Am comandat de pe Amazon.de 2 chestii: un hanorac FILA si o pereche Vans. A mai comandat cineva? In cat timp ajung? *Timpul estimat pentru ambele produse este 16- 17 oct. Mai platesc ceva la...? (mai mult)
Se găsesc prin Focșani bocanci stil rock sau ghete înalte de bărbați? Sa fie gen bocancii aia Steel inalti. Va rog mult un răspuns bun sau sfaturi de ce papuci sa îmi iau ca nu am pe nimeni care...? (mai mult)
TPU vreau sa cumpar o papusa bantuita. Site-uri? Funda
Sabiile de pe Military shop sunt reale?
Emag vinde adresele noastre de mail altor site-uri? Ca am primit multe mail-uri de la tot felul de magazine online in care mi se adresau cu numele pe care il am eu la contul de eMAG.
Ce puteti spune despre telefonultau.eu? Este o firma serioasa in legatura cu telefoanele mobile?
Unde pot gasi un magazin Orange in Bucuresti, sectorul 6, unde sa gasesti casti Samsung fara pufulet? Multumesc si dau funda!
Buna, in legatura cu achizitioanarea unui telefon de la media galaxy prin rate pe 6 luni. Eu sunt angajat la o firma de 2 luni, card brd, am voie sa cumpar in rate de la media galaxy? Sau trebuie sa...? (mai mult)
Cine a cumpărat în rate de la flanco sau altex sa-mi spuna si mie ce acte iti trebuie si ce condiții! Va rog frumos!
Am facut o comanda la eMAG și am plătit cu cardul online. Curierul trebuie sa îmi aducă o parte din comanda. Ar trebui sa ii arat vreo ceva ca să ii arat ca am plătit comanda deja sau cum?
Îmi poate spune cineva dacă a pățit să cumpere produse fake de pe Fashion Days? Mi se pare un pic ciudat faptul că, o jachetă Levi's este redusă de la 599 lei la 199 lei.
Vreau sa mi se returneze restul sumei de la o prima comanda care a fost anulata dar dânșii au procesat o noua comanda care era doar în cos ca să nu mai restituie și restul de bani. Cum procedez cu...? (mai mult)
Hei TPU, îmi puteți spune si mie un site cu haine tumblr sau aesthetic care livrează in România si nu se plătește cu cardul?
Salut, as vrea si eu sa stiu daca comenzile plasate prin Joom vin prin posta, mersi.
Ați cumpărat vreodată telefoane de pe olx? Dacă da, au fost ok?
Daca comand de pe amazon UK produsul ajunde intr-o saptamana?
Salut, a mai comandat cineva ceva de pe alibaba? E un site safe? Vreau sa-mi cumpar o motocicleta electrica si nu vreau sa dau niste bani aiurea. Multumesc.
Eu sunt din Botosani si as vrea sa imi cumpar o masina din Bucuresti, trebuie neaparat sa merg in Bucuresti sa fac actele sau? Cum o pot aduce din Bucuresti pana in Botosani fara sa merg eu in...? (mai mult)
Daca comand de pe amazon in cate saptamani/luni ajunge produsul?
Magazinul 220volt.ro este de incredere?
Salut, cum se numeste chestia aia din plastic care se pune la adidasi si nu indoaie partea din fata, am vazut pe o reclama.
Https://www.r-gol.com/ro/minge-adidas-finale-19-capitano-dy2555-dimensiunea-5.html Merita?
E legit site-ul GameStore.ro? As vrea sa cumpar un Nintendo Switch si e cel mai ieftin dintre toate site-urile pe care le-am vizitat.
As vrea sa stiu cum merge paysafe-ul, de exemplu daca merg acum la Carrefour Shopping City si bag bani in acel bancomat, ce informatie personală trebuie să bag ca să-mi dea cod?
Buna! As dori niste pareri despre sitelul www.cutoc.ro, vreau sa comand ceva de pe acest sitel si nu stiu daca produsele sunt exact ca in poza sau bune.
Ce ati alege intre Pall Mall Extra Double Click si Kent Mode Switch?
Daca vreau sa cumpar un Pc de pe Olx si vanzatorul ofera livrare cu verificare si spune ca pc e nou si da si factura prin mail si e la Promovate, e de incredere? Am vorbit cu el a zis ca le ...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți de AliExpress? A mai comandat cineva de acolo? Îmi poate spune cineva ceva site/aplicație gen sigură?
Bună TPU. Peste o săptămână este ziua mamei mele si ma gândeam sa ii iau o brățară Pandora. Problema e ca la noi in oras nu este magazin si de aceea voiam să vă întreb dacă se poate comanda...? (mai mult)
Stie cineva daca mai pot sa gasesc undeva varianta veche de la Monster Ripper ( Yellow )? Ma intereseaza doar doza gri cu chenar in fata.
Am cumparat ceva de pe net din USA. Azi mi- a venit acasa o foaie pe care scrie sa ma duc sa ridic coletul de la posta dar mai scrie sa prezint la posta "dovada valorii pentru vama la Posta"....? (mai mult)
Am o intrebare, poate ati auzit unii de site-ul gsmnet, imi poate spune si mie cam cat costa transportul si daca face reduceri ceva daca iei mai multe produse deodata?
Voi ati cumparat vreodata trandafiri de sapun? Sunt rezistenti? E plin netul de ei, oare nu se strica in timpul transportului, chiar daca sunt in cutie?
Bună, aș avea și eu o întrebare. Tot văd prin reclamele astea portofele în care îți poți pune și telefonul. Am găsit multe site- uri cu acele portofele și mai ieftine și mai scumpe. Eu am...? (mai mult)
Aveți idee cand intra eMAG in Black Friday? Sau daca mai aduc în stoc Samsung Galaxy Note 9. Daca nu, de unde credeți ca-l pot achiziționa la un preț rezonabil?
Salutare TPU, am comandat un calorifer electric de la Altex in data de 29.09, luni 30.09 primesc mail de confirmare si instiintare ca produsul va fi livrat prin firma de curierat urgent cargus, avand...? (mai mult)
Stie cineva cateva lucruri din meniul de la Tucano Coffee si cat ar costa?
Salut, astazi am cumparat o pereche de casti (simple) dintr- un magazin si m- am razgandit vreau sa imi iau o pereche mai scumpe, castile sunt in conditie perfecta, cat si cutia, am si cec, daca ma...? (mai mult)
Stie cineva un magazin de unde pot cumpara un cooler pentru procesor? In Campulung Muscel pentru ca nu vreau sa mai dau comanda.
Hey! Îmi puteți recomanda câteva site-uri de incredere(excluzand site-ul Emag) unde se gasesc produse pentru manichiură? Ma intereseaza oja semipermanenta. Multumesc! Ofer funda!
Cine imi da si mie un site sigur de unde imi pot lua airpods?
Cum pot transfera dintr- o sticlă de parfum care are marginea capsata, conținut, într - o sticluță mai mica? Gen cum fac în parfumierii când ceri un tester îți pun dintr - o sticla ...? (mai mult)
Salut la toti, am comandat de pe wish cu cardul si sincer nu ma prea pricep ca eu mereu comandam cu plata rambus în țară la venirea coletului. Am comandat produsul respectiv, mi- a trimis mail ca ...? (mai mult)
Are idee cineva la ce supermarket/hipermarket pot gasi bezele?
Ce bere gasesc in magazine cu peste 6, 7 alcool?
Buna dimineața, cine știe un site de unde se ia adidași ieftini?
https://london.doverstreetmarket.com livreaza in Romania (footwear)?
Am gasit trabucurile astea pe eMAG. A mai luat cineva? Cum sunt? https://m.emag.ro/pachet-6-buc-trabuc-pegasus-55g-2/pd/D2WJ7JBBM/
Dacă imi comand un produs de pe eMAG, cand imi ajunge coletul, trebuie sa semneze un adult sau cum se procedeaza? DAU FUNDĂ:))
La ce magazin pot gasi recipiente reincarcabile si mici pentru parfum?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)