Salut, știe cineva cat costă cartușul de țigări într-un aeroport? Mulțumesc
As vrea sa comand ceva de pe Bangood si produsele pe care vreau sa le iau zice ca livrează doar in CN Si HK Bangood nu livrează si in Romania?
Care sunt cele mai cumparate suplimente pentru disfuncție erectila? Trebuie să fac un top pentru un proiect.
Pot plati ramburs daca comand de pe Ebay?
Daca am comandat un produs online de la h&m, care a fost destul de scump si vreau sa imi primesc banii rapid inapoi, il pot returna intr- un magazin fizic? Pe site scrie doar despre trimiterea coletului...? (mai mult)
In ce magazin (poate fi si online) se gaseste pulover tip camasa. https://www.google.com/search?q=pulover+ camasa+ dama&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjehd7qjtrlAhWJYlAKHVAOAdEQ_AUIESgB&biw=1280&bih=683#imgrc=OionoFFLuIb1RM:&spf=1573198968917 ...? (mai mult)
Mai exista consignatii? Daca da, unde as putea gasi in Bucuresti un astfel de magazin?
Cum poti verifica comanda la urgent cargus?
Pe cât e Blackfriday?
Am dat și eu comandă pe Joom de o husă și ultimul stagiu este: "Bucuresti C a ajuns în țară" însă scrie asta de 6 zile o fi ajuns sau mai are stagii de parcurs? Dau funda obligat!
am si eu o mica intrebare. Doresc sa imi iau un telefon zilelea astea si avand in vedere ca are un pret mai piperat, nu prea am cum sa- l achit dintr- un foc (Daca as face asta as face foamea...? (mai mult)
Recent am cumparat o pereche de pantaloni vaituiti(grosi).De fiecare data cand ii imbrac si ii dezbrac raman scame foarte multe pe sosete si eventual pe maieu/tricou.Ce as putea face sa scap de scame?
Mai exista in coresi brașov MAGAZINUL dm?
Ce inseamna"in transport-plecat din tranzit Onesti"?
In 20 Octombrie am comandat de pe Aliexpress pentru prima dată si azi la Traking imi zice "Accepted by last mile carrier. Ce înseamnă acest lucru? Nu stiu pentru ca este prima dată când...? (mai mult)
Unde as putea gasi un kimono in Romania pentru barbati stil acesta, gen camasa? Multumesc mult! https://eur- m.zaful.com/forest- painting- print- open- front- kimono- cardigan- p_741122.html?currency=RON&lkid=621695&gclid=Cj0KCQiAtf_tBRDtARIsAIbAKe0IccCYDJ84IaZk5-...? (mai mult)
Baieti, cat costa un Mc Puisor si o portie mica de cartofi? Vreau sa comand prin Glovo si nu stiu daca arata preturile acolo. Ofer funda
Vreau sa comand niste lucruri de la eMag. Sunt de la mai multi producatori. Primesc produsele într-o transă sau in mai multe? Adică azi un colet peste doi zile altul?
Ce magazine online de bijuterii cunoasteti?
Stiti locuri de pe net(site-uri, conturi de Instagram/Facebook, vanzatori de pe olx) unde pot sa gasesc tricouri/hanorace cu Skrillex, Jack U, Martin Garrix, Kendrick Lamar, Tyga?
https://altex.ro/player- multimedia- car- vision- mp5- 01- 4x45w- touch- bluetooth- usb- negru/cpd/CDAMP501/ Ce parere aveti de acest multimedia player? As vrea sa- l pun pe un ford focus 1,...? (mai mult)
De unde pot cumpăra un album foto în Iași?
Îmi poate spune cineva dacă a cumpărat parfumuri de pe Parfumino.ro? Sunt pe site tot felul de promoții de exemplu un parfum Dior de 100 ml costă 129 lei iar pe alte site- uri costă 290 lei...? (mai mult)
Salut, vreau sa iau niste chestii de pe Joom. Știu că transportul cică e gratis și tu plătești doar produsul. Dar mă întrebam, trebuie sa plătesc ceva taxa suplimentara pentru Vama? Mulțumesc,...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un ciocan de lipit pana in 30 de lei.
Mi s- a rupt lantisorul de argint. Unde as putea merge sa- l repar, undeva...mai sigur? In Iasi cunoasteti ateliere de astea ceva mai serioase? A mai patit o prietena si i s- a stricat inapoi in...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o pereche de căști in-ear pentru a asculta muzică pana in 250 de lei.
Ce căști imi puteti recomanda până în 50 de euro? Să fie in-ear si sa fie pentru muzica.
Ce casti bune imi puteti recomanda pana in 50€?
Am si eu o intrebare pentru cei care au comandat de pe Libris carti. As dori sa-mi spuneti si mie daca este un site serios si daca se pot verifica cartile inaintea platii. Mercy!
Salut, daca vreau sa imi comand cardul Revolut, trebuie sa mai am un card sau ceva?
Caut un site [gen eMAG] unde sa fie iphone 6s ieftin
Ce ziceți de Produsele Gratis de pe Wish la care plătești transportul?
Ce firma sunt adidasii accestia? https://imgur.com/a/CWBhEEA
Stie cineva vreun site pe care pot gasi haine de "firma" dar fake-uri (replici) iefitine? Puteti rade, dar chiar am nevoie. Multumesc!
Un voucher la foodpanda? Sau cum pot sa obtin unul?
am vazut pe net o pereche de ochelari si as dori sa ii compar cu ochelarii mei vechi. In descriere scrie ca bratele au 140 de milimetri. Daca vreau sa- i masor cu rigla de unde incep de la ...? (mai mult)
De ce Poșta Română întârzie atât cu coletele care vin din China?
Am o intrebare pentru fete.Care dintre voi ati cumparat o rochie de la Starshiners pentru ca vreau sa-i cumpar cuiva o rochie.
La ce magazin din Bistrita pot sa gasesc coarne de drac (o cordeluta cu coarne)? Maine e petrecerea de Halloween si am nevoie urgent de un magazin unde sa gasesc asa ceva... Raspundeti repede va rog. ...? (mai mult)
Este cineva pe aici din Brașov care a dat comanda pe wish cu ridicare din Brașov? Am dat și eu o comanda dar nu găsesc locația.
Failed destination country customs inspection athrestone intl RDC GBR - in stadiul ala se afla un colet trimis prin wish. De ce e blocat la control vamal? E un ghiozdan militar deci nu- i ceva ilegal ...? (mai mult)
Unde pot gasi adidasi nike airmax 720 originali mai ieftin? Sunt prea scumpi la 900 de lei si fake am deja:))
Am dat comanda sambata de ssd si-a dat tata gen ordin de plata si a platit el pe banca transilvania si nu mi-au acceptat plata aia de la eMAG nici azi... de ce? Si cam ce o sa se intample?
De unde pot sa cumpar ochelari VR pentru un Samsung A70?
Se pot găsi huse din material pentru pernele de genul ăsta? https://m.emag.ro/perna- cu- apa- calda- capacitate- 2- l- 1088352/pd/D4JZQ2BBM/ Pe a mea am luat- o fără husă şi aş vrea să ştiu...? (mai mult)
Mi-aș dori să cumpăr online 2 cm de material din poliester elastic negru. Mă poate ajuta cineva cu așa ceva?
Imi recomandati va rog o sticla pentru atomizor de aramax power dar nu cea originala cu 25 de lei?
Salut, Daca am 16 ani pot sa comand si sa ridic un colet de la posta cu ramburs?
Aș dori să- mi iau un telefon. Mai exact acesta http://www.samsungmobilestore.ro/telefon- mobil- samsung- galaxy- a9- 2018- dual- sim- 128gb- lte- pink- sm- a920fzidrom de pe acest site... oare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?