Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Se poate returna o pereche de manusi luata din bershka?
Un site sau de preferat o aplicație unde pot cumpăra bilete de avion?
Am dat o comandă joi la Telekom, aveți idee în câte zile ajunge?
Ce inseamna expediere colectata?
Buna, vreau si eu sa imi explice cineva cum stă treaba cu aplicația wish.Am observat ca arata prețul in lei(ron).Cam cât ar costa transportul?
Salut. Care ar fi cele mai bune markere in jurul pretului de 100 de lei dintr-un magazin online din Romania?
Footlocker Germania livreaza in Romania? Multumesc
Cum trimit un colet prin posta?
Cum au ajuns brandurile "branduri"?
A comandat cineva ceva de pe site-ul autostickere.ro? As vrea sa comand niste stickere dar singura modalitate de plata e cu cardul si mi-e frica sa nu imi iau teapa
Salut, cum anulezi o comanda Joom care inca nu a fost trimisa? Pana acum eu am comandat doar de pe Aliexpress si acolo e altceva.
Hei! Vreau si eu niste site-uri sigure, cu ghete de calitate si preturi ok. Mereu am avut o problema cu ghetele, mi se dezlipeste mereu talpa la ele:)).
Salut. Ce se întâmplă dacă întru într-un magazin de țigări electronice ca să iau lichid dacă nu am 18 ani? Maxim mă dau afara, nu? Sau pot sa iau amenda etc.
stiti ceva site-uri de ceasuri de mana? Ma refer sa nu vanda marfa scumpa si sa fie made in China sau neoriginale.
Asta inseamna ca mi le aduce curierul pe toate intr-un singur transport? https://imgur.com/a/rkPYo1y
Am făcut o comandă Joi la Telekom, aveți idee când ar putea să ajungă?
Cadou pentru baieti la secret santa?
Astăzi este o săptămână de când am dat comanda. Si am gasit alt undeva mai ieftin. Comanda asta care nu mi-a venit o pot anula?
am o brățară pandora de o săptămînă si doua talismane pe ea dar uneori mi- e frica ca se va rupe, ea nu arata ca sa se rupă dar credeti ca bratarile pandora se pot rupe? Va rog dau ...? (mai mult)
Buna ziua! Incerc de ceva timp sa anulez o comanda de pe eMAG de la sellerul GAMESLINE, dar mereu îmi spune că anularea nu a putut fi înregistrata. Mă puteți ajuta?
In cat timp ajunge o comanda de pe StockX in Romania?
Am o intrebare, am auzit si eu de ebay co uk pentru ca un var vrea sa imi trimita de craciun un telefon mana a 2- a dar in conditie buna si nu stiu daca e foarte safe alea brand new. Da am auzit...? (mai mult)
Cum fac cei de la MC Donald's și KFC să iasă cartofii prăjiți așa de buni, unicati?
Aveti idee daca cei de la Nemo Expres fac livrari si sambata?
Ce părere aveți despre site-ul cu incaltaminte "modlet"? Ma intereseaza daca sunt de calitate ca mereu am o problema cu ghetele, mi se dezlipeste talpa.
Astăzi sunt 5 zile de când am dat comanda de o husa. Miercuri trebuia sa imi ajunga. Am vorbit cu cei de la FAN courier si au zis ca ii vina Șoferului. Ce o fi făcut Soferul de nu a ajuns...? (mai mult)
Azi am facut o "tombola" in care trebuia sa tragem un biletel si cine cade trebuie sa- i cumparam ceva, asta nu prea este interesant.Acum intrebarea mea este ce sa ii cumpar acelei fete...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune un telefon bun pana in 700-750 lei?
Un link catre un aparat de taiat varza testat de voi si care intr-adevar functioneaza? Voi cu ce taiati varza?
Hei TPU, stiti vreun site de unde pot cumpara cercei cu cruce intoarsa, gen crucea sa atârne de cercelul propriu zis si sa fie întoarsă?
Sunt cu adevărat aceste piercing- uri https://www.google.com/search?q=body+ piercing+ 316l&prmd=ismvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjk9cCF3ZzmAhWQlYsKHdeoAP4Q_AUoAXoECAwQAQ#imgrc=b3x5jsTlL8_82M&imgdii=1dNrCiurcofm9M...? (mai mult)
Azi am dat retur unui colet comandat din "greseala", vor exista cumva urmari? Eu consider ca ambele parti sunt vinovate, atat eu cat si cei ce administreaza site-ul respectiv.
Marți am dat comanda de pe mobiledirect si au zis ca produsele ajung in 24- 48 ore. Astăzi sunt 48 de ore de cand am dat comanda. Mâine va ajunge comanda? Am comandat prin Fan courier. ...? (mai mult)
Am facut si eu o comanda de s10 plus pe un site mai putin popular. Am zis ca nu e nimic teapa sau ceva, ei avand magazin fizic in Arad + inca 3000 de rating- uri pozitive. Am dat comanda, ...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema, am comandat de pe un site de haine un hanorac, comanda am plasat- o acum vreo luna, ( spune ca e transport international 10- 20 de zile, nu inteleg de ce ca doar sediul...? (mai mult)
Are cineva idee pe ce data începe emagia sărbătorilor in 2019? Promoția de Crăciun de pe eMAG.
Un link catre un aparat de taiat varza? :)
Salut,as dori sa iau doua produse in valoare de 40 de milioane, care este minimul de pensie permis? Platesc dobanda ( rata 48 )
Salutare, imi puteti recomanda niste site-uri de imbracaminte ce sunt de incredere 100%? Din România, desigur.
Ps4 sau Xbox? Și de ce?
Salut, TPU, se apropie Craciunul si as vrea sa cumpar un ps4 si un tv in rate de pe eMAG, este posibil? Nu am un servici in tara
În clasa mea doamna diriginta a hotărât sa facem o tombola de Craciun. (Adică extragem un bilețel cu numele unui coleg/unei colege și trebuie sa îi facem un cadou). Eu am extras numele unei colege,...? (mai mult)
Ati achiziționat vreodată ceva de le Wish? Ce părere aveți?
Hei.Ca sa fiu directa, credeti ca achizitiile de pe Aliexpress mai sunt profitabile in 2020? Eu doresc sa ma axez mult pe accesorii si din cateva calcule chiar si cu 19% tva in plus pentru comenzi de ...? (mai mult)
Salut, știți cumva de unde aș putea să cumpăr spinnere originale lego Ninjago de prin 2011-2011 la banii foarte puțini? Vă rog mult
Un produs ieftin trebuie sa fie probabil si de proasta calitate iar un produs scump de calitate superioara? Sau ați întâlnit ceva contrar acestei reguli? De exemplu?
Bună comunitate TPU! Aș vrea să iau cadou iubitei mele trandafiri criogenați. Ce se întâmplă? Eu nu am mai luat până acum astfel de flori ( criogenate) și aș dori să știu cum îmi pot da...? (mai mult)
Salutm, ce inseamna "Poti plati numerar sau cu cardul in momentul ridicarii produselor din locatia selectata." acolo cand dai sa comanzi de pe eMAG si dai ridicare personala? Ca pot sa platesc cash...? (mai mult)
Salutare CA să ridic un colet de la eMAG din depozitul eMAG Turda sau ce este acela îmi trebuie buletin? Sau dacă comand o țigară electronica sau lichid și nu am 18 ani o pot ridica? Dau funda
Salut. Daca as comanda ceva la 20 de dolari de amazon cat ar fi transportul si pot plati in lei si daca pot plati ramburs?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a