Salut, dacă dau comanda sa vina prin posta, scrie pe colet ce este? Gen sa scrie telefon Y6 2019. Scrie? 2.Prin posta sunt verificate coletele? Se uite in colete și după ți le da?
Daca am cumparat ceva de pe aliexpress si am anulat comanda, primesc banii inapoi? Deoarece am anulat si inca nu am primit banii
Ajutati-ma va rog de unde as putea comanda geaca tip asa https://pin.it/3gglzammtjxuwz?
Daca pe siteul eMAG pun livrarea punctul de lucru(oficiu postal) ajunge intr-un timp mai scurt ca livrarea prin curier?
Nu vi se pare că mâncarea la KFC e prea scumpă?
Am incercat sa caut pe google in ce zone din Romania au acoperire cei de la Sameday si nu am gasit. E posibil sa aiba in toata tara? Ca as vrea sa comand ceva si se livreaza prin Sameday dar eu stiu ca...? (mai mult)
Daca am comandat azi ceva de pe eMAG, cam in cat timp o sa il primesc?
Cat costa sa trimit un colet din Romania in Anglia prin posta? (Coletul are sub 5kg)
Ce parere aveti de Ali Express? Ma gandeam sa comand ceva ...
Ce parere aveti de un Samsung galaxy s9 in aceasta perioada? Cum se descurca? Dau funda
Cine a mai comandat de pe PC Garage distanța fiind destul de mare cam 150 si ceva de km? Vreau să-mi explice daca kilometri in plus chiar sunt suportati (plătiți) de ei...
Ati vazut standurile alea cu bijuterii de la metrou (Victoriei, Romana etc)? Stiti daca alea chiar sunt din argint? Ca am mai luat odata o bratara pe care scria 925 dar era doar placata (nu de la...? (mai mult)
De dimineata am primit notificare de la eMAG ca s-a deschis site-ul. Am apasat instant pe ea si am dat la pagina cu telefoane, iar marea oferta cu Samsung la 200 lei era deja epuizata. Cum e posibil?
As vrea sa-mi cumpar o tableta de la eMAG acum de black friday doar ca nu ma prea pricep, as vrea pana in 10 mil, imi recomanda cineva ceva decent? Multumesc.
Cum anulez o comanda de la altex daca nu m-am logat pe cont, gen am dat continua fara inregistrare?
Am comandat online un produs de pe Altex (ieri). Cand ma uit la comenzile mele scrie la comanda "confirmata integral". La ce se refera "confirmata integral"? Mai trebuie sa fac ceva? Imi va...? (mai mult)
Salut, care-i treaba cu black friday mai exact in Romania? Sunt scumpite din timp și ieftinite la pretul lor dupa?
Poti sa cumpar ceva de pe eMAG de black friday si sa platesc cand imi vine coletul? Sau trebuie cu cardul cand comand?
La ce ora o sa se deschida site-ul eMAG?
As vrea sa cumpar un aparat de tuns/conturat barba, intr-un buget de 150 de lei. Am vazut Philips One Blade qp2520, aveti alte recomandari?
Hei, stiti la ce ora incepe black friday pe eMAG?
Spuneți-mi niște magazine online de rochii sau îmbrăcăminte pentru femei va rog
Stiti de ce la produsele pe care le- am comandat de pe aliexpress imi tot scrie la training de 3 săptămâni departed country of origin? Dau Funda! P.S. Este prima comanda pe...? (mai mult)
Vreau sa comand ceva de pe PC Garage si ma intreb daca o fi vreo problemă cu curierul. Au magazinul in București iar eu locuiesc la țară, aproximativ 5 ore cu mașina, problema e ca produsul...? (mai mult)
1) Ce părere aveți de Jordan Access? Sunt confortabili? 2) Ați comandat de pe unul din site- urile acestea tenisiieftinionline.com sau incaltaminte- sport.ro? Daca nu dati- mi un site cu...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un telefon de pe EMAG si eu am un showroom in oras. Pe site zice ca pot ridica produsul chiar acum. Asta inseamna ca produsul care vreau sa il cumpar este in stock la showroom?
Vreau sa- mi cumpar un iPhone XR prin buy back, avand un iPhone 6s Plus in stare perfecta. Am fost cu el la magazinul respectiv dar mi- au zis ca nu stiu cat sa- mi faca reducere la telefonul pe...? (mai mult)
Vreau sa imi iau adidasi de pe sportdirect care costa in 45 lire adica vreo 250 lei si nu stiu daca sunt originali sau buni. Scria ca in exterior e din piele naturala si in interior piele ecologica...? (mai mult)
stie cineva daca siteul gearbest este de incredere? Ca vreau sa imi iau o tableta grafica de acolo si nu stiu daca e safe https://m- ro.gearbest.com/usb- gadgets/pp_64767.html asta este linkul...? (mai mult)
Un site cu adidasi faini, de firma, dar totuși ieftini? Max 200 lei sa fie si de preferat nike!
Poti trimite un produs inapoi daca l-am cumparat prin Fan Courier, de pe OLX, livrare cu verificare?
Am si eu o intrebare! Sunt Adidasi ieftini si buni? Adica nu replici originale caut pana la 200- 220 lei perechea.Adica sunt site- uri care sa- i iau direct de la producatori nu de la...? (mai mult)
Salut, unde pot verifica daca o bijuterie este de aur? La amanet sau alte variante?
Am comandat de pe aplicatia Ali express cateva lucruri. Mi- au venit saptamana trecuta si am aflat ca sunt la oficiul postal. Apoi, cei de la oficiu mi- au zis sa vin miercuri si am o bănuială...? (mai mult)
Pot sa imi vand hainele pe care nu le mai port pe Remixshop? Ele sunt de la branduri cunoscute, dar unele sunt purtate mai mult, altele mai putin. Le-ar accepta?
Mai este oferta daca iti faci card Revolut sa primesti 44 de lei cadou? Ideea e ca ma pune sa încarc contul cu minim 50 de lei. Dacă fac o tranzacție cand vine cardul, o sa mai primesc acel bonus? ...? (mai mult)
Salutare, e vreo diferanta dintre Piele ecologica facuta de romani si de suedezi? Este un site din Anglia Sportdirect si cica sunt originale.Normal la un site original la Adidasii mai ieftini sunt fake-...? (mai mult)
FUNDA! De unde se cumpara pachete de trabucuri? ( ma refer in realitate, nu online )
Ce inseamna 43, 1/2 la incaltaminte?
Daca cumpăr ceva de pe ebay din China si mi se livrează prin international standard airmail cam cat m-ar costa? (produsul ma costa intre 40-50$)
Am vazut la cineva tigari negre. Se gasesc si in Romania? Daca da cum se numesc, cat costa si de la ce magazine pot sa cumpar? Nu vreau sa cumpar se pe net. Am auzit ca sunt si tigari sobranie...? (mai mult)
Puteți vă rog să îmi dati un link spre revista de ofertele black friday eMAG de anul acesta. Ma refer la una structurata asa https://www.google.com/search?q=black+ friday+ emag+ 2018&client=ms-...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un tablou cu mine dar nu 90 x 120. Vreau sa fie cam 2 metri inaltime. Imi fac camera si vreau sa fie ceva special. Unde gasesc unul? Totusi vreau ca imaginea de pe tablou...? (mai mult)
Salut.Am vazut la un coleg da munca ca avea niste bile mici care le arunca jos si pocneau dar nu atat da tare, dar te poti distra cu ele cand le arunci jos si ele pocnesc si as vrea sa stiu de unde le...? (mai mult)
Salutare TPU? Intrebare despre site- ul englezesc Sportdirect. 1.Astea de la Footshop cumpara de la ei? Ca am vazut o pereche de adidasi, , Under Armor' cu 29 lire si pe Footshop erau 320 lei adica...? (mai mult)
Un aparat de ras la 100 de lei? Si sa tina 1 2 ani
Pe wish unde pot sa vad cat costa transportul, plata se poate face si cand vine livrarea(adica cand vine curieru sa îi dau bani)
Buna,am vazut ca pe wish exista telefoane cum ar fi Samsung galaxy s10 la 2 milioane care el normal este peste 40 de milioane.Pe wish produsele sunt fake, sunt de cea mai proasta calutate sau?
Ce markere evidenţiatoare bune ştiţi? (nu vreau să se vadă culoarea şi pe spatele paginii)
Ce parere aveti de shipgratis.ro am dat si eu comanda de o geaca, pare faina, dar nu stiu daca o sa primesc, marimea corecta sau sa fie in stare buna, a mai comandat cineva de pe acest site?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?