Știe cineva un site sau ceva de genul unde pot găsi paltoane vechi pentru bărbați, simple( nu foarte extravagante) de lungime până sub genunchi?
Cam cât timp durează până să fie livrate comenzile Avon? Joi am plasat o comandă online, Vineri am primit un SMS de la reprezentant "ca a preluat comanda mea și ma va suna când are produsele",...? (mai mult)
Unde pot gasi ochelari doar pentru design? Adica ochelari ca cei de vedere, dar fara dioptrii.
Am dat o comanda pe AliExpress de 2 luni fără 3 zile. Am dat pe "open dispute" sa primesc banii înapoi, insa nu mă lăsa. Ce sa fac? Cum prelungesc zilele alea de confirmare?
Este careva care isi face tigari cu aparat electric de injectat? Caut cel mai bun deal de tabac ca am incercat cateva tipuri de "tutun firicel" si am fost dezamagit...
Am nevoie mare de ajutor! Mi- am dat comanda de pe stockx niste papuci si i- am platit dar acum nu- i mai vreau. Ce pot sa fac? (StockX platforma de sneakersi). Am vreo sansa sa- mi raspunda...? (mai mult)
Merita sa dau 40 de lei pe moneda aceasta https://www.olx.ro/oferta/moneda-10-centimes-1896-IDbSFfw.html
A cumparat cineva de pe Tricouri de fotbal? Adica acesta: http://www.tricouridefotbal.com/? Este in regula comanda?
Pareri site eTOPSPORT?
Salut, azi vreau sa ma duc la balci sa imi iau o pusca, ce pusca imi recomandati? As vrea sa traga drept si tare, eu mi-am mai luat o luneta de 50 de lei si trage stramb, va rog ajutati-ma
O bicicleta buna pana in 200 de euro? Si cum stiu ce inaltime e buna pentru mine?
Dacă am 14 ani care ii implinesc la sfârșitul lunii pot să-mi cumpăr rezistente de țigară electronica sau liquid?
Buna, unde pot găsi in Bucuresti parfumuri pheromone tester? Va rog frumos sa-mi ziceți, sunt parfumurile alea care au același miros cu cele de brand doar ca sunt mult mai ieftine
În care magazine pot găsi genunchiere elastice? Pentru sport ( ciclism în cazul meu). Altceva în afară de eMAG sau alte magazine online. Locuiesc în Brașov.
Salut, puteti sa imi dati o parere despre acest site? Pare cam fake. https://www.ltonmall.com/
Cei care ati mai comandat de pe depurtat.ro, vi s- au potrivit marimile? Eu de obicei port 37 si am vazut o pereche de ghete la care scrie in tabel ca nr 37 are 23 cm. Eu am masurat o pereche de ghete...? (mai mult)
Salut, la ce magazin gasesc si eu carti bicycle standar 808? Pe unde mai exact?
Buna, as vrea sa comand de pe aceasta pagina: notino.ro, dar nu stiu daca este de incredere. Voi ati comandat de aici? Ce parere aveti?
:) urgent Cargus livrează comenzi și sâmbătă? Trebuie sa îmi ajungă astăzi ceva dar e sambata
Ieri am plasat o comandă pe site originals, apoi am fost sunat de reprezentant originals să confirm comanda și mi- a zis ca azi va pleca comanda "prin curier GLS". Însă astazi primesc email de la...? (mai mult)
Salut, cat costa o sticla de absolut vodka la 1l? Nu la baruri sau cluburi, la magazin.
Salut, Am fost ieri intr- un magazin eMAG din Ploiesti pentru a achizitiona un telefon dar din pacate nu mai era pe stoc si am ales sa- l comand la recomandarea baiatului de acolo, el a dat comanda...? (mai mult)
Vreau sa comand cu giftcard de pe eMAG cum pot?
Doresc sa comand ceva de pe Aliexpress in valoare de 60$. Stiu ca orice colet care depaseste 10$ este oprit la posta vamala. Intrebarea mea e urmatoarea: cate zile este tinut la posta vamala un colet...? (mai mult)
Ce parere aveti de http://www.masdelagneau.com? A pus cineva comanda?
Un site de haine retro/vintage care sa livreze in România va rog?
Hei! Daca dau o comanda pe nutramax.ro miercuri la ora 19 aproape 20 cand ar trebui sa vina? Sau orice comanda normala cand ar trebui sa vina, vineri? Sunt din Bucuresti sector 6
Vreau să-mi achiziționez un ceas în valoare de 180 de lire de pe amazon uk. Cum se va face plata? Se vor transforma banii de pe card în lire?
Salutare TPU, astăzi doresc ca cei dintre voi să îmi recomande niște adidași care rezistă la apa, ulei etc. Nu doresc preturi mai mari de 300 de ron/lei.
Ce bicicleta mountain bike imi recomandați in bugetul de 2000-2500 de lei?
Salutare! Cum pot sa anulez o comanda de pe decathlon? Sau cum pot sa o modific? Dau funda! Urgent!
Stiti cumva un site legit de pe care sa-mi pot cumpara o bratara de silicon nike/jordan?
De unde as putea lua hanorace lungi cu gluga calitate si pret decent? simple nu cu prostii pe ele
Salut, la ora 20 azi, comanda mea de care se ocupa cargus a ajuns la sediul din Bucuresti, din Bucuresti pana la mine sunt 450km, oare se poate sa ajunga maine deoarece vineri voi pleca?
(Nu am stiut ce categorie sa pun am ales shopping) Buna TPU! Acum o saptamana si ceva am dat comanda pe eMAG la un produs si de cand am dat comanda nu am mai vazut produsul respectiv. Nu stiu ce sa fac...? (mai mult)
Începe școală și m- am gândit să- mi cumpăr niste papuci de firma. Ce părere aveți? Merita sa îți cumperi niste încălțăminte mai scumpa? Adică o să îmi tina mai mult? Până acum...? (mai mult)
Dau FUNDA! Telefonul meu nu are NFC si eu as vrea sa folosesc un card. Gen google pay, Apple pay, george pay, bt pay etc. Si ma intrebam daca este o modalitate gen un modul nfc extern sau...? (mai mult)
Vine aniversarea de 14 ani a verisorului meu, si m-am gandit sa ii dau 14 cadouri daca intelegeti ce zic (14in1), dar nu stiu ce sa pun in ele, ma puteti sfatui?
Salutare! pe data de 2.09. 2019 am comandat un ceas de pe decathlon, azi m- am uitat la urmarire colet si acolo scria ca adresa gresita si ca nu locuieste nimeni la acea adresa. dar pe mine nici nu m-...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi un pinion pentru betoniera temp, cu 14 dinți și splintul se afla între dinții pinionului?
Salut, daca am comandat ceva de pe altex si azi dimineata a fost facturata comanda si ales curierul, sunt sanse sa vina azi? ( cargus )
Daca am comandat niste haine de pe net si am gresit marimea si vreau sa le dau retur dupa mai pot comanda mai primesc ceva? Siteul nu are schimb de produse doar returnarea banilor
1.Pot găsi undeva ecran de schimb pentru camere sport, un magazin online de unde pot sa comand? 2. Daca nu găsesc ecran, ce camera sport mai ieftina (100- 200lei) recomandați? Sa filmeze ...? (mai mult)
De unde va cumparati adidasi, din ce magazin sau de pe care site? As dori un site care sa aiba adidasi cat de cat eleganti, care s- ar potrivi la urmatoarele "tinute„ : blugi cu tricou,...? (mai mult)
Vreau să-mi achiziționez un ceas de pe elefant.ro. Site-ul este de încredere? Ceasurile sunt originale? Dar cele cu o reducere mare?
Spuneți- mi și mie unde găsesc un reprezentant Avon. Vreau să plasez o comandă avon, însă nu pot decât prin reprezentant Avon. Am încercat și pe notino, acolo am vazut ca mai distribuie și...? (mai mult)
Cat durează o comanda de pe DistrictShoes?
Https://images.app.goo.gl/yR5AFEcHp8tb2Wrz5 Acesti adidasi sunt pentru fete sau sunt neutrii? pls help
Bună TPU am nevoie de un produs de la EMAG dar este stoc epuizat! Știe cineva cât durează până revine în stoc?????
Cum plasez comanda de pe new yorker, am adaugat produsele la wishlist dar nu pot sa le comand
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?