Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare. Pe siteul celor de la altex daca un produs este la reducere, acesta este si in magazin la pretul redus. Deoarece acum ceva timp am vazut un joc pe site redus, m- am dus in magazin iar cei de...? (mai mult)
Siteul PDmedia cu calculatoare gaming second hand sunt cinstite, adica vine curierul? Am vazut ca este un magazin din Bucuresti,
Daca am facut o comanda pe ekopiro si nu mai stiu exact ce am luat, pot sa verific?
Știe cineva un site de unde pot sa cumpăr malete/bluze pentru bărbați fără manșete? (cum purtau înainte bărbații, mai largi pentru oameni mai masivi). Mulțumesc anticipat și dau...? (mai mult)
Știe cineva un site de tricouri personalizate, sub 70 de lei?
Cum pot sa urmaresc comanda de pe ekopiro?
Salut, daca comand mai multe obiecte de pe eMAG de la diferite firme mi le aduce curierul pe toate deoadata?
Dacă cumpăr produse in valoare mai mare de 20 de dolari de pe aliexpress trebuie să plătesc ceva taxe?
As vrea sa comand ceva de pe aliexpress si zice Ships From China/Russian Federation. Asta înseamnă că produsul este expediat din una din aceste țări către România?
Am mirosit de câteva ori un parfum și nu reușesc sa îl găsesc sau sa îmi dau seama care este. Știu ca pare ciudat, dar aducea a mămăligă calda cu zahar. Are cineva idee ce parfum ar putea...? (mai mult)
Buna ziua! Cine poate sa imi recomande magazine(sunt din Bucuresti), site-uri de unde as putea cumpara o pereche de bocanci de calitate la un pret acceptabil (100-300 lei)?
Am o nelămurire, Amazon este o firmă serioasă?
Știe cineva unde se mai poate găsi ciocolată Poiana albă aerată?
Bunã! Noi la scoala, scriem pe biletele numele fiecarui copil din clasa, apoi fara sa vedem extragem cate un biletel fiecare. Si trebuie sa- i faci cadou copilului care ti- a picat. Si mie mi- a picat...? (mai mult)
Am comandat de pe gear best o pereche de casti wirelles, iar pe tracking imi arata ca au ajuns in Romania pe data de 19.11. 2019 si ca au fost livrate, dar eu nu am primit nimic. Comanda a fost...? (mai mult)
Doresc sa cumpar de pe OLX o componenta de PC care este inca in garantie pe EMAG. Stie cineva daca in caz ca se intampla ceva si trebuie sa ma folosesc de garatantie, o pot duce la reparatie chiar...? (mai mult)
Care e cea mai puternica boxa portabila la 100 de lei?
Ce parere aveti despre site-ul vivantis.ro? Sunt originale produsele? A comandat cineva? :D
Ce magazin va multumeste cel mai mult?
Îmi poate spune cineva niște site-uri cu haine e-girl și cu accesorii? Site-ul poate sa fie din România sau din străinătate și, dacă se poate, sa plătesc la sosirea coletului.
ce tip de tigari aveau filtrul negru sau albastru? Cum cer la magazin daca vreau. Cred ca erau sobranie dar nu sunt sigură ce tip.
In cat timp ar trebui sa ajunga o comanda facuta vineri, 15 noiembrie de Black Friday la Evomag?
Hello TPU! Daca m- a instiintat eMAG in seara asta ca produsele au fost predate curierului inseamna cel mai probabil ca vin maine? Eu voi fi plecat vineri si vreau sa stiu daca sunt sanse mari sa vina ...? (mai mult)
Cineva care vinde carti Duel Masters sau Yu-Gi-Oh din Piatra Neamt sau Iasi?
Unde/cum poți vinde părul în România?
mi s- au rupt sireturile la o pereche de adidasi si nu stiu de unde as putea sa imi cumpar o alta pereche de sireturi. Imi puteti spune va rog in ce magazine as putea merge sau de pe ce site-...? (mai mult)
Ce stații CB imi recomandați? Sau ce ar trebui să fac ca sa imi functioneze cum trebuie? Cu antena scurta sau lungă?
Buna, a mai comandat cineva de pe ivet? Si daca da, in cat timp v- a ajuns comanda? Sunt super stresata, am comandat o rochie acum o saptamana si mi s- a anulat comanda, asa ca am comandat- o din ...? (mai mult)
Am comandat aseară ceva de pe aliexpress si imi zice ca vine din London, Cam in cat timp vine din London?
La ce diferenta de emitere a facturii se livreaza produsul comandat online? Ma refer la emag.ro, produs vandut de eMAG(nu de terti), din gama electrocasnice mari. Am primit pe site factura...? (mai mult)
Am intrat pe site la DPD sa urmaresc un colet si scrie ca ieri la ora 10 au fost receptionate informatii colet, la ora 15 scrie "ridicare curier" si de atunci nimic. De obicei pana azi ar fi trebuit sa...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe eMAG de Blackfriday(doua produse, pe 15 noiembrie) si inca nu am primit nimic. Am comandat poate printre primii(la 08:03). Un amic a comandat mult dupa mine(dupa- amiaza)...? (mai mult)
Hello TPU. Cam cat dureaza daca am comandat de black friday prin intermediul easy box un telefon in orasul Ploiesti.E posibil sa vina zilele astea? Dau funda
Eu am tricouri acasa si vreau sa le pun imprimeuri personalizate. Oare cat m-ar costa un imprimeu si cat ma tine daca nu il bag la masina de spalat si spal la mana?
Vreau sa-mi cumpar un pian electronic. Toate ar trebui sa sune la fel? Care este diferenta intre unul mai ieftin si altul mai scump?
Am vrut sa fac o comanda pe make- up Shop fără sa îmi creez un cont, însă mă primit un cod de verificare a comenzii care sa ateste existenta persoanei, pe telefon, asta înainte sa finalizez comanda....? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre cardul monese? Ala care iti da 15 euro dupa ce ai facut tranzactia? Eu vreau card cu care sa pot face cumparaturi de pe net ca is unele siteuri cum ar fi myprotein care nu...? (mai mult)
Daca comand de pe avon.ro, cum platesc? Ii dau banii reprezentantului in mana cand vine sau cu cardul?
Știți pe ce site pot găsi trening alb fosforescent?
Dau fundă! Salut TPU vineri 15 noiembrie la ora 01:00 am dat comanda de un telefon de pe site-ul Samsung Mobile Store. La istoric comenzi scrie comanda finalizata asta ce înseamnă?
Unde pot găsi un set de pijamale drăguțe pentru el și ea? De preferabil acele pijamale intregi
Cele mai bune site-uri unde pot gasi si comanda adidasi Jordan? Pana acum gasesc numai site-uri cu 3 modele si atat. Multumesc
Salutare am si eu o intrebare! Eu vreau sa imi iau haine de la H&M, pe site fix ce imi place nu am parte adica ba is prea mari ba prea mici.Site- ul de la H&M din ce oras e? De exemplu daca epuizeaza...? (mai mult)
Ce fel de geaca este asta? Cum se numeste, cu maneci diferite? https://www.bonprix.ro/style/geaca-matlasata-665890316/
A comandat cineva de pe acest site https://www.todomondo.ro/? E de incredere? Nu am mai auzit de el pana acum si nu as risca.
Salut, a comandat cineva ceva de pe Aliexpress? Sunt livrate cum trebuie si preturile sunt reale?
Ce inseamna Ships From China?
Eu vreau sa imi cumpar haine de la H&M ca- s mai ieftine, prin luna mai vreau sa le iau. Problema mea este asa:Fix cand gasesc ceva smecher nu e marimea mare sau prea mica, de exemplu la ce...? (mai mult)
Salut,am cumpărat niște tenişi adidas din magazinul Trainer Sport. Vreau să ştiu dacă sunt originali (mi s-au părut cam ieftini 200 de lei, fără reducere).
Hey TPU! Există vreun site de unde pot comanda aticole vestimentare personalizate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!