Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
In ce magazine din Romania as putea gasi verbina? Seminte sau planta in sine.
Ce părere aveți de lucrurile vândute pe Wish? Mie unul, doar câteva dintre acestea mi se par bune. Cred că sunt așa de ieftine deoarece sunt la mâna a doua. Voi ce părere aveți?
Se vand cumva in dragonul rosu suveniruri? Daca da, stiti unde mai exact(in ce pavilion)?
De ce nu mai ofera eMAG livrare gratuita la comenzi mai mari de 100 lei? Sunt firme mai mici decat eMAG care ofera livrare gratuita si la comenzi mai mici (nu neaparat de electronice). Ma refer doar la...? (mai mult)
Îmi explicați și mie va rog (ca la prosti daca se poate) cum se returnează ceva luat de pe net? Știu că e ceva contract de returnare, dar as fi recunoscătoare daca mi s- ar explica tot ce...? (mai mult)
Ce părere aveti despre site-ul vrpro.ro?
Cineva din Iasi care vinde pitoni regali?
Am comandat un ceas guess și îmi spune ca va fi livrat in ambalaj personalizat, ce este acela?
Bună TPU! Daca am primit un colet de la Amazon in data de 24.12. 2019 și am primit Reaviz pe data de 31.01. 2019, îl mai pot încă ridica de la Poștă? Mulțumesc!
Mai avem branduri românești?
Daca comand ceva pe eMAG imi vine acasa factura?
Salut, unde pot gasi vans x mickey mouse 90th anniversary? Marimea 44.5 45?
Un Canon care sa filmeze 1080 p 60 fps cu wifi și bluethoot daca se poate/. Ecran cu touch rabatabil într- o parte, stabilizare daca e posibil. Până în 2000 lei să- l pot găsi undeva la 1500 ...? (mai mult)
De la ce magazin fizic as putea cumpara o lampa cu aspect de luna? Gasesc peste tot pe internet, dar as prefera sa o cumpar direct de la un magazin.
Am facut o comanda online in data de 27.12. 2019 si este trimisa cu fan courier. Sambata am primit mesaj cu awb si ca vine courierul intre 09- 17, nu a venit si nici azi nu a venit. Am verificat...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un site de unde sa- mi comand, in afara de eMAG ca s- au imputit, au pus transport 15 lei la comenzi de minim 1500 lei, daca ai comenzi de 1500 lei sau mai mult atunci...? (mai mult)
Ce inseamna livrare in tranzit? Stie cineva orarul de livrare de la Urgent Cargus?
Am o intrebare in legatura cu creditul online de pe eMAG. Daca nu am card, cum plătesc rata lunar? Cum le trimit banii?
Ce părere aveți de acest aparat unde gătești fara pic de ulei și cu puține grăsimi dar și cu mai puține calorii? Are cineva? Este bun? https://www.mediashoptv.ro/produs/livington- low- fat- ...? (mai mult)
Dezavantaje pentru Panasonic lumix g80? De ce sa nu-l cumpăr?
Cine a comandat de pe Ebay? Este de încredere?
imi poate da cineva niste site- uri gen cum e OLX sau publi24 la noi in tara pentru urmatoarele tari:Dubai, Germania, Italia, Spania? Dar gen sa nu fie de masini sa poti vinde si telefoane...? (mai mult)
Daca cumpar de pe magazin play cu un gjft code de 80 de lei si cumpar un joc de 30 imi raman bani pe acesta?
Salut, vreau sa cumpăr un telefon dintr- un amanet din alt oraș. Telefonul va fi pus prin curier cu verificare colet. Care sunt șansele ca el să aibă probleme daca in anunț e specificat că nu are?...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpăr un telefon de pe OLX, de la un amanet dintr- un alt oraș. Si ar fi transportat prin curier, as vrea sa știu cât timp îmi lasă curierul sa verific telefonul. Specific că...? (mai mult)
Care mall din Bucuresti este mai mare dintre Afi sau Mega Mall?
Stiti vreun site de unde se pot cumpara calculatoare desktop si componente de calculator din strainatate care sa fie mai ieftin decat ce se gaseste la noi in Romania gen eMAG, flanco, altex? Multumesc...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe quickmobile și deja sunt 6 zile de cand nu a fost trimis către curier. Credeți ca îl va trimite in a 7 a zi? Ați mai comandat de pe quickmobile? Este sigur?
Camere foto Canon 4k 30 fps Până în 2000 de lei 1600 sh Cu stabilizare? Va rog?
Salut, conteaza greutatea la nike vapormax flyknit 3?
Ce părere aveți despre Wish? O sa iau țeapă daca comand de pe Wish?
Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Unde pot gasi haine\echipament militar de femei care sa fie in stoc? Stiti un magazin sau un site? Am incercat pe toate siteurile posibile dar stocul pentru...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre Canon 250 d sau Panasonic lumix g7. Care este mai bună? Pentru filmare o sa fie folosită mai mult, dar nici pozele nu vreau sa fie foarte neglijate. Timelapse slowmotion etc. Canon...? (mai mult)
Se merită să mi cumpăr Rhino Correct?
Sameday livrează si in weekend?
Am cautat sa achizitionez o geaca ca cea a lui Codrin, ma refer la cea ca de camuflaj a lui si nu am gasit. Daca stie cineva de unde as putea achizitiona una il rog sa- mi lase un link sau...? (mai mult)
Slaut TPU. Imi poate spune si mie cineva unde gasesc pasta de dinti UltraBlanc. Ms
Siteul Sportisimo e de incredere?
Imi puteti recomanda va rog mult un site de unde pot achizitiona bauturi alcoolice (Am nevoie sa fac un cadou dar nu stiu de unde sa iau)
Https://sizeer.ro/jordan-access-barbati-pantofi-sport-alb-ar3762-008 este legit site-ul/papucii?
Eu cred ca de pe joom ajunge mai repede produsul ca de pe aliexpress. Voi ce ziceți?
Știți este deschis maine la Poștă?
Salut TPU, Maine voi efectua retur la un telefon luat din Showroom- ul Emag. Mentionez ca am luat telefonul in rate cu un card de salariat de la BRD. Daca efectuez returul, sunt obligat sa iau ...? (mai mult)
Acum am primit mesaj de la joom ca produsul a ajuns în țară și urmează să imi fie livrat. Cam in cat timp ajunge la mine dacă azi a ajuns în țară?
Aliexpress sau Joom?
Cei care au comandat de pe joom au primit comanda si dupa 75 de zile?
Am o cateva intrebari despre rate la Altex: Sunt major si am un card Raiffeisen, pe care il folosesc pentru retragerea banilor, pe el in intra salariul. Am auzit ca la Altex sunt maxim ...? (mai mult)
Pana acum am deschis vreo 4 dispute pe aliexpress cu un vanzator si tot imi zice sa mai astept si nu imi da banii înapoi. Si de 3 luni am dat comanda. Ce sa fac?
Este de încredere aplicația Aliexpress? Da țepe Aliexpress? Dacă dau o comanda si nu vine după 60 de zile imi da sigur banii inapoi?
si La Multi Ani! Am zarit pe Facebook un video de initiere gratis desi investitie de vreo 5000 de euro de a vinde pe Amazon, desi sunt sceptica in acea reclama si de a ma inscrie in trainingul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!