A comandat cineva de pe Joom? Ca vreau sa comand si eu. Este de încredere?
Se pot vinde juul fake? Am găsit pe olx starter kit la 1 mil si nu stiu dacă sa am încredere
Stie cineva unde gasesc chips-uri Cheetos sau Takis sau Pringles in Romania sau dulciuri din America ceva?
Site-ul jordandebut.com este un site de incredere? Ca nu prea am incredere sa cumpar cu cardul de pe orice site
De unde pot cumpar haine de barbati( in special geci si hanorace) online? Sa nu fie overprice
Dacă îmi fac cont revolut si bag 50 de lei. Banii aia pot sa ii folosesc?
Buna! Am vazut ca mai nou magazinele online, la plata cu ramburs, cer o taxa de 5 lei chiar daca transportul este gratuit. De ce s- a bagat aceasta taxa? Am obseevat ca unii erau chiar revoltati ca ...? (mai mult)
Daca comand de pe Amazon produse care depășesc suma de 50 de euro trebuie să plătesc Vamă?
De ce este 10€ transportul la Amazon? Este foarte scump. Si as vrea sa comand de pe Amazon.
Căștile bluetooth de pe Aliexpress sunt bune? Acelea la 2-3€?
Salut TpU! Azi trebuie sa vina un colet de pe olx.Coletul este cu verificare, am luat un iphone 8s de 64 gb. Stiu ca am 5 minute timp sa verific, in acele 5 minute ce sa verific la el?
Voi aveti Revolut? Este de încredere? Este țeapă? Ca aș vrea să încerc si eu revolut.
Am comandat de pe ekoprio si doresc sa anulez comanda. Cine imi spune cum o pot anula?
Cine a comandat de pe Ebay? Dau tepe? Este de încredere? Ca aș vrea să comand si eu.
Am comandat de pe Aliexpress si de pe Wish. Zice că produsele ajung între 5 nov si 25 nov. Voi ați comandat? Si daca da, in cat timp au ajuns produsele?
Ce ziceți de căștile de pe Aliexpress?
Voi ați comandat vreodata de pe Gearbest? Ca aș vrea să imi comand si eu.
Puteti sa-mi recomandati si mie un site bun cu produse care vin din China prin curier direct la domiciliu sau la posta locala?
Ce parere aveti despre site-ul Wish.com? Magazinul acela unde sunt super ieftine diferite lucruri, sunt fake de sunt asa ieftine sau?
De pe ce site as putea lua un inel de argint cu un pret bun? Ma refer la argint argint, nu la metal vopsit ce se inverzeste.
Daca am cumparat un produs in valoare de 70 de lei si il inapoiez pot cumpara mai multe produse de banii aia sau doar unul care sa faca suma
Ce ziceți de Telefoanele de pe Ebay?
Unde pot găsi haine de copii (pantaloni trening/blugi etc) pana în 13- 14 ani cool, mai cambrate, așezate pe corp? Am 22 ani si un pic cam slăbuț, 57 kg asa ca îmi plac hainele mai mulate, cambrate...? (mai mult)
Incarcatoarele Qualcomm Quick charge 3.0 din China sunt bune?
recent au pus un loc unde îți poți spala masina singur, dacă pui bani deteriorati gen dacă au o parte din ei rupți, gen o bucățică. O va da înapoi sau o va lua? Sau gen sa nu rămână...? (mai mult)
Cablurile USB C din China sunt bune?
A comandat cineva de pe Joom? Ați primit coletul sau doar va opresc banii și nu va mai trimit nimic? As dori sa fac o comanda dar îmi este tare frica ca nu-mi ajunge nimic acasă :(
Salut, aveți idee de unde as putea cumpara marfa outlet ieftină pentru magazin?
Comenzile din China vin dacă am comandat si de 50 de cenți? Sau de 1.50 ron?
Hei! Am incercat sa fac o comanda pe h&m iar cand am pus numărul de telefonul imi spune ca nu e corect formatul, dar este exact ca in exemplu dat de ei. Care e problema daca stie cineva?
Salut TpU! Vreau sa cumpar un iphone 6s- 7 pentru fratele meu mai mic, nu prea imi place decizia lui cu Iphone dar daca el a ales asa aia e. Vreau sa cumpar de pe olx deoarece e mai ieftin cu 40%- 50%.Ce...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune va rog mai detaliat despre trimiterea unui colet in tara prin posta romana? Cat e taxa de trimitere? Si daca el a fost de acord sa o plateasca, eu nu mai platesc nimic? Doar trimit...? (mai mult)
Ce parere aveti despre parfumul Maxime este intr-o culoare albastra?
cum livrează Cel.ro produsele? Ați avut probleme cu ei?
La comanda de pe Aliexpress am dat confirm order si produsul nu mi-a ajuns. Are ceva daca am dat confirm order?
Puteti sa imi spuneti va rog cam pe la ce magazine se gasesc sosete de bumbac si care sa fie durabile, sa nu se strice repede?
Am comandat de pe Amazon.de iar azi mi- au expediat coletul. Pe DHL scrie Cluj, Cugir, Romania. Dar eu adresa de pe Amazon o am Str..., nr..., orasul Cugir, judetul Alba. Adica imi trimit coletul...? (mai mult)
Vreau sa-i cumpar din asta prietenei mele dar nu stiu pe care sa-l aleg. Ajutor, va rog? Este satena spre blond, parul lungut, ochi caprui. http://bit.ly/2J9M5EU
Știe careva pagini pe Instagram unde sa se vinda rochii de catifea? Sau rochii decente pana la genunchi sau mai jos? Dau funda
Va rog sa imi raspundeti rapid. Deci ce credeti despre aplicatia wish, este buna? Adica vad un produs care costa 100, iar apoi dupa ce mai caut si alte chestii imi apare același produs la 3 lei. E...? (mai mult)
Din greseala am anulat comanda de pe Amazon.de, iar acum nu stiu ce sa fac. Cum ii pot contacta sa le spun ca a fost o greseala? Comanda trebuia sa ajunga pe marti- miercuri, iar eu am anulat- ...? (mai mult)
Sunt bune electronicele de pe Aliexpress?
Am cumparat ceva de pe Wish. Cam in cat timp vin produsele?
Hei! As vrea sa imi cumpar un nou telefon si m- am gandit la Samsung galaxy a50, dar am observat ca nu e o mare diferenta intre a50 si a70, asa ca am decis sa- mi cumpar un a70, pentru ca are camera...? (mai mult)
Voi ați primit e-mail de confirmare cand ați cumpărat de pe Aliexpress?
Azi am dat o comanda pe Aliexpress si nu am primit email de confirmare. Are ceva daca nu am primit email?
Merita sa imi iau de pe Aliexpress Ciocan de lipit cu 3 euro si aparat de masura cu 2 euro? Imi trebuie la scoala pentru practica.
Merita sa imi iau husa pentru S9 plus de pe aliexpress cu 1.80 euro? Sunt de calitate?
Daca, de exemplu, comand un telefon de pe un site din afara, trebuie sa platesc niste taxe in plus?
Am primit un email de la Amazon cum ca mi- au tras 10€ din comanda si mi- au dat un cod de voucher cadou tot de 10€, asta pentru ca nu mi- a venit comanda la timp. Asta mi- au spus si la telefon...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)