet pe un ceas placat cu aur daca valoarea lui in magazin este de 900 lei? Dar pe unul care nu e din aur de la D&G? Unde ma sfătuiți sa merg, la amanet ...? (mai mult)
Vad pe h m oferte de 5 tricouri, 2 perechi pantaloni, etc. In magazin exista ofertele? Sunt impachetate toate 5 tricourile sau cum?
Știți vreun site (de preferabil din Romania) unde pot găsi air force 1 low utility green sau reflective green camo?
Vreau să iau o cușcă de transport pentru un cățeluș. Ideea e că dimensiunea maximă e de 55x40x23 cm. Îmi poate spune cineva care e înălțimea? Mi se pare ciudat faptul că acea cușcă trebuie...? (mai mult)
Un cadou pentru o fată ce ii place dansul?
Cum transfer bani de pe card pe paysafe, stie cineva?
Știți vreun site mai deosebit de unde pot cumpăra caiete cu spirală și clipboarduri de calitate?
As vrea sa îmi cumpăr ceva de pe Wish, cum se face plata prin card sau la poștă?
Oare de ce a fost trimis un produs pe care l-am comandat de pe joom din București in Frankfurt Germania? O sa mai primesc coletul?
Cine mai are probleme cu Poșta Română? Eu comand de pe Aliexpress, Joom si pachetele ajung din China aici 2 săptămâni si la mine ajung aproape dupa 2 luni. Oare de ce întârzie asa...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o insigna de la eMAG, as putea sa o cumpar din showroom fara sa imi mai livreze? Sunt din Timisoara.Multumesc.
Salut, de ceva vreme sunt în căutarea unor jordani și tot dau de fel și fel de site- uri cu fel și fel de modele. De curand am dat de site- ul "playersroom.ro" care are anumite modele pe care nu ...? (mai mult)
In seara asta am gasit o pereche de ghete de pe site- ul MetalShop si prima data am trimis comanda si acum ma pune sa depun banii pentru ghete si dupa aceea comanda imi va fi livrata. Imi este...? (mai mult)
Salut, m-am apucat de sala de vreo 2-3 săptămâni și as dori sa iau niste proteine, ce mi-ati recomanda? Am 16 ani, dau funda!
De unde as putea sa cumpar o pereche de ochelari Oculus Quest? Pur si simplu nu gasesc pe niciun site din RO (in afara de Amazon).
Doresc sa achiziționez un produs open box folosit ca demo intr- un magazin (Un iPad, mai exact). Întrebarea e următoarea, cat de mult merita acea reducere de 1200 de lei și cat de tare ma...? (mai mult)
Ştie cineva în ce magazine se poate găsi ajvar?
Bună, am o întrebare despre Aliexpress, ce înseamă pcs, de exemplu vreau sa comand niște huse de scaun și îmi zice sa selectez 1pc 2pcs ori 4pcs sau 6pcs?
Am nevoie de ajutor, am cumparat 2 bonuri de paysafe in valoare de 125 de lei pentru a le folosi pe google play. Dar nu merge sa le folosesc in google play, cum as putea sa ii bag in google play? Va ...? (mai mult)
Am deschis mai multe dispute pe aliexpress si mi- au zis ca o sa imi dea banii si in aceeași zi am primit acel colet. Am anulat disputa si i- am zis ca am primit produsul si a spus ok. După...? (mai mult)
poți să faci o comanda online cu plata la livrare atâta timp cât ești minor(15 ani)? Va trebui să plătească un adult sau o pot plăti eu? (Comanda e pe numele meu)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!