Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Unde se gaseste cea mai bună oferta de baza sapun melt and pour din România?
Ce firma producătoare de ceaiuri este buna și de calitate? Vreau sa iau o cutie la 100 de plicuri de ceai de fructe și vreau să fie bun la gust și să aibă vitamine..sa fie cu adevărat un ceai bun,...? (mai mult)
Sunt bune ceaiurile de la Belin?
La Kaufland are ceai Fares?
As vrea o recomandare de casti pe urechi wireless ieftine (pentru un cadou secret santa)
Unde pot gasi sa comand un postcard cu "distance is just a test to see how far love can travel" in Romania? https://www.aliexpress.com/item/32970167832.html
Cunoaste cineva de unde pot cumpăra din țara bio herbs coffe?
Salut, vreau să-mi iau un lucru de pe Joom. Lucrul acela costa 150 lei, va trebui sa plătesc ceva taxa vamale? * Transportul e gratuit* Dau funda, mulțumesc
Salut, nu știu dacă am ales bine categoria aștept păreri de la cunoscători despre parfumuri bărbătești care sa persiste mereu. Mi se pare ca dau banii degeaba și nimic bun și de parfum de mașină...? (mai mult)
A luat cineva suplimente de pe site-ul my protein? Sunt de încredere? Mă refer că și calitate, siguranta etc Doream sa iau un complex de vitamine B my vitamins de la ei.
De unde provin arahidele? Din ce tara?
Unde pot gasi sa comand un postcard cu "distance is just a test to see how far love can travel" in Romania?
Ce vinuri de calitate superioară pot găsi la supermarket?
Am dat o comanda online de pe Altex si la secțiunea "comanda mea" scrie "confirmată integral". Ce inseamna "confirmată integral"? Pe mail scrie ca o livrează in 7zile lucrătoare de la confirmarea ...? (mai mult)
stiti siteuri romanesti cu haine alternative, rock, grunge(care sa nu aiba preturi mari)? In afara de metal.shop si ghotica
Unde pot găsi hanorace 3D în România? Cum e bittersweetparis.
Parere parfum HUGO BOSS THE SCENT? Ce miros are?
Câți lei sunt 2 USD?
Daca eu comand de pe un site un produs si ei din greseala imi trimit un produs mai scump sunt obligata sa il trimit inapoi? Ipotetic vorbind...
Cand comanzi ceva de pe internet si primesti apel de la curier ce te intreaba? Unde trebuie sa te intalnesti cu el? E prima data cand fac.
De unde pot cumpara un pinguin?
Ce părere aveți despre glami.ro? Sunt originale produsele? Și dacă da, cât de greu ajung?
Vreau sa îmi cumpăr niște margele pentru a confecționa brățări. Am găsit margele pe net dar(tot pe net) am văzut diferite chestii pe site- uri chinezești, gen cap de tigru, o coroana,...? (mai mult)
Imi spuneti cata durabilitate are o pereche de adidasi care sunt in exterior piele naturala si interior piele ecologica?
fratele meu a facut o comanda din China iar el nu este acasa..se poate duce altcineva(din familie) dupa colet? ..Va multumesc
Vouă v-au venit toate produsele comandate de pe aliexpress?
Vreau sa imi iau iPhone 11 de pe Amazon ca am vazut ca e 709 de dolari, adica undeva la 3000 de ron. Ce taxe o sa vina? Cat % vama si cat % tva? Nu e siteul de Germania e site- u international...? (mai mult)
Ce parere aveti de adidasii de la marca Lotto sunt buni? Si- a luat cineva adidasi de la firma asta? Daca da, cat v- au tinut? Sunt originali numai ca e o firma mai slaba decat Nike, Puma Etc? ...? (mai mult)
Pareri parfum barbati? Hugo Boss Boss Bottled Guess 1981 Hugo Boss HUGO Reversed Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache
Salutări! De unde din București pot achiziționa un briceag ieftin cu cel mult 7 funcții? Mulțumesc!
Hello, aveti idee unde as putea gasi dulceata de cirese amare/albe amarui in București? Am cautat in Obor si nu era. As prefera producatori independenti, daca stiti unde as putea gasi.
Ce parere aveti de adidasii de la marca Lotto sunt buni? Si- a luat cineva adidasi de la firma asta? Daca da cat v- a tinut? Sunt originali numai ca e o firma mai slaba decat Nike, Puma Etc? ...? (mai mult)
Buna tuturor! Stie cineva unde as putea gasi in Timisoara sau Bucuresti, cream of rice? O sa atasez si un link cu produsul. Originar e din SUA. Se livreaza prin Amazon, dar costa mult si la o cantitate...? (mai mult)
Ce cadou sa ii cumpăr iubitului de Crăciun? Sunt in pană de idei, ajutați-ma va rog.
Care este produsul vostru alimentar favorit/preferat?
Ce magazine preferați?
Cum trebuie sa procedez atunci cand vreau sa returnez o pereche de casti defecte pe care le- am comandat de pe eMAG? Adica vreau sa stiu unde trebuie sa ma duc pentru a le putea returna. ...? (mai mult)
Din ce magazine pot cumpara un spray cu aer comprimat? Si cam cat costa unul?
Cum functioneaza returul de la eMAG? Am dat acolo "Vreau schimb cu un produs diferit" si nu m-a lasat sa aleg ce produs vreau la schimb sau imi dau ei asa la nimereala un produs?
Cei care ati cumparat de pe site-ul Notino, sunt originale parfumurile? De exemplu parfumul Invictus de la Paco Rabanne.
Salut, cum pot sa anulez o comanda de pe ekopiro?
As dori sa imi cumpar o pereche de ghete, bocanci sau cizme la un pret accesibil (100- 350 lei), as dori sa fie dintr- un material de calitate ( nu doresc neaparat sa fie din piele). In...? (mai mult)
Salut, site-ul danolaru.ro livrează? Mi-e frica ca mi se vor fura banii și cardul dacă, cumpăr cu cardul.
As vrea sa imi cumpar un joc cu cardul si as vrea sa stiu cat comision imi poate lua. Cum se calculeaza si ce trebuie luat in considerare?
Voi ați cumparat casti Bluedio de pe Aliexpres? Dacă da sunt bune?
Dacă comand produse care au sub 90% Rating de pe aliexpress ele sunt bune?
Dacă ați comandat un produs de pe aliexpress in valoare mai mare de 20 euro si produsul nu v-a mai venit acasă vi s-au mai dat banii înapoi?
Gasesc asa ceva in Carturesti? ( las link mai jos ) Pe site nu mai este disponibil si as vrea sa merg sa incerc la mall in Carturesti, dar daca nu gasesc nu merita sa bat atata drum. Daca...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa imi iau un Bullet Journal in Brasov? Sau vreun site de pe care as putea sa imi comand?
Economy courier livreaza duminica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a