Hei, am si eu o mica intrebare adresata celor din Iasi. Ma intrebam daca sunt in palas mall adidasi de firma. Spre exemplu de la puma, nike, adidas, vans etc... Daca da, ce magazine
A comandat cineva de pe site-ul creative (e de haine)? Sunt seriosi?
Vreau să fac o comanda de pe Amazon. Am tot auzit cam de doi ani cum lumea cumpără de pe Amazon si totul e in regula. Nu am facut niciodata o comanda din alta țară. Imi puteti spune dacă e...? (mai mult)
In cat timp vin comenzile de pe metalshop?
Toate gecile de iarna de la H&M sunt cu o masura mai mari? Anul trecut am luat marimea S (desi eu port M) pentru ca S imi venea mai bine. Acum as vrea sa iau tot o parca dar alt model (de data asta de ...? (mai mult)
Daca returnez la Pepco un suport care mi s- a rupt până am ajuns acasa, am nevoie doar de bon și produsul să aibă etichetă? Și îmi scanează eticheta sau doar se uită peste ele și îmi dă banii...? (mai mult)
Este site-ul Viper de incredere? Adica ma refer daca face bocancii din piele si nu imitatie de piele, merita sa iau de acolo?
Unde pot sa gasesc magneti de frigider cu orasele Gherla, Urlati, Videle, Husi, Barlad, Mizil, un magazin fizic doar in Bucuresti, dar sa merg la fix! Sa aiba sigur acolo unde spuneti, nu sa ma duc...? (mai mult)
Un site cu hoodie- uri asemanatoare? https://www.felamo.com/products/pulover- marime- mare- pentru- femei- sau- barbați- din- amestec- de- acril- și- fibra- de- poliester- cu- gluga- și- imprimeu-...? (mai mult)
Pe ebay cam in cat timp ajunge coleteul, in Moldova?
Daca la pc garage la unele produse sunt reduceri pana pe 30 si pe 16 incolo (luna viitoare) e Black Friday se va baga din nou reducere? La fel sau mai buna?
Deci pe 16 noiembrie e Black Friday pe pc garage. Toate produsele vor fi la reducere? Vreau sa imi cumpar piese pentru Pc: Carcasa, procesor, placa de baza, Memorie Ram, Sursa si un monitor...? (mai mult)
Se apropie majoratul unei colege de la scoala, am nevoie de ajutorul vostru în a alege cadoul potrivit. Eu ma gândeam la un trandafir criogenat într- o cupola de sticla. Voi ce părere aveți?...? (mai mult)
Stie cineva un cod de reducere pe sneaker industry?
Https://www.joom.com/ro/products/5c81d6356ecda80101b9293b îmi poate da cineva un site unde găsesc închizătoare, ca cea de pe brățările din link? Sau cum se numește mai exact modelul de inchizatoare?...? (mai mult)
Salut lume, îi știți pe cei de la grandgsm? Dar dualstore? A cumpărat cineva de la ei? Sunt oameni serioși? As vrea cât mai multe păreri, va mulțumesc. P. S. Nu știu dacă am ales bine...? (mai mult)
Este legit acest site? http://www.airforceromania.net/barbati-c-1.html
Ce produse in afara de electrocasnice si masini mai prezinta interes de cumparare pentru populatia normala?
Cum sa urmaresti comanda pe ebay? Cum este si pe Aliexpress?
De ce pe ebay jocurile pentru xbox one sunt mult mai eftine? Adica daca dau comanda vine la posta?
Hello TPU! Ce site-uri internationale (din europa) de sneakers stiti care livreaza in Romania? As vrea sa imi iau niste nike-uri, pretul in jur de 160-200$, daca aveti ceva recomandari
Hey TPU! De unde pot cumpăra proteine? Şi cum le pot folosi? Mulțumesc anticipat!
De unde pot cumpara si eu masti the purge( rosu sau mov, cu led) si sa platesc ramburs la curier? Dau funda multumesc!
Pot sa inchei un contract de televiziune la RCS RDS pentru un apartament la care am doar antecontractul? Mai dureaza pana se semneaza actele finale
Are cineva voucher valid pentru Takeaway sau FoodPanda?
imi poate da cineva va rog frumos un link de unde pot cumpara cartea IT (site romanesc)? Multumesc anticipat!
Mi- am facut cont pe aliexpress si imi scrie la unele produse "new user bonus". Am pus in cos ce am vrut sa imi comand dar imi scrie ca nu le pot comanda, deoarece pot avea bonusul acela doar o ...? (mai mult)
Ce adidasi recomandati in pana 300 de lei? (marimea 40) Sa fie comfortabili si de calitate, sa tina. ( pe negru daca se poate ) Multumesc!
Credeti ca aceste Nike- uri s- ar potrivi pentru iarna? https://www.google.com/search?q=nike+ air+ force+ one+ high+ brown&sxsrf=ACYBGNSU_sbmKbwcE7hYkZ42McfWZcvN3A:1569051156783&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjTldaGs-...? (mai mult)
Salut, site-ul sneakerstudio.ro este legit?
Spuneți- mi de unde as putea sa cumpăr ceva de genul asta. Am văzut o reclamă unde era un obiect din asta numai că avea acel cordon mult mai lung și îl puteai pune la pat sau la birou. ...? (mai mult)
Am vrut sa cumpăr un pc de pe olx, băiatul mi l- a pus pe curier și când m- a sunat curierul eram la școala in mesaj i- am spus sa vorbească sa vina pana in ora 12, eu după nu am mai vrut să-...? (mai mult)
Credeti ca aceste nike-uri sunt potrivite pentru toamna-iarna? https://sizeer.ro/nike-air-force-1-high-07-lv8-wb-masculin-pantofi-sport-maro-882096200 Mulțumesc!
Am comandat miercuri un ceas de pe amazon.fr care ar trebui să vină luni. Plata se face printr- un cont bancar. Ea se face atunci când comanzi produsul sau atunci după câteva zile de când...? (mai mult)
Vreau sa fac o comanda pe Dormeo, cine ma poate ajuta cu un card Club 5 pentru a beneficia de o reducere? Multumesc!
Un magazin din Bucuresti cu echipament de fotbal mai ieftin, stiti?
A mai dat cineva comandă de pe acest site? http://www.hormarri.com/ Îmi poate spune cineva dacă este un site serios?
Stiti daca sunt magazine in Iași care au lucruri ca de pe Wish? Nu neaparat acelasi pret, dar acolo gasesc toate chinezariile si as vrea sa comand dar costa curierul, vine tarziu, etc....? (mai mult)
Salut, Stie cineva care sunt preturile la vinuri in Republica Moldova? Intreb fiindca urmeaza sa plec la un festival la Chisinau si vreau sa stiu cati bani sa am la mine.
Am fost zilele trecute la McDonalds cu niste prieteni si daca tot aveam multe oferte gratis stranse in aplicatie am zis sa le folosesc. Dupa ce mi le- a dat pe toate pe care (si am vazut ca a apasat pe...? (mai mult)
Tot caut papuci jordani in colaborare cu travis scott si nu gasesc pe niciun site din Romania, nici pe nike.ro, gasesc numai second si nu vreau. Ma puteti ajuta?
Stiți cumva unde pot găsi țigări lucky strike cu click in Oradea? Am mai pus întrebarea, dar nu am primit vreun răspuns concret.
Am achiziționat un produs de pe Altex, prin rate Credex, dar nu mi s-a spus unde plătesc acele rate, la vreo banca sau ceva ca nu am înțeles nimic, doar mi-a venit curierul cu produsul
Imi puteti recomanda Niste coolere de Sursa 120MM? 1200RMP+ Buget 85Lei Pentru ca se incalzeste si este vechi cel pe care il am{Nu stiu ce rmp are}
Azi am comandat ceva de pe amazon și plata am facut- o printr- un cont bancar( acolo unde scria iban, titularul contului și alte chestii), pe factura celor de la amazon apare că plata a...? (mai mult)
La Jumbo au trollere?
Sunt domiciliata in Bistrita, dar peste 2 saptamani ma duc la Cluj pentru ca sunt studenta acolo. Nelamurirea mea este urmatoarea: pot comanda produse de pe site- uri internationale care sa vina...? (mai mult)
Vreau sa comand un kimono de judo : https://www.decathlon.ro/kimono- judo- adulti- j500- id_8064849.html Eu am 173cm inaltime, este ok sa aleg marimea 180cm? Din reviewuri am vazut ca pantalonii...? (mai mult)
Pe ce siteuri de haine, tigari electronice sau electronice pot plati cu paypal? Thx! Dau funda
A cumparat cineva de pe Red Goblin sau Gotica? Sunt de incredere? Vreau sa ii iau prietenului meu un hanorac cu Deadpool de ziua lui si nu prea stiu unde sa ma uit
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!