Unde se găsesc trollere mari ieftine în București, sectorul 4 preferabil?
ati incercat sa cumparati de pe site-ul www.vindem-ieftin.ro? Ce pareri aveti?
Salut, am facut cateva comenzi pe aliexpress, articolele imi sunt livrate la oficiul postal arondat sau raman in biroul vamal? Si prin ce metoda sunt notificat ca-mi pot ridica coletul?
Salut, este legit pagina de pe Facebook Outlet Iasi? Pare legit, are si multe review-uri bune
Doresc sa comand ceva de pe Ebay in valoare de 80$. Stiu ca orice colet care depaseste 10$ este oprit la posta vamala. Intrebarea mea e urmatoarea: cate zile este tinut la posta vamala un colet international...? (mai mult)
Voiam să vă întreb dacă pe amazon se poate plăti cu un cont bancar, fără card. Ce părere aveți?
Hei. Vreau sa fac o comanda pe eMAG si nu am înțeles ceva. Știti ca atunci când faci o comanda trebuie sa plătești transportul. Daca vreau sa iau produsul direct din showroom din Iași trebuie...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe site- ul asta https://www.golddirect.com? Imi da 1)Sorry, no quotes are available for this order at this time. si 2) Sorry, no quotes are available for this order at this time....? (mai mult)
Vreau sa fac o pre- comanda de pe site- ul Apple la Iphone 11.Si as prefera sa- l iau in rate.E posibil sa- l platesc cu cardul fara a ma duce in fiecare luna la acea companie sa platesc acel...? (mai mult)
Trebuie sa imi ajunga un colet urgent cargus din Polonia, cam cat dureaza daca stie cineva?
Doresc să returnez un produs comandat de pe eMag. Am citit despre politica de retur a lor. Însă nu îmi este clar un lucru. Se pare că produsul trebuie să fie intact (ce era în cutie, nu?),...? (mai mult)
Buna, de unde pot cumpara haine bărbați engro?
Bunaaa. O sa fie ziua prietenei mele in curand. Si ei îi place foarte mult Harry Potter ❤ Sțiți un site de unde aș putea comanda chestii cu Harry Potter?
Stie cineva la ce magazine se poate gasi suc de merişoare? (Tg-Mures)
Salut, vreau sa stiu daca a mai comandat cineva adidasi Fila online de pe Oscar Outlet Magazin si ce parere are, caci imi apar o gramada de reclame pe insta la story- uri de la ei: adidasi fila la 99...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o pereche de adidasi si nu au marimea 41 fix au 40 2/3, credeti ca daca iau 40 2/3 s-ar putea sa nu ma incapa? M-am masurat la picior si am 25-26 centimetri
Dacă plasez o comandă pentru niște haine la un magazin online, duminică seara, as avea vreo șansă să le primesc vineri, în condițiile în care transportul e prin curier?
La orsay se pot returna hainele?
Am făcut comandă ieri la un Easybox în București și trebuia să vină azi după ora 17, acum câteva minute am primit sms cu PIN-ul pentru ridicarea comenzii, asta înseamnă că a ajuns deja?
Dacă dau comanda de pe Gearbest pe 30 septembrie imi vine comanda pana in Noiembrie?
Aș vrea să- mi achiziționez un ceas în valoare de 187 de euro de pe amazon.fr. Pot să comand și să ajungă în România? Cam cât este livrarea? Merge să plătesc cu un card de...? (mai mult)
Cu orice card se poate cumpara de la magazin sau online? Sau trebuie sa fie un card special
Vi s-a intamplat sa intarzie curierul?(Fan Courier)
Daca am dat să anulez o comanda de pe Amazon și după să o plasez, ce se întâmplă?
Inelele de aur cu piatra alba în mijloc pot fi purtate numai de către fetele logodite?
Https://americantees.eu/categorie-produs/tactical/ Ce părere aveți de sepcile din linkul de sus, o fi originale?
Stie cineva un magazin in Brașov asemanator cu Jumbo? Sa aiba tot felul de lucruri la preturi accesibile?
Mai gasesc American Cola in magazinele din tara? Daca da, unde? Chiar ma apuca nostalgia.
revin cu o dilema ...caut un anumit produs la un pret rezonabil, din fericire l- am gasit pe eMAG, produs este de la 750lei in oferta la 650 lei inca pe stoc. As vrea sa dau comanda insa...? (mai mult)
Buna, As vrea sa comand ceva de pe un site din Cehia, stie cineva daca se plătesc ceva taxe vamale in plus? Sau depinde prin ce metoda mi se livrează articolele?
Trebuie să trimit o cămașa cumpărată de la Calvin Klein, inapoi la aceștia dar cutia in care a fost livrată nu o mai am. Am trimis un mesaj pe adresa acestora sa vad daca este in regula sa o trimit...? (mai mult)
In cât timp va vin comenzile de la farmacia Tei?
Am 17 ani si nu ma pricep. Imi poate explica cineva cum functioneaza FAN Courier? Vreau sa vand ceva pe OLX cu livrare, dar nu stiu ce trebuie sa fac ca sa trimit coletul.
Buna seara, Ma interesează sa cumpăr cărți false/ ornamentale (https://www.aliexpress.com/item/32964923693.html). Știti unde as putea găsi in Iasi? Sau un link pentru a achiziționa...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda niste casti bune pentru un j7 2017 sub 100lei? Vreau sa se auda decent si sa fie rezistente, dau funda!
Stiți cumva unde pot găsi țigări lucky strike cu click in Oradea?
Pe site-ul Cargus "Expedierea se afla in curs de livrare" inseamna ca pachetul se afla in masina curierului si urmeaza sa ajunga la mine? Asa imi apare de dimineata de la 8.
stiti cumva daca produsele de pe site- ul de mai jos sunt originale? http://www.tenisiieftinionline.com P.S.: Caut niste adidasi si printre alte site- uri, am gasit un raspuns de la cineva,...? (mai mult)
De curand o tipa cu nume rusesc (desi cred ca e romanca) si-a deschis o linie de bijuterii in Bucuresti. Stie cineva cum se numeste tipa sau firma? Multumesc!
Salut, am si eu o intrebare... Daca vreau sa cumpar un produs de pe amazon iar pretul acelui produs nu specifica faptul ca trebuie sa platesc taxe vamale in plus(si comanda e din America), pe cand unele...? (mai mult)
Acum doua luni mi- am cumparat un telefon din flanco si acum cateva zile mi s- a stricat. Ecranul e negru si nu se mai deschide, am fost cu el la service si mi- a spus ca s- ar putea sa fie display- ul...? (mai mult)
Pentru produsele comandate de pe site-ul celor de la amazon.uk se mai plătesc taxe vamale? Eu știam că nu, mai ales că Anglia încă face parte din Uniunea Europeană, așa știu.
Stie cineva unde in Bucuresti se poate cumpara detergent vrac? (la robinet) multumesc!
Salut, TPU. La un produs vandut si ridicat personal de la sediul Emag, pentru retur, pot sa ma duc tot la ei si sa-mi primesc banii pe loc inapoi, sau chem curier si le dau contul meu iban?
Https://moteefe.com aduce comenzi? E ok site?
Hai TPU, eu caut de mult timp o carte ce se numeste "tripat" si as vrea sa stiu daca stiti unde o pot gasi sau daca o detineti si vreti sa o vindeti!
Va rog sa ma ajutati! Again! Am un colet din SUA niste papuci mai exact de la firma StockX si mi- am dat comanda in valoare de $107 cu transport cu tot. Acum jumatate de ora am primit un SMS de...? (mai mult)
Deci mi- am cumpărat niște încălțăminte de la new Balance. Mai exact seria 574, iar când am scanat cu aplicația ar & bare code și am dat sa caut pe google, nu mi- a apărut niciun rezultat....? (mai mult)
Cine imi poate recomanda magazine (fizice sau online) in care pot gasi haine, pantaloni in special, pentru fete inalte(184 cm)? Multumesc anticipat!
Salut TpU! Am comandat de pe fan curier si imi scrie ultimul status al coletului:expeditie in livrare in data 10.09. 2019 09:55.Inseamna ca trebuie sa ajunga nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?