Salut, am o nedumerire cu Emag, mai de mult am cumparat de la ei si mi- am ridicat produsul de la ei, acum vad ca au pe site si produse vandute de mai multe firme:xyz- gogu srl...:) aceste produse se...? (mai mult)
Deci vreau sa mi comand ceva de pe Aliexpress. Vreau sa va întreb dacă comanda îmi va veni prin posta vamala sau locală, țin sa Menționez ca locuiesc in județul Caras- Severin la țara/sat.La voi...? (mai mult)
Salut La mine în oraș acum un an s- a făcut un nou magazin... chinezesc. Și au introdus niste boxe... De ziua am luat iar peste exact un an de la ziua mea au început să apară problemele... Acum...? (mai mult)
Merita iphone 7 in 2019?
Mi- am comandat iPhone 7 de pe eMAG, dar încă nu a venit. Am abonament la digi și sunt curios dacă o sa meargă pe telefon. Am avut în trecut un iPhone 4 pe care nu mergea cartela. Aștept...? (mai mult)
Hey! Ce oarere aveti de acele cutite tip card sharp? Se spune despre ele ca sunt din otel inoxidabil chirurgical. Sunt ascutite si rezistente sau doar de forma?
Care este prețul de livrare in tara magazinelor : ebay, AliExpress, Amazon și wish?
Hey! Imi puteti sugera un spray de autoaparare bun?
Hei TPU, vreau sa comand de pe h&m dar când ajung la metode de plata îmi arată doar plata cu cardul. Unde pot da ca sa pot plăti ramburs? Mersi anticipat
Hei! Dau funda! Vreau sa îmi fac abonament la Orange și vreau sa plătesc pe luna 50 de lei sau mai puțin. Ideea este ca nu știu ce telefon se încadrează și cati bani mai trebuie sa dau. Vreau sa...? (mai mult)
Știe cineva un site de unde pot cumpăra arme de jucărie cu bile de plastic? Nu airsoft, nu găsesc nicăieri
Oare pe Wish trebuie sa ai comanda pana intr-o anumita suma ca sa nu platesti transportul super mult? si daca da, oare care e acea suma?
Un site sau un magazin cu geci de piele cu buzunar inauntru? Am nevoie deoarece mi am achizitionat un telefon s9 plus si n-as vrea sa atrag atentia pe strada. daca intelegeti ce vreau sa spun
Buna, un legit check la aceasta pereche daca se poate https://shop.doverstreetmarket.com/comme-des-garcons/footwear/play-converse-chuck-taylor-all-star-70-high-white
Am intrat pe un site felamo cu rochii si am ales o anumită rochie, iar la mărimi scrie mărime liberă. Ce inseamna Asta? Celelalte rochii aveau mărimi s, m, xl.
Doresc sa cumpar o pereche de adidasi de pe siteul Sneaker Industry si as avea nevoie de un cod de reducere valabil. Imi dati un cod de reducere va rog? Multumesc
Am 1.83 cm și am comandat o bluza L, îmi este mare? Răspundeți va rog
Salutare, cine si-a cumparat blugi de pe www.blugi-barbati.ro Au fost seriosi?
Tot caut de cateva zile pe olx si alte site- uri camasi de barbati Versace (bineinteles ca replici, un model original e peste 1000 de euro), dar nu am gasit nimic. Doar un anunt dar o vanduse ...? (mai mult)
Am nevoie urgentă de ajutor. Am făcut o comanda pentru ziua mamei mele si dupa o zi am primit un email de la firma respectiva spunandu- mi ca am facut ceva gresit si comanda s- a anulat. Dupa ...? (mai mult)
Site-ul atxcomputers este fals? Imi puteți spune și mie? Ca as vrea sa cumpăr ceva dar nu știu dacă merg produsele
Mă poate ajuta cineva sa-mi spună câteva sh/outlet-uri cu haine de firmă din Iași?
Magazine online de haine din Romania cu care pot plati paypal?
Buna! Am plasat o comanda pe Epantofi si am plasat- o fara a avea cont si am uitat sa bifez căsuța pentru a fi informata despre colet. Si pentru ca nu am avut cont, uitasem sa- mi notez numarul coletului...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, care este faza cu cupoanele alea de pe aliexpres de 1.81 euro sunt gratis sau ce-i cu ele ca pana acum am strâns de 30 de euro?
Ați comandat vreodată de pe aplicația Wish? Ați primit comanda? Ați fost mulțumiți de ce ați primit? Sau este o panaramă de aplicație?
Stie cineva in cat timp vine o comanda de pe nncshop.ro?
Am nevoie de ajutor, pe dat de 26 august am efectuat o comanda de pe eMAG, dar de la un "magazin " mai mic de pe site ul eMAG. Am achizitionat un vape de la vape style, imi apare ca este comanda in...? (mai mult)
Salut, urmeaza sa fac prima achizitie online, de pe okazii dar as vrea ca produsul sa nu ajunga acasa ci sa-l iau direct de la oficiul postal. Cum procedez pentru ca acest lucru sa se intample?
In cat timp livreaza eMAG? Sau magazinele mai mici de pe siteul eMAG am comandat ceva ieri si sper sa imi ajunga pana vineri seara
Hey! Am facut o comanda la H&M dar nu am observat ca am gresit adresa de e-mail, oare imi cere confirmare prin e-mail stiti daca tot imi va veni comanda sau nu?
Stie cineva un site ieftin online pentru încălțăminte de tip converse sau nike?
Nu sunt mulțumită de produsele primite, cum le returnez?
Cam in cat timp vine o comanda de pe epantofi.ro? Aproximativ
Se poate plati cu revolut pe origin?
Știe cineva unde găsesc așa ceva în București? https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07BN36JZJ/ref=ox_sc_act_image_2? smid=A36AK034Y9TZVF&psc=1
Vreau sa achiziționez un Ps4 dar nu nou, ci folosit. Îmi puteți spune la ce ar trebui sa ma uit pentru a- l putea cumpăra liniștit fără sa ma trezesc ca e stricat sau nu îl pot folosi....? (mai mult)
Stiti restaurante din Iasi care livreaza la domiciliu in zona rurala? Eu stau in afara orasului Iasi la vreo 30-35 KM.
Am comandat ceva de pe site-ul,, Ghotica " aseara la 22:00 si nu am primit nici un mail cu starea comenzii. Sa mai dau inca o data comanda? Mi-e sa nu imi vina de doua ori.
De ceva timp strâng bănuți pe Aliexpress și azi i- am schimbat într- un cupon de 12 USD. Însă acel cupon nu m- a ajutat la reducerea comenzii pe care am dat- o azi. Că în septembrie ...? (mai mult)
In cat timp ajunge o comanda prin curier national dupa ce am dat comanda? Am comandat o carte de legislatie de pe Libraria Delfin. Multumesc!
Ce parere aveti de site-ul de cumparaturi "wish"? A cumparat cineva pana acum? Dati-mi si mie pareri despre el si daca e de incredere. Multumesc!
Acum 2 zile am comandat de pe eMAG 2 produse, un telefon si o pereche de casti primul furnizor fiind eMAG iar celalalt flanco. Am urmarit progresul comenzii telefonului (eMAG ) iar acesta decurge...? (mai mult)
Aveti idee ce model de jordan sunt ăștia? http://imgur.com/gallery/b07yN5Q
In curand vine ziua de nastere a unei prietene! Vreau sa ii iau ceva foarte special. Imi puteti recomanda un magazin de fake-uri ieftine?
In ce magazine din mall ul din Galati pot gasi haine largi si frumoase (poate si ieftine) pentru femei?
Salut, Doresc sa expediez un produs prin Fan Courier, daca introduc produsul in cutie si voi sigila cutia, cei de la Fan Courier vor deschide ambalajul? Are rost sa il sigilez?
Ce rucsac/ghiozdan recomandați pentru clasa a XII-a?
Ce inseamna,, colet in tranzit"?
Îmi puteți spune caci eu nu găsesc pe internet, cât ar costa extinderea garanției la un produs la media galaxy? Pt 1 an, dar pentru 2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!