Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Am găsit niște lentile pentru telefon si pe aliexpress si pe joom. Pe joom is 8 lei pe aliexpress is 6 lei. Intrebarea este de unde sa le iau? De pe care vin mai repede?
Știți dacă site-ul buzz sneakers ( https://www.buzzsneakers.com/RON_ro ) vinde produse originale?
Am gasit site-ul joom, ce parere aveti despre el? Merita sa cumpar note10+ cu 435 lei de la ei? https://www.joom.com/ro/products/5ddfa7811436d40101893e09
Salut, cum pot sa anulez o domanda facuta online? In cazul meu, am cerut celor de la Zeedo Shop prin email sa imi anuleleze comanda dar acestia isi deschid magazinul abia pe data de 5, cand mi s- ...? (mai mult)
Sunt bune pistoalele aersoft cu arcde pe okazii, acela la 39 lei, este adevărat ce scrie in descriere?
Salut, in ce magazin (din oras) as putea gasi JELEURI FARA ZAHAR? La mine in oras sunt tot felul de magazine.
De unde ași putea cumpăra Păpuși personalizate cu fata mea stiu ca sunt din plus mari si frumoase marionete/papusi chiar nu stiu sincer cum se cheamă Link va rog!
am o intrebare legata de livrarea produselor de la bogas. In ce interval de zile de la plasarea comenzii este livrat coletul?
Salut TPU…. cum pot face rost de banuti TPU?
O husa bună pentru S10 Plus în jur de 75 de lei?
De unde pot cumpăra niște stickere? Vreau să-mi pun pe laptop. Nu vreau de pe net
Salut, ce parere aveti de site- urile alea mai putin cunoscute care vand produse la un pret mult mai scazut fata de site- urile cunoscute. Mi- am cumparat un galaxy fit hr de pe 220volt la 250 de lei ...? (mai mult)
Vreau sa plătesc online cu un card BRD maestro, si nu pot. Daca ma duc pe google play la paymant, introduc un cod din 16 cifre care începe cu 6764.Va rog daca ma puteti ajuta si sa imi spuneti daca ...? (mai mult)
Aș dori să achiziționez niște căști și nu știu care este diferența din wireless sau Bluetooth. Care căști sunt mai bune?(unele știu ca le au pe amândouă dar nu este cazul)
Salut, unde pot gasi color way uri la bascheti cu diferite culori la adidasi, Ma refer stangul o culoare, dreptul alta culoare.Cum ar fi kyrie confetti.
Cine a luat vreodata Țeapă de la Aliexpress?
Știe cineva unde mai precis e Nyx-ul din Palas Iasi? Ce magazine se învecinează cu el? Mersi!
Poți sa folosești PayPal cu paysafecard?
Am cumparat recent 7 piese pentru calculator de pe Emag si ieri am primit notificare importanta in care spune ca livrarea a fost facuta partial. Tot ieri am primit codurile AWB de la cele 3 ...? (mai mult)
Am o mica intrebare. Acum doua zile am fost si mi- am achizitionat o pereche de casti true wireless din Altex.As dori sa returnez produsul, insa ce nu stiu este ce conditii trebuie sa indeplinesc...? (mai mult)
Recent am comandat ceva de pe internet, am pus adresa si numarul de telefon corect dar am gresit email-ul... Vreau sa stiu daca comanda va mai fi efectuata sau daca ma va agrava cu ceva?
Acum am dat o comanda pe Gearbest. Cam in cat timp vine?
Este de încredere Gearbest?
Am deschis acum câteva zile o dispută pe aliexpress si vânzătorul a spus sa mai astept ca vremea este rea si o sa ajunga coletul in curând. Ce sa fac sa ii cer încă o dată banii înapoi? ...? (mai mult)
Pot plati cu cardul de la bcr online? adică cel pe care iti baga salariul său te duci la magazin si il introduceți în aparat si ai plătit.Si se numeste card de debit?
Am comandat azi un parfum de pe net, am auzit ca fan courier nu lucrează pana pe 2 Ianuarie, deci aveți idee când îmi va ajunge coletul?
Să am incredere in Revolut?
Unde as putea găsii un vas de lucru pentru robotul de bucătărie: Kenwood FPM800. Precisez ca vasul are 3.5l
Mi-am facut cont pe Aliexpress si mi-am luat un produs cu 0.05 bani ca nou venit. Oare o sa imi ajunga produsul sau este țeapă?
Joom este de încredere?
Cei care au comandat de pe aliexpress si produsul a fost pierdut de către Poștaș li sau mai dat banii înapoi de la Aliexpress?
Am comandat ceva de pe aliexpress si pe 15 ianuarie expira protecția de 60 de zile. Dacă nu imi vine produsul pana atunci o sa mai vina?
Am și eu o întrebare. 27 decembrie este zi lucrătoare? Am comandat un telefon și il aștept
Elefant.ro vinde parfuri originale? Daca da atunci de ce este diferenta mare de pret intre ei si Sephora?
Salut TPU, Maine voi cumpara un telefon in rate. As vrea sa stiu daca, la un moment dat, pot plati mai multe rate la un moment dat, ca sa nu mai astept atat de mult pana se termina ratele. ...? (mai mult)
Cum pot anula o comanda pe altex sau mediagalaxy
Buna buna! As vrea că eu împreună cu rudele mele sa plecăm după Anul nou la Parndorf si as vrea să știu exact cand va avea loc reducerile mari la început de ianuarie sau cand? Mulțumesc...? (mai mult)
Salut TPU, Maine voi cumpara un telefon in rate. As vrea sa stiu daca, la un moment dat, pot plati mai multe rate la un moment dat, ca sa nu mai astept atat de mult pana se termina ratele. De...? (mai mult)
Daca am pus la adresa pe AliExpress in loc de apartament am pus, , et, , care in insemna etaj, iar eu am pus etajul 16 dar voiam apartamentul 16, blocul meu are 3 etaje, deci postasul va...? (mai mult)
Urgent Cargus lucreaza si in ziua de craciun?
A comandat cineva unitati optice externe de pe aliexpress? Am vazut ca sunt ieftine fata de cele care se vand in tara.
La ce magazine pot sa gasesc lentile the contact colorate bune? De preferabil mai scumpe. Incerc de cateva ore sa gasesc magazine pentru asa ceva si imi apar numai din alea de 111 lei care probabil iti...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am nevoie de un sfat. Știe cineva vreun site de unde aș putea sa- mi cumpăr o trotineta electrică? Nu mă interesează să fie ieftina, ci să aibă o baterie ce nu solicită ...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre Hugo Boss bottled night si Bvlgari man in black? Va rog ajutati-ma! Este un cadou pentru tatal meu! Asptept raspunsuri!
Am si eu o intrebare, acum 3 zile am dat comanda de 3 jocuri de Ps4 de pe EMAG, pe site scria ca trebuia sa imi ajunga azi dar cand m- am uitat la comanda scria ca, comanda a fost plasata...? (mai mult)
Am comandat azi un hardisk de laptop de pe siteul pdmedia si am fost sunat de catre angajatul de la pdmedia ca voi primi coletul saptamana viitoare, mi- a zis ceva de posta romana prin fan courier.Va...? (mai mult)
E sigur sa comand adidasi de pe olx? Proprietarul spune ca sunt noi, pare de incredere din cate spune in descriere:))a mai comandat cineva?
Pot efectua retur la un produs luat din Showroom-ul Emag?
Pe Amazon trebuie să plătesc neapărat transportul?
Am dat o comanda ieri pe joom si a fost confirmată. Cand urmează să fie expediată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?