Idei ca cadouri pentru Crăciun. Pentru mama, tata și fratele mai mic.
Unde gasesc dopuri de urechi pentru dormit?
De unde pot sa cumpăr măști slipknot?
Bună. Știe cineva ce modele de sutien se pot purtă la maiourile cambrate în față? Și unde se găsesc? Mulțumesc anticipa!
Exista pe piata kinder bueno cocos? Am vazut doar cel clasic, dark si white. https://www.google.com/search?q=kinder+ bueno+...? (mai mult)
Am comandat de pe allie express iar produsul a costat 360 de ron. Acum cateva zile am primit un mesaj cum ca livrarea a esuat si sa contactez vanzatorul sau oficiul postal local. Am vorbit cu vanzatorul...? (mai mult)
daca am pus un colet la fan courrier cu ramburs, pot sa ridic banii doar cu buletinul sau imi trebuie neapărat si foaia aia?
A cumpărat cineva de pe acest site o brichetă zippo, dacă da cum vi s-a părut siteul referitor la calitatea produselor cumpărate? https://tobacco-online.ro
Am o problema destul de mare. Acum 2 saptamani am comandat de pe Amazon.de niste articole care ar fi trebuit sa ajunga joia trecuta, macar unul. Imi da acelasi text cand dau la "Your orders" - ...? (mai mult)
Buna, ce tip de folie este cea mai buna pentru s10 plus? Am fost in mall in Baia Mare si nu mi s- a recomandat cea de sticla deoarece nu merge bine amprenta si raman bule de aer. Mi s- a spus ca cel mai...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți dacă chestiile de pe wish sunt adevărate, gen dacă cumpăr un telefon sa zicem iPhone chiar vine? Sau e teapa? Vreau răspunsuri siguri :)
Cand comandati ceva de pe net voi lasati si bacsis curierului? Adica asa ar trebui?
Am făcut o comanda pe Amazon si dupa 10-15 minute am anulat comanda. In cat timp imi intra banii înapoi pe card?
Se poate sa vina fan courierul fara sa trimita acel mesaj cu intervalul de ore si cat am de platit? Am comandat un hanorac si l- am luat prea mare, am sunat am vb sa il schimb si au zis ca...? (mai mult)
Am cumparat un gift card google play am incercat sa-l bag dar imi spune sa dau mai multe informatii, da n-am primit niciun raspuns, de 15 euro e codul. Ma poate ajuta cineva cu o rezolvare?
Hainele de la Takko sunt rezistente? Sunt bune?
Am si eu o indoiala foarte mare cu respect la o comanda ce am facut- o pe Amazon.es. Ieri am comandat niste tricouri de la ei, vanzatorul fiind din China. Astazi dimineata am primit mesaj de...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune va rog de unde as putea sa imi comand niste palete de machiaj bune?
Ma intereseaza bluza asta: https://www.google.com/search?q=pubg+ christmas+ jumper&safe=active&sxsrf=ACYBGNQLYGQbMmN4yfdtIRTPBFy4X- KU5g:1571166091751&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHsKDm-...? (mai mult)
Stie cineva unde pot manca beef wellington in Bucuresti?
Ce metode de plata sunt acceptate pe Ebay?
Nike sf af1 mid sunt potrivite pentru iarna? Cum este interiorul? Cu blana sau fără? Mulțumesc
Am comandat de pe saptamana trecuta de pe Amazon.de. Transport gratuit ambele produse. In livrare zicea ca pe data de 17 octombrie ajung, ce ar fi poimaine. Acolo la livrare e ultimul punct la Dispatched,...? (mai mult)
Unde pot gasi un set de poker de 200 de jetoane in Tg Mures (si pretul daca stiti)?
Pe Zaful pot plati si fara card? Adica livrare standard
Probabil ati auzit de de crema de ciocolata Lindt (Hazelnut Spread), un fel de Nutella. Intrebarea mea este predictibila, o pot gasi si pe la noi prin tara? Cunoasteti daca se vinde in vreun magazin...? (mai mult)
Daca cineva de acasa cand a venit cu coletul l-a refuzat, il mai pot lua inapoi?
Am comandat si eu un colet din afara UE si trebuia sa ajunga la vama, dar de 3 zile pe tracking number imi tot zice ca e in prelucrare la tranzit. Ceva idei de ce sta asa mult acolo? Normal deja...? (mai mult)
A comandat cineva de pe wildfashion? Ce parere aveti? Hainele din ce material sunt? Intreb pentru ca mai la toate produsele lor sunt din poliester ceea ce mi se absurd.
Stie cineva un site romanesc de unde pot cumpara acel robotel "Vector"?
Am 13 ani si in momentul asta am un expander de 6mm in ureche deoarece vreau sa imi fac un flash. Daca imi puteti da si mie niste linkuri de la niste flashuri tunnel.Multumesc anticipat
Merita sa iau un cablu din China de la Blitzwolf cu 6€ sau sa iau de aici cu 9€ de la Mcdodo? Merita sa astept 2 luni pentru 3€?
Ce laptop pot cumpara cu urmatoarele specificatii - Sistem de operare : Windows 10 - RAM : 8- 16 GB - Processor : i7 (cu sufixul liniei de produs fiind H) - Memorie : 256GB SSD In valoare de maxim...? (mai mult)
Salut, TPU! Stiu ca intrebarea mea o sa sune aiurea. Vreau sa- mi cumpar un Iphone 6 (stiu ca e demodat) Si as vrea sa- l cumpar cand este black friday. Si cat credeti ca o sa fie redus telefonul acesta?(mai...? (mai mult)
Ce ziceți de "bijuteriile" din China?
In cat timp vine un pachet prin fan courier si cum se procedează ca sa vad traseul pachetului!? Cine ma poate ajuta si lămuri!?
In cat timp vine un pachet prin fan courier si cum pot vedea traseul pachetului!? Sa ma ajute cineva!
Daca comand de pe Gearbest, Aliexpress, Wish sau Joom imi ajung produsele sau este țeapă? Si daca ajung in cat timp ajung?
Fetelor, de unde va cumparati seturi sexy de lenjerie intima?
Am comandat ceva din Canada si mi se spune sa fac plata prin paypal. Daca nu am cont, trebuie sa-mi fac? Se poate continua plata si cu cardul? Sunt taxe suplimentare?
Salut, imi puteti da un site de haine sigur, va rog?!
Hei stie cineva de unde pot cumpara carti de joc bicycle standard in Craiova(vreau sa gasesc un magazin fizic pentru ca daca le comanda transportul costa cat un pachet pe care îl cumpăr)
Aș dori să îmi spune- ți niste magazine în Germania de unde aș putea achizitiona utilaje noi pentru o șaormerie. Doresc sandeschid un fast food si intentionez sa achizitionez utilajele...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe Amazon.de si imi vine prin DHL. Cat mai platesc transportul de la vama pana in Alba Iulia?
Hei. Știe cineva dacă este in Iasi o cabina foto? Gen mai multe poze mici pe o fasie de hârtie poți face. Nu știu sigur dacă asta e termenul corect "cabina". Multumesc
Buna, am nevoie de un parfum bun, dar nu stiu pe care sa il aleg dintre astea 3 optiuni: - Sì Passione de Armani - Alien de Mugler - Idôle de Lancôme Care este cel mai durabil?
Știe cineva în cât timp ajunge o comandă de la Emag la easybox?
Skrill Shop? Stiti site-uri care accepta Skrill in Romania? (haine, electronice.)? Eu nu am gasit si poate stiti voi?
E de incredere site-ul ultraboostromania?
Cam in cat timp ajunge un ps 4 pro si un stic de pe altex?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.