Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cine a comandat de pe ebay? Este sigur sa comanzi de pe ebay?
Am primit de la Aliexpress un email cu acest mesaj "Package arrived in destination country" daca pachetul a ajuns in Romania de la posta cand pot sa il iau?
De unde pot sa cumpar un tricou 20CM Records Parazitii in alta tara?
De unde pot cumpara ata dentara? La farmacie gasesc?
Pentru cei care comanda de pe alliexpress e adevarat ca daca comanzi de mai mult de 10 dolari cand ajunge pachetul in tara mai trebui sa platesti niste taxe in plus? Vreau un raspuns sigur.
Ce site de telefoane e bun? Emag e bun?
Vreau sa cumpar ceva de pe OLX (sub 100 lei) dar nu am bani, a zis fratele meu ca imi da(el sta in Sibiu eu în Argeș) iar ce vreau sa cumpar este din Brașov cum ar putea el să- mi cumpere...? (mai mult)
Recomandare boxa portabilă până în 180lei, cu tot cu livrare?
Știe careva dacă siteu-ul ekopiro este sigur? Gen dacă dă țeapă?
Imi poate spune cineva cat de sigur este siteul skates.ro? Adica, au produse originale?
Salut, stie cineva de ce atunci cand tragi dintr- un Goldfield (tigari mai ieftine de la lidl cu 14 lei) nu simt nimic fata de cum simt atunci cand fumez alte marci cum ar fi Dunhill sau Pall Mall? Care...? (mai mult)
Salut, as dori o idee de cadou pentru Crăciun, prietenei mele, buget 400 lei, are 15 ani, avem aproape 5 luni.
Dacă intru pe compari.ro și compar s10 plus o sa îmi dea mai multe site-uri, sunt legite sau fake de exemplu,, HOT PHONNE" E legit?
Mi- am luat un ps4 pro de la altex, dar imi puteti spune care hartie ar trebuie sa fie garantia? Am bonu fiscal si factura. In rest nu an primit nimic asa cum am primit la televizor o hartie pe care scrie...? (mai mult)
Niste bocanci pana in 150 lei? Rezistenti, caldurosi, impermeabili si sa nu alunec cu ei, aka anduranta.
Nu pot sa dau o comanda pe eMAG cu cardul. Imi zice ca trebuie sa primesc un sms dar nu am primit nimic iar numarul este inregistrat corect si pe site si la banca.
Îmi spune și mie cineva de unde pot cumpăra un tricou FIFA 20?
Salut, stiti cam in cat timp ajunge un colet cu ramburs? Persoana ce a trimis coletul a predat coletul la ora 15.00 luni(16.12), pe track &trace nu mai apare de pe data de 17 nimic..As vrea sa stiu cam...? (mai mult)
Știți cumva când se aduc artificii in Dragonul Roșu?
A comandat cineva de la venionline, este firmă serioasă?
Stie cineva cat costa livrarea de pe GOAT in Romania? Multumesc.
Unde pot găsi artificii in Râmnicu Vâlcea?
am cumparat o jucarie pentru fratele meu, mai exact un Stretch Armstrong (omuletul de se intinde) doar ca la mine nu se intinde. E super solid si l- am cumparat de pe net de Craciun pentru ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un instrument de pe un site din America, mai exact Guitar Center. Preturile acolo sunt afisate in dolari. Oare daca o sa imi comand produsul respectiv va trebui sa platesc in lei conform...? (mai mult)
am si eu o întrebare. Cine știe ceva despre site- ul www.airmaxromania.biz am dat comanda de niște adidasi si nici măcar nu mi- a venit nici o notificare nimic. A trecut deja mai bine de...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune parfumuri de la Avon? Miros si persistența? Funda
Daca tin bani in cont la banca pentru foarte mult timp, banca imi ia sau imi da bani?
Ce trebuie să fac dacă am făcut o comandă greșită ( am luat ceva în altă limbă), am refuzat coletul, am făcut comanda corectă ( limba potrivită) și am primit mesaj cu același AWB și că...? (mai mult)
Parere evomag? E un site corect? Vreau sa-mi iau xiaomi mi 9 lite si e cam cel mai ieftin pe evomag
Cat costa transportul din Craiova in Sebes prin DHL sau Urgent Cargus? Depaseste 30 de lei?
În cât timp vine un produs comandat de pe cel.ro știind că am comandat produsul pe data de 15.12. 2019 Mulțumesc!
Fratele meu vrea sa dea comanda de cateva obiecte pe eMAG, el se afla momentan in strainatate si va urma sa vina in tara in saptamana cu Craciunul, a dat comanda ca obiectele sa vina in showroom...? (mai mult)
cine stie o tigara electronica/vape buna pe la 150 de lei care sa scoata mult abur? Am primit recomandari de genul ego aio dar nu stiu ce sa zic, ar fi prima mea tigara electronica
Ce cadou i-as putea face unei fete de Secret Santa? Are 18 ani.
Imi poate spune cineva daca poti da comanda de pe amazon fara sa platesti cu cardul si daca da, imi puteti spune in cat timp junge aproximativ comanda? Multumesc anticipat
Am o mare problema, vreau sa imi comand haine de pe H&M(ca imi plac, sunt ieftine si imi iau mai multe. Eu la pantaloni sunt nesigur la marimi si imi e frica sa imi iau ca poate sunt prea ...? (mai mult)
Salut.As dori sa imi cumpar niste folie de laminat, dar nu stiu in ce tip de magazin ar trebui sa caut. Ma poate ajuta cineva? Ca nu as avea rabdare sa comand de pe internet. Mersi!
Hey! Sper ca nu am gresit categoria. Vreau sa va intreb daca stiti un site de unde pot cumpara laptop- ul Asus S510UF- BQ091. Pe majoritatea site- urilor unde l- am gasit e stocul epuizat, iar pe eMAG...? (mai mult)
Ce pare aveti de brazi de pe Teamdeals? ( https://teamdeals.ro/ ) Și a comandat cineva? Dacă da, brazii erau conform pozelor de pe site? Ați avut probleme în a monta bradul? Ați ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre venionline?
De unde pot cumpara in Bucuresti somon pentru sushi, care se poate manca crud?
Am primit recent un mail de la Amazon care chiar m- a derutat. Imi zice ca plata pe care am efectuat- o pentru o comanda de acum 2 luni a fost retrasa de firma de carduri. Imi mai zice sa efectuez...? (mai mult)
Cum pot sa anulez o comanda de pe Elefant.ro? Nu am cont si am facut comanda drept guest. Se intampla ceva daca nu ma duc sa mai ridic coletul de la pick-up point? Am ales plata la livrare.
Ce siteuri bune din Romania stiti pentru a-mi cumpara un album bts? VA ROG, HELP
Salutare. Sunt in cautarea unui aparat multifunctional de bucatarie, bun la stors si taiat legume sau fructe, dar si la macinat cafea, miez de nuca, samd. Ceva sugestii? Multumesc.
Care sunt cele mai bune ghete de fotbal: nike, adidas sau puma?
Am dat o comanda pe eMAG, dar nu imi place parfumul. Chestia e ca am rupt folia aia cu bule, nu stiu cum se numeste!? Are ceva? Si nu imi da voie sa completez formular pentru retur. Pot suna la fan courier...? (mai mult)
Vad reduceri uriase pe Elefant.ro De exemplu un ceas de 2245 lei redus (83%) la 364? Nu e vreo smecherie?
Stie cineva care este site-ul de la Jumbo?
Salut, vreau sa imi comand un palton de pe site- ul Wish, ma intrebam daca e de incredere si daca de exemplu, marimea nu corespunde se poate rambursa? Cei care ati mai comandat imbracaminte/incaltaminte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?